Anmeldelser af Balcone Mediterraneo 2

 
Balcone Mediterraneo 2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Mediterraneo 2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balcone Mediterraneo 2

Læs personlige anmeldelser af Balcone Mediterraneo 2 som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Mediterraneo 2. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Tina og hendes rejsefælle fra Hellerup boede på Balcone Castello i Manarola fra d. 31. juli til d. 5. august 2009.

Det at bo i Manarola og besøge de andre Cinque Terre byer var en SUPER oplevelse - vores første besøg og bestemt ikke sidste. Hvad enten om man tager toget, båden eller går mellem byerne, så er det en oplevelse. Vi havde en fantastisk afslappet ferie i en 100 % autentisk charmerende smuk italiensk kystbjergby ... jeg mangler ord for at beskrive udsigten for lejlighedens altan - den var bare perfekt :-)

Lejligheden var super ... pæn, ren og meget lys. Ved ikke om I nævner på jeres webside eller i brochuren at lejligheden ikke har aircondition. Ikke at det overhovedet behøves, da der er brise, når alle vinduer og altan dør står åbne, men bare for en god ordens skyld (for øvrigt er aircon et MEGET sjældent syn i Cinque Terre byerne).

Der var hvad der skulle være af redskaber i køkkenet, så det var også super godt. I det hele taget levede lejlighedens beliggenhed mere end op til vores forventninger - den lå super godt. Et tip til næstkommende som ankommer med bil - der kan parkeres gratis langs vejen ned til Manarola - gåafstand til byens centrum - fiskelejet - ca 20 min. Der er 2 store parkeringspladser, hvoraf den ene, som ligger nærmest gåzonen i Manarola, er forbeholdt italiensk registrerede biler (sikkert lokalboende). Den anden p-plads er betalings og koster gennensnitlig ca. 10 EUR per dag. Mht spisesteder i byen så kan vi kraftigt anbefale et trattoria som ligger på bjergsiden i mellem husene, det hedder "Trattoria Billy". Herfra er der en fantastisk udsigt og super godt menukort med mange lækre fiskeretter - bordbestilling påkrævet.

Tak for super god info fra jeres side - vi kan bestemt anbefale reservation igennem In-Italia - det fungerer :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map