Anmeldelser af Balcone Belvedere
 
Balcone Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggenhed - charme

Lejlighed med fin beliggenhed, dog spartansk indrettet. Der mangler en hel del i køkken-afdelingen, små ting som ville have gjort oplevelsen meget bedre, fx en brødkurv, og at der var en toaster i papkassen og ikke kun selve kassen, komfortable møbler til terrassen, toiletsædet var løst, dør til brusekabine defekt. Småting, men alligevel noget der ville højne oplevelsen. Stierne til de omkringliggende byer var ikke tilgængelige - meget ærgerligt eftersom det var en stor del af vores prioritering i valget af præcis Manarola - burde have været oplyst.

Anbefaling til kommende gæster

Ophold til afslapning. En uges ophold er umiddelbart lidt i overkanten. HUSK at bestille garage - parkering er håbløst. Garagen ligger for enden af vejen ned til Manarola, hvorfra man går videre ned af hovedgaden til kontoret for udlevering af nøgle - vær forberedt på at én er ved bilen og den anden går til bureauet. Fin mulighed for at bade fra klipperne ved havnen. Trattoria dei Billy har fin beliggenhed og lækker mad, dog lidt opreklameret. Gode indkøbsmuligheder i Coop og dermed mulighed for blot at spise på balkonen og nyde udsigten.

In-Italia's kommentar

Tak for tilbagemeldingen - vi vil gerne minde jer om, at vi rent faktisk holder vores beskrivelse om Cinque Terre opdateret, så man altid ved hvilke stier der er åbne og lukkede. Mvh Allan, In-Italia - læs mere her: http://www.in-italia.dk/italien/ligurien/cinque-terre/

Balcone Belvedere
Rent og pænt
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Balcone Belvedere
Toværelseslejlighed med balkon/havudsigt og 3 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Balcone Belvedere
 
search map