Anmeldelser af Balcone Mediterraneo 2
 
Balcone Mediterraneo 2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Mediterraneo 2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fantastisk lejlighed!

Balcone Castello er en fantastisk lejlighed med en utrolig udsigt over byen og havet. Den ligger ganske højt op i landsbyen, men alligevel kun med et par minutters gang ned til havet og restauranter. Lejligheden har to værelser med temmelig smalle dobbeltsenge (nok 160 cm bred) + en sovesofa i køkkenet. Enkel, men funktionel og meget ren. I løbet af vores uge fik vi en ny vaskemaskine. På et tidspunkt kontaktede vi den lokale repræsentant, og blev hjulpet meget hurtigt. Vi syntes også, at det var let at finde deres kontor, og det er kun få meter fra togstationen.

Vi har ikke haft megen kontakt med In-Italia før turen udover internet booking. Men vi har modtaget mange e-mails med bekræftelser og information, der har virker meget professionelle og omsorgsfulde. Vi vil gerne booke igennem i Italia igen, selvom vi normalt booker alt selv direkte på stedet.

Anbefaling til kommende gæster

Restauranterne er meget dejlige med masser af fisk og skaldyr. Restaurant Billy roses til skyerne, og den var da helt sikkert god, men der er flere andre meget gode restauranter. Vi var på en lige på havnefronten / havnen flere gange, der var mindst lige så god.

Mange af vandrestierne var lukkede på grund af reparation, hvilket var en skam. Ellers er det meget let at komme med tog til de andre landsbyer, selv om vi altid kom frem til, at vores landsby var den fineste.

Det er helt fint at bade, men det er mange klipper, som er ganske skarpe. Mine børn (9 og 11 år) elskede det, men det er sandsynligvis ikke et sted for små børn.

Balcone Mediterraneo 2
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Mediterraneo 2
Treværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Fandtes, men vi brugte det aldrig.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Balcone Mediterraneo 2
 
search map