Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Maestrale 1

 
Balcone Maestrale 1 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Maestrale 1 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Afstanden til både havnen, færgeleje, restauranter, butikker og togstation er blot ca. 5 minutters gang ad en smal gade uden trappetrin. Og en anelse længere til den offentlige parkering. Der venter altså ingen besværligheder, hverken når I vil nyde byen eller tage på udflugt.

Magen til panoramisk havudsigt ...

Lejlighedens absolutte styrke er balkonen med panoramisk havudsigt. Herfra kan man se de vandsøgende bjergskråninger langs kysten i Cinque Terre.

Læs mere om Balcone Maestrale 1

Bemærk: Ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Lejligheden på Balcone Maestrale 1

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med balkon og havudsigt)

Denne toværelseslejlighed har indgang i stueplan og derefter en indvendig trappe op til 1. sal, hvor lejligheden ligger. Der er låge foran trappen. Lejligheden består af et opholdsrum med en enkeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Der er kun havudsigt fra opholdsrummet/køkkenhjørnet. Køkkenhjørnet består bl.a. 4 gasblus, elkedel og kølefryseskab. Lejligheden har aircondition, tv og møbleret balkon med havudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Maestrale 1

Læs personlige anmeldelser af Balcone Maestrale 1 som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Maestrale 1. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Balcone Maestrale 1

Lille men hyggelig lejlighed med en fantastisk udsigt fra den lille balkon.

Vi havde en fantastisk uge i Manarola. Vi kunne godt have brugt noget solafskærmning på balkonen. Manarola er en rigtig hyggelig by med adskillige spisesteder. Det er muligt at bade fra klipperne ved havnen.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed og udsigt

Fantastisk udsigt fra lejlighedens balkon og stuevindue. Funktionelt lille køkken. Central placering tæt på togstationen med toge mellem byerne i Cinque terre

Læs mere

Cinque Terre - Manarola - Balcone Maestrale 1

Flot beliggenhed, fantastisk udsigt, enkel lejlighed men rent og pænt. Vi blev godt modtaget af udlejningsfirma, og vist vej til lejligheden, samt en gennemgang. Dette frister til gentagelse. Generelt: En del anbefalede gangstier var lukkede, men så tog vi toget. Helt fint! Vi enormt heldige med vejret. Sol hver dag, hvilket gør det samlede indtryk endnu bedre.

Læs mere

Super ferie i Manarole, Cinque Terre

Nemt at komme dertil, super lejlighed, vi havde lidt mange myrer en nat, men henvendelse til værten og væk var myrerne !
Eneste vi godt kunne have brugt var, at markisen var i orden, det var godt nok varmt at være på den dejlige balkon, men pyt det var jo ikke der vi skulle opholde os.
Skulle vi tilbage ville vi meget gerne leje den lejlighed igen, trods kraftig opstigning/nedstigning af terrænet, hold da op, det er ikke for gangbesværet feriegæster, men sådan er hele Cingue Terre, super.

Læs mere
 
search map