Anmeldelser af Balcone Mediterraneo 2

 
Balcone Mediterraneo 2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Mediterraneo 2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Balcone Mediterraneo 2

Læs personlige anmeldelser af Balcone Mediterraneo 2 som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Mediterraneo 2. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Frisk lejlighed med fantastisk havudsigt

Frisk rummelig lejlighed til 4 personer med en fantastisk udsigt over havet og Manarola!

Cinque Terre som feriedestination

Fantastiske naturoplevelser, dejlige vandreture og bade. Manarola lille by men tæt på alt.

Balcone Mediterraneo 2
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Mediterraneo 2
Treværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Drømmeudsigt

Lejligheden har 2 små soveværelser med hver en dobbeltseng og et køkken. Højdepunktet i "Balcone Castello" er den lille balkon med panoramaudsigt over Manarola og Cinque Terre kysten, når man passerer gennem det ene af de to soveværelser. Skygge indtil om eftermiddagen, derefter fantastisk udsigt til solnedgangen. Når man er med 4 personer i lejligheden, er den meget trang - kun i køkkenet er der plads til alle på samme sted ved et lille bord. Lejligheden har et ældre, veludstyret slidt køkken. Det lokale udlejningsagentur var meget venlig og hjælpsomt, der hurtigt tog sig af de mangler vi fandt.

Cinque Terre som feriedestination

Generelt: Landsbyerne lever op til forventningen: Malerisk placering på klippekysten. Dagligt mange turister i juli / august. Ved badning er badesko meget nyttige (stenstrande). Sover man let, bør man vælge indkvartering i nogen afstand fra jernbanen og også mere i udkanten af landsbyen. Rejsende i bil anbefales særligt om sommeren at bestille parkeringsplads / garage plads med lejligheden. Mellem landsbyerne er toget bedst til at komme frem og tilbage, det kører mindst hver time i løbet af sommeren. Eller (dyrere) med skib. Eller vandreture.
Manarola: Desværre er den højt besungne sti "Via dell'Amore" langs kysten fra Manarola til Riomaggiore i øjeblikket (August 2016) spærret på grund af jordskred. Stien langs havet mod Vernazza er også lukket på grund af jordskred. Den lille "gule" bilvej fra Manarola til Monterosso er efter krydset ved Vernazza også blokeret. Desværre opdager man først dette, når man står over for den afspærringen - det er ikke forudannoncerede. Så i øjeblikket kan man af de omkringliggende landsbyer i øjeblikket kun komme til Manarola ad bjergstier (solide sko !!). Og dem i bil fra Manarola som ønsker at tage til en sted længere mod vest end Vernazza, er nødt til at køre gennem La Spezia.

Balcone Mediterraneo 2
Rent og pænt

Skønhed opvejer renhed
Gæstfrihed

baseret på lokalt udlejningsbureau
Beliggenhed

Ideelt - oppe over bylivet; du se en masse, men hører ikke alt
 
Selve indkvarteringen på Balcone Mediterraneo 2
Treværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser

Lille balkon med fantastisk udsigt, boligen i sig selv er lille og ikke noget særligt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Balcone Mediterraneo 2

Cinque Terre som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Balcone Castello Cinque Terre - nyd den smukke udsigt!

Friskt, enkelt og behagelig indkvartering i en af de mest charmerende landsbyer i Cinque Terre. Fantastisk udsigt fra lejligheden, der virkelig fortryller dig! Lejligheden havde alt det nødvendige, frisk toilet og ligger få minutters gang fra togstationen (bemærk venligst, at der er en temmelig stejl tur op ad bakke, men lidt motion har aldrig skadet). Som overalt i Italien kan sengene opleves hårde, men man må tage det med og desuden vil man ikke tilbringe speciel meget tid i seng, når man er på sådan et smukt sted. Vi fik en venlig velkomst, da vi ankom og en repræsentant ledsaget os til lejligheden og viste små praktiske detaljer. For dig der er afhængige af wifi, skal du forberede dig på at det nogle gange ikke virker som det skal. Men på den anden side, kunne du droppe facebook for et stykke tid. Samlet set anbefales dette sted på Jorden, og denne lejlighed vil ikke skuffe dig.

Balcone Mediterraneo 2
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Mediterraneo 2
Treværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Italien når det er rigtig godt

Lige fra første gang vi slog dørene op på balkonen, var vi hjemme. En fin lille og hyggelig lejlighed, hvor alt er som det skal være. Vi blev mødt af en frisk Stefano fra Arbaspaa bureauet (det lokale bureau) og han guidede os på plads på engelsk.

Fra lejligheden var der en vidunderlig udsigt og vi har alt for mange fotos med hjem der fra. Det var ikke til at stoppe. Vi var så ustyrligt heldige, at der stadig stod nogle af Mario Andreolis lysende figurer på den modsatte bjergside og de lyste op for os om aftenen, på den smukkeste måde. Vi kunne se dem fra sengen i soveværelset.

Vi havde set ham på YouTube hjemmefra og blev meget rørte over, at se dem lige dér. Vi var faktisk så heldige, at møde Mario i byen og selv om vi ikke kunne snakke sammen, så blev vi inviteret ind i hans kælder, hvor han laver en dejlig dessertvin og vi fik lov at smage - flere gange. Mario gav os to plakater med hjem fra kulturfestivalen omkring figurerne og på væggen i kælderen hang billeder af stort se alle vigtige kulturpersonligheder i Italien, som har ønsket at møde kunstneren. I blandt dem var Berlusconi.

Restauranterne i byen er af varierende kvalitet og der er ingen der falder decideret igennem. Det er gode retter alle steder. Café Artistride fik vores besøg hver morgen, hvor vi fik caffellatte og en pane di crema, der smagte helt forrygende. Alle i cafeen var utroligt søde og vakse. I det hele taget var der bare styr på betjeningen overalt - inklusiv den lille, skøre fee de har fundet på, for at tjene lidt ekstra. De kalder den "coperto" og det er betaling for dug og servietter. Lidt pudsigt og specielt. Det var gerne 4-5 euro.

Transporten mellem byerne var nem, enkel og billig. Og selve transporten til og fra lufthavnen i Pisa var også lige ud, når først vi fandt fidusen. Der går shuttlebus fra lufthavnen til stationen og det koster €2. Fra stationen til La Spezia får man en regulær togbillet og så får man også en regional, der gælder fra La Spezia til den kystby, man skal til. Og her er et godt råd - husk at stemple hver gang, du skal med toget. Nogle rejsefæller måtte af med €10 pr. person, fordi de glemte det. Billigt i forhold til Danmark.

Riomaggiore, Navazza og Manarola minder lidt om hinanden og her synes vi stadig bedst om Manarola. Monterosso er mere en badeby og har en fin og charmerende by bag ved banen. Corniglia var nok den, der overraskede os mest. Der var mange trapper op og umiddelbart virkede den lidt tom. Det var den dog ikke, da vi anden gang fandt "centro". Her var der miljø, butikker, gode restauranter, udkigsplatform og en lang vej ned til et lille, idyllisk fiskerleje. Den eneste der ikke besejles med rutebådene, som i øvrigt kan anbefales.

Fra altanen i lejligheden kan man se over til byens kirkegård, som er et besøg værd. Lige neden under den åbner der sig en aftenlounge, hver aften og her får man lækker og rimelig billig mad. Lidt mere i den tapasagtige ende og rigtig dejligt og for en gangs skyld noget groft brød. Der er fed loungemusik fra basrigtige højttalere og man sidder og slapper af i topersoners lænebrikse med udsigt over havet og mod Manarola.

Ved havet er der etableret en fed terrazza med betonbænke, hvor en flaske billig og rigtig god Lambrusco fra butikken COOP 5 Terre, kan nydes i solskin.

Der er rigtig mange japanere og kinesere i byerne og selfiestængerne svirrer i luften hele tiden. Det er et skuespil at se, hvordan de hellere vil se på sig selv, end se på byen og naturen. Blot en oplevelse mere.

Og så er der lige kyststierne. De er smukke - og lukkede. Kun stien fra Navazza til Monterosso var åben og sådan har det vist været længe. Det er lidt ærgeligt, da det jo er en del af områdets salgstale som nationalpark. Der bør gøres opmærksom på, at de generelt ikke kan anvendes. Til gengæld kan man fint gå over bjergene. Det er fine stier og utroligt smukt at gå der og som alle andre steder i Italien, så hilser man pænt på hinanden, når man mødes. Det gælder også i byerne. Italienerne er venlige og hilser gerne.

Det var med lidt vemod vi gik til det stedlige bureau og afleverede nøglerne og vi fik en lang snak om, hvorvidt det havde været godt og dejligt at være der - og det var det.

Og ros til In-Italia. Som altid, når vi har booket ophold hos dem, så var det hele fuldkommen i orden og på plads og alle spørgsmål blev besvaret nøjagtigt og nærværende. Tak til In-Italia.
?Denne video siger temmelig meget om, hvad vi rent faktisk oplevede og vi traf to af de medvirkende: https://www.youtube.com/watch?v=4HL-fQFdztg

Link: https://www.youtube.com/watch?v=E10DGu7XpRY

Anbefaling til kommende gæster

Lad være med at købe blandet seafoodmix i kræmmerhuse. Det er en omgang ørevoks. Køb i stedet gerne en pose rent fritterede ansjoser. De er sprøde og smager godt.

Restaurant Dal Billy var lidt opreklameret synes jeg. Pastaen havde vi fået bedre mange andre steder. Til gengæld, kom der en del store flasker på vores bord efter endt middag og vi kunne frit tage for os - lige fra Limoncella til hostesaft med chilli.

Den bedste pasta vi fik i byen var på restaurant Artistride (på piazzaen midt i byen) og il Porticciolo. Det var til gengæld også på den sidste, jeg fik en pizza, der kunne være købt i Holme Olstrup.

Der er marked i Levanto om formiddagen og ved middagstid er alt lukket og det er ikke værd at blive i byen, med mindre man vil bade på en fin strand.

Husk at stille dig i kø i god tid, alle steder, da der skal snakkes meget ved hver ekspedition og det går ikke hurtigere af, at toget står på stationen.

In-Italia's kommentar

Tak for den meget beskrivende og levende tilbagemelding - og de fine billeder. Det er sandt, at det blot er nogle af vandrestierne mellem de fem byer, der er tilgængelige. Dette er pga. vedligehold og prioritering af gæsternes sikkerhed ved lokale jordskred. Der findes dog heldigvis også mange andre vandrestier i området, som både er betalingsfri og mindre befærdede - og du kan til enhver tid altid finde en opdatering på vores side om Cinque Terre: http://www.in-italia.dk/italien/ligurien/cinque-terre/ Venlig hilsen Allan, In-Italia

Balcone Mediterraneo 2
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Mediterraneo 2
Treværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Outstading view.

Super udsigt og beliggenhed. Den mest autentiske by af de 5. Husk dog at der er total indkørsel forbudt i weekend og 7-10 på hverdage. Hård tur op med bagagen. Terasse er fin men kun til 3

Anbefaling til kommende gæster

Kyst stien er stadigvæk lukket.

Balcone Mediterraneo 2
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Mediterraneo 2
Treværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Fantastisk lejlighed!

Balcone Castello er en fantastisk lejlighed med en utrolig udsigt over byen og havet. Den ligger ganske højt op i landsbyen, men alligevel kun med et par minutters gang ned til havet og restauranter. Lejligheden har to værelser med temmelig smalle dobbeltsenge (nok 160 cm bred) + en sovesofa i køkkenet. Enkel, men funktionel og meget ren. I løbet af vores uge fik vi en ny vaskemaskine. På et tidspunkt kontaktede vi den lokale repræsentant, og blev hjulpet meget hurtigt. Vi syntes også, at det var let at finde deres kontor, og det er kun få meter fra togstationen.

Vi har ikke haft megen kontakt med In-Italia før turen udover internet booking. Men vi har modtaget mange e-mails med bekræftelser og information, der har virker meget professionelle og omsorgsfulde. Vi vil gerne booke igennem i Italia igen, selvom vi normalt booker alt selv direkte på stedet.

Anbefaling til kommende gæster

Restauranterne er meget dejlige med masser af fisk og skaldyr. Restaurant Billy roses til skyerne, og den var da helt sikkert god, men der er flere andre meget gode restauranter. Vi var på en lige på havnefronten / havnen flere gange, der var mindst lige så god.

Mange af vandrestierne var lukkede på grund af reparation, hvilket var en skam. Ellers er det meget let at komme med tog til de andre landsbyer, selv om vi altid kom frem til, at vores landsby var den fineste.

Det er helt fint at bade, men det er mange klipper, som er ganske skarpe. Mine børn (9 og 11 år) elskede det, men det er sandsynligvis ikke et sted for små børn.

Balcone Mediterraneo 2
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Mediterraneo 2
Treværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 2/4 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Fandtes, men vi brugte det aldrig.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Elisabeth og Bernt Älvkarleby i Sverige indlogeret på Balcone Castello Manarola fra 13. til 20. April 2013.

Turen gik rigtig godt - alt kørte glat. Et lille tip om ang stedet, da nøglen og detaljerede oplysninger om, hvor lejligheden var - svært at finde lige på adressen. Et forslag: Sæt et skilt på væggen ud mod gaden, samt henvisning til kontoret. Nu måtte vi spørge os for, hvor adressen kunne være. Søgte efter en tobakshandel, men fandt ingen, men det viste sig at være en trappe - helt anonymt - mellem to huse - to dobbelte trapper lige op, og der var kontoret. Et andet tip: Skriv at der er adgang til internettet og vaskemaskine - jeg tror ikke det fremgik af dokumenterne. Konklusion: Rigtig fin lejlighed og en fantastisk udsigt!

In-Italia's kommentar

I samråd med vores samarbejdspartnere hentes nøglen til vores lejligheder altid på deres kontor, for at lette indtjekning for både gæster samt vores partner. Oplysningerne om check-in er altid angivet på hver gæsts vejanvisninger sendt ud i forbindelse med bookingsbekræftelse. Med venlig hilsen, Marcus hos In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2013
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map