Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Sciacchetrà

 
Balcone Sciacchetrà er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Sciacchetrà er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Sciacchetrà er opkaldt efter den sjældne vin, som dyrkes på de dramatiske bjergskråninger i Nationalparken Le Cinque Terre, og høsten foregår på bedste vovehalse-vis, hvor små tog kører i zigzag op ad skråninger for at bringe druerne ned i god behold til den videre vinfremstilling i nabolandsbyen Groppo.

Central beliggenhed

Lejligheden ligger centralt i den høje del af Manarola med havudsigt. Den er nyrenoveret med ny indretning og flotte havemøbler i træ på balkonen. Ved siden af lejligheden ligger der en restaurant Ristorante Billy, så man ikke behøver at gå ned på hovedstrøget for at spise ude. Bemærk at der er en del trapper i Manarola, da byen ligger på en skråning.

Læs mere om Balcone Sciacchetrà

Etværelseslejlighed med balkon og havudsigt til 2/4 personer
- Der er tale om en stor, nyrenoveret etværelseslejlighed på 50 m² på tredje sal (med elevator, hvilket er en sjældenhed i Manarola) med opholdsrum med satellit-tv, dobbeltseng i særskilt afdeling, dobbeltsovesofa, veludstyret køkken (med 4 gasblus, elektrisk ovn, kølefryseskab, vinglas) og spisebord. Herfra kan man gå ud på en balkon med udsigt over havet, Manarola og de omkringliggende vinmarker. Endvidere er der et nyrenoveret badeværelse med toilet og bruser. Gæsterne er velkomne til selv at med bringe barneseng til de små størrelser.

Inden for 5-10 minutters gang har man både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for rækkevidde.
Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Balcone Mediterraneo 2

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map