Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Peschiera

 
Balcone Peschiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Peschiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Endelig en rummelig lejlighed med masser af albuerum. Balcone Peschiera er på hele 90 m² og har en stor opholdsstue, to soveværelser og et stort køkken med spiseplads. Lejligheden ligger i den lille landsby Volastra blot 2½ km fra Manarola (bussen kører ca. en gang i timen), som er en af de fem byer i Le Cinque Terre Nationalpark. Udsigten over de dramatiske vinmarker og grønne nuancer så langt øjet rækker kan også nydes fra den lille balkon

Lejligheden ejes af det britiske pensionerede par Robert & Peter, som har valgt at leve det søde liv i Ligurien efter en menneskealder som piloter i British Airways. De har indrettet lejligheden som om, de selv skulle bo der - og man finder således både vaskemaskine, strygejern og et særdeles veludstyret køkken for blot at nævne nogle af fordelene. Lejligheden kunne nemt bære 4 sole, men den manglende havudsigt og balkonen med den begrænsede landskabsudsigt trækker en anelse ned. Til gengæld er lejligheden stor og velindrettet og ligger i uturistede Volastra, hvor man finder en lille købmand, restauranten Gli Ulivi, Bruna take-away og en bar/kiosk på Hotel Il Saraceno.

Læs mere om Balcone Peschiera

Man kan parkere gratis i Volastra enten foran hotellet Il Saraceno (som er ejernes venner) eller på den lille sidevej, som går væk fra Volastra op ad bjerget. Lejligheden er kun for ikke-rygere og kun børn fra 5 år og opefter er velkomne.

Treværelseslejlighed til 3 personer:
- Man går ind i opgangen i gadeniveau og op ad trapperne til første sal (bemærk at der ikke er låge for trappen) og står midt i stuen, hvor der er hjørnesofa, kamin og fjernsyn (med italienske kanaler). Herfra er der udgang til lille balkon, til rummeligt badeværelse med toilet, vaskemaskine og badekar og endeligt stort køkken med ovn, 4 gasblus, toaster, stort køle/fryseskab og spiseplads. Der er naturligvis alt i service med vinglas og så videre. Fra stuen er der et par trin op til de to soveværelser - begge med en flot grøn landskabsudsigt: et enkeltværelse med masser af skabsplads og et rummeligt dobbeltværelse.

Skjul teksten
 
 
search map