Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Sciacchetrà

 
Balcone Sciacchetrà er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Sciacchetrà er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Sciacchetrà er opkaldt efter den sjældne vin, som dyrkes på de dramatiske bjergskråninger i Nationalparken Le Cinque Terre, og høsten foregår på bedste vovehalse-vis, hvor små tog kører i zigzag op ad skråninger for at bringe druerne ned i god behold til den videre vinfremstilling i nabolandsbyen Groppo.

Central beliggenhed

Lejligheden ligger centralt i den høje del af Manarola med havudsigt. Den er nyrenoveret med ny indretning og flotte havemøbler i træ på balkonen. Ved siden af lejligheden ligger der en restaurant Ristorante Billy, så man ikke behøver at gå ned på hovedstrøget for at spise ude. Bemærk at der er en del trapper i Manarola, da byen ligger på en skråning.

Læs mere om Balcone Sciacchetrà

Etværelseslejlighed med balkon og havudsigt til 2/4 personer
- Der er tale om en stor, nyrenoveret etværelseslejlighed på 50 m² på tredje sal (med elevator, hvilket er en sjældenhed i Manarola) med opholdsrum med satellit-tv, dobbeltseng i særskilt afdeling, dobbeltsovesofa, veludstyret køkken (med 4 gasblus, elektrisk ovn, kølefryseskab, vinglas) og spisebord. Herfra kan man gå ud på en balkon med udsigt over havet, Manarola og de omkringliggende vinmarker. Endvidere er der et nyrenoveret badeværelse med toilet og bruser. Gæsterne er velkomne til selv at med bringe barneseng til de små størrelser.

Inden for 5-10 minutters gang har man både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for rækkevidde.
Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Sciacchetrà

Læs personlige anmeldelser af Balcone Sciacchetrà som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Sciacchetrà. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk ferie i Manarola

Vi blev glædeligt overrasket over den vidunderlige landsby Manarola og de maleriske små gyder op til lejligheden! Lejligheden var bedre end billederne, og der var endda også aircondition, hvilket ikke var med i beskrivelsen. Kiggede lidt efter den vin, som ville ligge og vente ifølge de tidligere anmeldelser ... men desværre var den inddraget. Fantastisk udsigt på vores vandringer, men det bør fremgå at vandrestierne langs havet er lukket for flere år siden og virker ikke til at blive ordnet, men at man foregiver, at det er midlertidigt for ikke at gå glip af de turister, der ikke kan bjergklatre?! Samlet set et dejligt ophold vi varmt vil anbefale til vennerne !!

Læs mere

Leif fra Skanderborg boede på Balcone Sciacchetrà i Manarola fra d. 18. til d. 22. juni 2011.

Lejlighed og beliggenhed er perfekt i forhold til byen (havnen) og parkeringshus, som stærkt kan anbefales. De 20 eu. /døgn er særdeles godt givet ud. Bilen står i egen, aflåst garage = sikkerhed og nul opvarmning fra solen.
En oplysning om at der IKKE er kaffemaskine til rådighed kunne godt være på sin plads eller endnu bedre – sæt een ind. Den særdeles gode restaurant Dal Billy ligger som nævnt i beskrivelsen ganske rigtig tæt på boligen, men desværre SÅ tæt, at vi mellem kl 10 og 22 stort set ikke havde lyst til at anvende balkonen, holde døre og vindue åbne eller for den sags skyld hænge håndklæder og tøj til tørre pga madlavningslugt fra restaurantens køkkenudsugning. Det var slangen i paradiset, som ER et paradis.
Boligen kan dog under alle omstændigheder anbefales, ligesom personalet fra Arbaspaa var utroligt venlige og imødekommende.
Et lille tips: priserne på dagligvarerne i den lille COOP ligger væsentligt over normalen (måske fordi vi er turister og i Manarola, ikke har andre indkøbsmuligheder), så hvis man kommer i bil kan det være en god ide, at proviantere i La Spezia eller en anden større by.

Læs mere

Christian og Brigitte fra København boede på Balcone Sciacchetrà i Manarola fra d. 9. til d. 15. april 2011.

Hermed et par ord fra et par meget tilfredse kunder. Alt har været i skønneste orden - fra den første kontakt med jer, over opholdet i Manarola, til hjemkomsten i DK - med bagagen fyldt med gode minder. Lejligheden var fuldt ud tilfredsstillende - udlejeren og buroet var søde og hjælpsomme - der stod vin på bordet da vi ankom om aftenen. Vi har følt os rigtig godt behandlet og velkomne.
Vi vil både anbefale jer og uden tvivl bruge jer igen, når turen skal gå til Italien.
PS Jeg tror det ville være en god idé at fortælle kunder til cinque terre at bortset fra Via del amore (ca. 20 mins vandring) er vandreture langs den lave kystvej/sti ikke mulig pga jordskred. Det vil sige at vandreture faktisk hele tiden går over bakker og små bjerge (med pragtfuld udsigt, så det er helt ok), men personer med vanskeligheder ved at klare stigninger kan føle sig lidt snydt. Det gjaldt ikke os men...

Læs mere

Bente og Erik fra Allerød boede på Balcone Sciacchetrà i Manarola fra d. 10. til d. 15. april 2010.

Vores ophold i Manarola var alletiders. Vi boede i lejligheden Balcone Sciacchetrà. Lejligheden er god og meget moderne og man trives godt i den. Der er masser af plads og i køkkenet er der alt, hvad man skal bruge. Det bedste er dog udsigten, både inde fra lejligheden og ikke minst fra altanen. Jeg tror aldrig, vi har boet et sted med en så imponerende udsigt. Byen er hyggelig og rolig med masser af gode spisesteder. Området er fantastisk med alle de gode vandrestier og let adgang til tog. Vi vil meget gerne vende tilbage til samme sted og samme lejlighed. Vejret i april var dejligt, omkring 20 gr og sol. Godt til vandreture.
Vi følte os godt behandlet af kontoret i Manarola. Meget hjælpsomme og søde at snakke med.

Hilsen
Bente og Erik

Læs mere

Bedømmelse af Balcone Sciacchetrà

Læs mere
 
search map