Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Maestrale 1

 
Balcone Maestrale 1 er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Maestrale 1 er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Afstanden til både havnen, færgeleje, restauranter, butikker og togstation er blot ca. 5 minutters gang ad en smal gade uden trappetrin. Og en anelse længere til den offentlige parkering. Der venter altså ingen besværligheder, hverken når I vil nyde byen eller tage på udflugt.

Magen til panoramisk havudsigt ...

Lejlighedens absolutte styrke er balkonen med panoramisk havudsigt. Herfra kan man se de vandsøgende bjergskråninger langs kysten i Cinque Terre.

Læs mere om Balcone Maestrale 1

Bemærk: Ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Lejligheden på Balcone Maestrale 1

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med balkon og havudsigt)

Denne toværelseslejlighed har indgang i stueplan og derefter en indvendig trappe op til 1. sal, hvor lejligheden ligger. Der er låge foran trappen. Lejligheden består af et opholdsrum med en enkeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. Der er kun havudsigt fra opholdsrummet/køkkenhjørnet. Køkkenhjørnet består bl.a. 4 gasblus, elkedel og kølefryseskab. Lejligheden har aircondition, tv og møbleret balkon med havudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map