Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Mediterraneo 2

 
Balcone Mediterraneo 2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Mediterraneo 2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der findes få lejligheder i Cinque Terre, som lover sådan en udsøgt og smagfuld indretning som Balcone Mediterraneo 2. Indvendigt har ejeren renoveret lejligheden med stor forkærlighed for moderne design - og fra balkonen venter der dig et syn for guder: Udsigten over det lille fiskerleje, havet og grønne skråninger er mageløs.

Kort eller lang ferie

Lejlighedens høje standard og veludstyrede køkken gør den ideel til både korte og lange ophold. Under længere besøg vil køkkenet give dig mulighed for at tilberede måltider hjemme, så du ikke behøver at spise ude hele tiden - og alligevel ligger der mange gode spisesteder inden for gåafstand, hvis I ikke har lyst til at stå i køkkenet.

Designer-indretning

Lejligheden gennemsyres af en flot indretning i et smagfuldt moderne design. Badeværelserne er udsmykket med flotte mosaikker mens gulvet er i parket. Sofaen i opholdsrummet og de øvrige møbler er i et stilrent design. Soveværelserne er dekorerede med kunst i indbydende farver.

Tæt på alt hvad du har brug for

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje, stationen og parkeringspladsen. Oppe bag bygningen går der en hyggelige promenade med en smuk landskabsudsigt - og i nærheden ligger der endda en god fiskerestaurant.

Læs mere om Balcone Mediterraneo 2

Treværelseslejlighed med balkon og havudsigt til 2/6 personer

Fra den lille gyde (passage) på bagsiden af bygningen træder man et par trin ned og ind i lejligheden. Entréen er fint oplyst og vidner allerede her om den smagfulde indretning, der også venter inde i selve lejligheden. Herinde møder man en fordelingsgang, som fører gennem lejligheden med et soveværelse på hver side. Begge værelser har dobbeltseng - og det ene har tilmed eget rummeligt badeværelse med toilet og bruser. På gangen er der endnu et badeværelse med toilet og bruser. Fra gangen kommer man videre til det fine opholdsrum med "open-space" køkken (veludstyret med 4 kogeplader, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser) samt komfortabel lædersofa (der også fungerer som praktisk sovesofa for to personer) og et rundt bord med tilhørende stole. Herfra har man udgang til den aflange balkon med stole og en fin udsigt over byens farverige husfacader, havet og de grønne bjergskråninger på den anden side af dalen. Af andre praktiske faciliteter i lejligheden kan der nævnes både aircondition, wi-fi, iPod-dockstation, lcd sat-tv og vaskemaskine.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Mediterraneo 2

Læs personlige anmeldelser af Balcone Mediterraneo 2 som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Mediterraneo 2. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Balcone Mediterraneo 2

Frisk lejlighed med fantastisk havudsigt

Frisk rummelig lejlighed til 4 personer med en fantastisk udsigt over havet og Manarola!

Læs mere

Drømmeudsigt

Lejligheden har 2 små soveværelser med hver en dobbeltseng og et køkken. Højdepunktet i "Balcone Castello" er den lille balkon med panoramaudsigt over Manarola og Cinque Terre kysten, når man passerer gennem det ene af de to soveværelser. Skygge indtil om eftermiddagen, derefter fantastisk udsigt til solnedgangen. Når man er med 4 personer i lejligheden, er den meget trang - kun i køkkenet er der plads til alle på samme sted ved et lille bord. Lejligheden har et ældre, veludstyret slidt køkken. Det lokale udlejningsagentur var meget venlig og hjælpsomt, der hurtigt tog sig af de mangler vi fandt.

Læs mere

Balcone Castello Cinque Terre - nyd den smukke udsigt!

Friskt, enkelt og behagelig indkvartering i en af de mest charmerende landsbyer i Cinque Terre. Fantastisk udsigt fra lejligheden, der virkelig fortryller dig! Lejligheden havde alt det nødvendige, frisk toilet og ligger få minutters gang fra togstationen (bemærk venligst, at der er en temmelig stejl tur op ad bakke, men lidt motion har aldrig skadet). Som overalt i Italien kan sengene opleves hårde, men man må tage det med og desuden vil man ikke tilbringe speciel meget tid i seng, når man er på sådan et smukt sted. Vi fik en venlig velkomst, da vi ankom og en repræsentant ledsaget os til lejligheden og viste små praktiske detaljer. For dig der er afhængige af wifi, skal du forberede dig på at det nogle gange ikke virker som det skal. Men på den anden side, kunne du droppe facebook for et stykke tid. Samlet set anbefales dette sted på Jorden, og denne lejlighed vil ikke skuffe dig.

Læs mere

Italien når det er rigtig godt

Lige fra første gang vi slog dørene op på balkonen, var vi hjemme. En fin lille og hyggelig lejlighed, hvor alt er som det skal være. Vi blev mødt af en frisk Stefano fra Arbaspaa bureauet (det lokale bureau) og han guidede os på plads på engelsk.

Fra lejligheden var der en vidunderlig udsigt og vi har alt for mange fotos med hjem der fra. Det var ikke til at stoppe. Vi var så ustyrligt heldige, at der stadig stod nogle af Mario Andreolis lysende figurer på den modsatte bjergside og de lyste op for os om aftenen, på den smukkeste måde. Vi kunne se dem fra sengen i soveværelset.

Vi havde set ham på YouTube hjemmefra og blev meget rørte over, at se dem lige dér. Vi var faktisk så heldige, at møde Mario i byen og selv om vi ikke kunne snakke sammen, så blev vi inviteret ind i hans kælder, hvor han laver en dejlig dessertvin og vi fik lov at smage - flere gange. Mario gav os to plakater med hjem fra kulturfestivalen omkring figurerne og på væggen i kælderen hang billeder af stort se alle vigtige kulturpersonligheder i Italien, som har ønsket at møde kunstneren. I blandt dem var Berlusconi.

Restauranterne i byen er af varierende kvalitet og der er ingen der falder decideret igennem. Det er gode retter alle steder. Café Artistride fik vores besøg hver morgen, hvor vi fik caffellatte og en pane di crema, der smagte helt forrygende. Alle i cafeen var utroligt søde og vakse. I det hele taget var der bare styr på betjeningen overalt - inklusiv den lille, skøre fee de har fundet på, for at tjene lidt ekstra. De kalder den "coperto" og det er betaling for dug og servietter. Lidt pudsigt og specielt. Det var gerne 4-5 euro.

Transporten mellem byerne var nem, enkel og billig. Og selve transporten til og fra lufthavnen i Pisa var også lige ud, når først vi fandt fidusen. Der går shuttlebus fra lufthavnen til stationen og det koster €2. Fra stationen til La Spezia får man en regulær togbillet og så får man også en regional, der gælder fra La Spezia til den kystby, man skal til. Og her er et godt råd - husk at stemple hver gang, du skal med toget. Nogle rejsefæller måtte af med €10 pr. person, fordi de glemte det. Billigt i forhold til Danmark.

Riomaggiore, Navazza og Manarola minder lidt om hinanden og her synes vi stadig bedst om Manarola. Monterosso er mere en badeby og har en fin og charmerende by bag ved banen. Corniglia var nok den, der overraskede os mest. Der var mange trapper op og umiddelbart virkede den lidt tom. Det var den dog ikke, da vi anden gang fandt "centro". Her var der miljø, butikker, gode restauranter, udkigsplatform og en lang vej ned til et lille, idyllisk fiskerleje. Den eneste der ikke besejles med rutebådene, som i øvrigt kan anbefales.

Fra altanen i lejligheden kan man se over til byens kirkegård, som er et besøg værd. Lige neden under den åbner der sig en aftenlounge, hver aften og her får man lækker og rimelig billig mad. Lidt mere i den tapasagtige ende og rigtig dejligt og for en gangs skyld noget groft brød. Der er fed loungemusik fra basrigtige højttalere og man sidder og slapper af i topersoners lænebrikse med udsigt over havet og mod Manarola.

Ved havet er der etableret en fed terrazza med betonbænke, hvor en flaske billig og rigtig god Lambrusco fra butikken COOP 5 Terre, kan nydes i solskin.

Der er rigtig mange japanere og kinesere i byerne og selfiestængerne svirrer i luften hele tiden. Det er et skuespil at se, hvordan de hellere vil se på sig selv, end se på byen og naturen. Blot en oplevelse mere.

Og så er der lige kyststierne. De er smukke - og lukkede. Kun stien fra Navazza til Monterosso var åben og sådan har det vist været længe. Det er lidt ærgeligt, da det jo er en del af områdets salgstale som nationalpark. Der bør gøres opmærksom på, at de generelt ikke kan anvendes. Til gengæld kan man fint gå over bjergene. Det er fine stier og utroligt smukt at gå der og som alle andre steder i Italien, så hilser man pænt på hinanden, når man mødes. Det gælder også i byerne. Italienerne er venlige og hilser gerne.

Det var med lidt vemod vi gik til det stedlige bureau og afleverede nøglerne og vi fik en lang snak om, hvorvidt det havde været godt og dejligt at være der - og det var det.

Og ros til In-Italia. Som altid, når vi har booket ophold hos dem, så var det hele fuldkommen i orden og på plads og alle spørgsmål blev besvaret nøjagtigt og nærværende. Tak til In-Italia.
?Denne video siger temmelig meget om, hvad vi rent faktisk oplevede og vi traf to af de medvirkende: https://www.youtube.com/watch?v=4HL-fQFdztg

Link: https://www.youtube.com/watch?v=E10DGu7XpRY

Læs mere

Outstading view.

Super udsigt og beliggenhed. Den mest autentiske by af de 5. Husk dog at der er total indkørsel forbudt i weekend og 7-10 på hverdage. Hård tur op med bagagen. Terasse er fin men kun til 3

Læs mere

Fantastisk lejlighed!

Balcone Castello er en fantastisk lejlighed med en utrolig udsigt over byen og havet. Den ligger ganske højt op i landsbyen, men alligevel kun med et par minutters gang ned til havet og restauranter. Lejligheden har to værelser med temmelig smalle dobbeltsenge (nok 160 cm bred) + en sovesofa i køkkenet. Enkel, men funktionel og meget ren. I løbet af vores uge fik vi en ny vaskemaskine. På et tidspunkt kontaktede vi den lokale repræsentant, og blev hjulpet meget hurtigt. Vi syntes også, at det var let at finde deres kontor, og det er kun få meter fra togstationen.

Vi har ikke haft megen kontakt med In-Italia før turen udover internet booking. Men vi har modtaget mange e-mails med bekræftelser og information, der har virker meget professionelle og omsorgsfulde. Vi vil gerne booke igennem i Italia igen, selvom vi normalt booker alt selv direkte på stedet.

Læs mere
 
search map