Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Belvedere

Markante middelhavsfarver præger interiøret Nyrenoveret køkken Soveværelse med balkon
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er en hjertevindende, lille lejlighed midt i det midterste Manarola. Lige uden for døren kæmper de pastelfarvede, historiske bygninger om øjets opmærksomhed, og de smalle gyder opbyder til stemningsfuld, italiensk fordybelse.

Egen balkon i Via Belvedere

Lejlighedens navn finder sine rødder i den vej den ligger på - Via Belvedere - og fra den skønne udsigt (= belvedere) fra lejlighedens balkon i soveværelset. Fra balkonen (med et lille bord og to stole) kan man en lun aftenstund nyde Manarola og resten af Le Cinque Terre-strækningen med et glas vin.

Læs mere om Balcone Belvedere

Skøn lejlighed i gadeplan

Der er tale om en lille, nyrenoveret toværelseslejlighed i gadeplan (30 m²) med opholdsrum med spisebord og tre stole, tv med italienske kanaler, køkkenhjørne med ovn, fire gasblus, fryser og køleskab samt sovesofa til én person. Fra opholdsrummet går man ind i soveværelset med dobbeltseng og videre ud på balkonen med udsigt over havet og landskabet. Endvidere er der et nyrenoveret badeværelse med toilet og bruser.

Alt inden for rækkevidde

Inden for 5-10 minutters gang har man både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for rækkevidde.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map