Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Mediterraneo 2

 
Balcone Mediterraneo 2 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Mediterraneo 2 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der findes få lejligheder i Cinque Terre, som lover sådan en udsøgt og smagfuld indretning som Balcone Mediterraneo 2. Indvendigt har ejeren renoveret lejligheden med stor forkærlighed for moderne design - og fra balkonen venter der dig et syn for guder: Udsigten over det lille fiskerleje, havet og grønne skråninger er mageløs.

Kort eller lang ferie

Lejlighedens høje standard og veludstyrede køkken gør den ideel til både korte og lange ophold. Under længere besøg vil køkkenet give dig mulighed for at tilberede måltider hjemme, så du ikke behøver at spise ude hele tiden - og alligevel ligger der mange gode spisesteder inden for gåafstand, hvis I ikke har lyst til at stå i køkkenet.

Designer-indretning

Lejligheden gennemsyres af en flot indretning i et smagfuldt moderne design. Badeværelserne er udsmykket med flotte mosaikker mens gulvet er i parket. Sofaen i opholdsrummet og de øvrige møbler er i et stilrent design. Soveværelserne er dekorerede med kunst i indbydende farver.

Tæt på alt hvad du har brug for

Lejligheden ligger centralt, og der er således blot få minutters gang til butikker, restauranter, færgeleje, stationen og parkeringspladsen. Oppe bag bygningen går der en hyggelige promenade med en smuk landskabsudsigt - og i nærheden ligger der endda en god fiskerestaurant.

Læs mere om Balcone Mediterraneo 2

Treværelseslejlighed med balkon og havudsigt til 2/6 personer

Fra den lille gyde (passage) på bagsiden af bygningen træder man et par trin ned og ind i lejligheden. Entréen er fint oplyst og vidner allerede her om den smagfulde indretning, der også venter inde i selve lejligheden. Herinde møder man en fordelingsgang, som fører gennem lejligheden med et soveværelse på hver side. Begge værelser har dobbeltseng - og det ene har tilmed eget rummeligt badeværelse med toilet og bruser. På gangen er der endnu et badeværelse med toilet og bruser. Fra gangen kommer man videre til det fine opholdsrum med "open-space" køkken (veludstyret med 4 kogeplader, ovn, opvaskemaskine og køleskab med fryser) samt komfortabel lædersofa (der også fungerer som praktisk sovesofa for to personer) og et rundt bord med tilhørende stole. Herfra har man udgang til den aflange balkon med stole og en fin udsigt over byens farverige husfacader, havet og de grønne bjergskråninger på den anden side af dalen. Af andre praktiske faciliteter i lejligheden kan der nævnes både aircondition, wi-fi, iPod-dockstation, lcd sat-tv og vaskemaskine.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 
search map