Anmeldelser af Balcone Mediterraneo 2
 
Balcone Mediterraneo 2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Mediterraneo 2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Drømmeudsigt

Lejligheden har 2 små soveværelser med hver en dobbeltseng og et køkken. Højdepunktet i "Balcone Castello" er den lille balkon med panoramaudsigt over Manarola og Cinque Terre kysten, når man passerer gennem det ene af de to soveværelser. Skygge indtil om eftermiddagen, derefter fantastisk udsigt til solnedgangen. Når man er med 4 personer i lejligheden, er den meget trang - kun i køkkenet er der plads til alle på samme sted ved et lille bord. Lejligheden har et ældre, veludstyret slidt køkken. Det lokale udlejningsagentur var meget venlig og hjælpsomt, der hurtigt tog sig af de mangler vi fandt.

Cinque Terre som feriedestination

Generelt: Landsbyerne lever op til forventningen: Malerisk placering på klippekysten. Dagligt mange turister i juli / august. Ved badning er badesko meget nyttige (stenstrande). Sover man let, bør man vælge indkvartering i nogen afstand fra jernbanen og også mere i udkanten af landsbyen. Rejsende i bil anbefales særligt om sommeren at bestille parkeringsplads / garage plads med lejligheden. Mellem landsbyerne er toget bedst til at komme frem og tilbage, det kører mindst hver time i løbet af sommeren. Eller (dyrere) med skib. Eller vandreture.
Manarola: Desværre er den højt besungne sti "Via dell'Amore" langs kysten fra Manarola til Riomaggiore i øjeblikket (August 2016) spærret på grund af jordskred. Stien langs havet mod Vernazza er også lukket på grund af jordskred. Den lille "gule" bilvej fra Manarola til Monterosso er efter krydset ved Vernazza også blokeret. Desværre opdager man først dette, når man står over for den afspærringen - det er ikke forudannoncerede. Så i øjeblikket kan man af de omkringliggende landsbyer i øjeblikket kun komme til Manarola ad bjergstier (solide sko !!). Og dem i bil fra Manarola som ønsker at tage til en sted længere mod vest end Vernazza, er nødt til at køre gennem La Spezia.

Balcone Mediterraneo 2
Rent og pænt

Skønhed opvejer renhed
Gæstfrihed

baseret på lokalt udlejningsbureau
Beliggenhed

Ideelt - oppe over bylivet; du se en masse, men hører ikke alt
 
Selve indkvarteringen på Balcone Mediterraneo 2
Treværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser

Lille balkon med fantastisk udsigt, boligen i sig selv er lille og ikke noget særligt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Balcone Mediterraneo 2
 
search map