Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Belvedere

Markante middelhavsfarver præger interiøret Nyrenoveret køkken Soveværelse med balkon
 
Balcone Belvedere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Belvedere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er en hjertevindende, lille lejlighed midt i det midterste Manarola. Lige uden for døren kæmper de pastelfarvede, historiske bygninger om øjets opmærksomhed, og de smalle gyder opbyder til stemningsfuld, italiensk fordybelse.

Egen balkon i Via Belvedere

Lejlighedens navn finder sine rødder i den vej den ligger på - Via Belvedere - og fra den skønne udsigt (= belvedere) fra lejlighedens balkon i soveværelset. Fra balkonen (med et lille bord og to stole) kan man en lun aftenstund nyde Manarola og resten af Le Cinque Terre-strækningen med et glas vin.

Læs mere om Balcone Belvedere

Skøn lejlighed i gadeplan

Der er tale om en lille, nyrenoveret toværelseslejlighed i gadeplan (30 m²) med opholdsrum med spisebord og tre stole, tv med italienske kanaler, køkkenhjørne med ovn, fire gasblus, fryser og køleskab samt sovesofa til én person. Fra opholdsrummet går man ind i soveværelset med dobbeltseng og videre ud på balkonen med udsigt over havet og landskabet. Endvidere er der et nyrenoveret badeværelse med toilet og bruser.

Alt inden for rækkevidde

Inden for 5-10 minutters gang har man både butikker, restauranter, færgeleje, havn, togstation og offentlig parkeringsplads inden for rækkevidde.

Bemærk: ankomst til lejlighederne i Manarola om søndagen er kun muligt fra 1. april til 1. oktober og kun i tidsrummet fra kl. 14:00-18:00.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Belvedere

Læs personlige anmeldelser af Balcone Belvedere som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Belvedere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Balcone Belvedere

Meget idylisk sted!!

Super lejlighed med det udstyr man skal bruge, og tæt på det alt..
Og en fantastisk udsigt ud over by og vand, man bliver høj hver gang man går ud på altanen og suger udsigten ind i hjertet!!

Læs mere

Central beliggenhed med havudsigt

Enkel lejlighed med alt, hvad vi havde brug for til to overnatninger. Dejligt at sidde på altanen med et glas vin og se solnedgangen. Altan nordvendt som gav et par timers herlig solskin efter en dags vandring på de flotte stier.

Læs mere

Beliggenhed - charme

Lejlighed med fin beliggenhed, dog spartansk indrettet. Der mangler en hel del i køkken-afdelingen, små ting som ville have gjort oplevelsen meget bedre, fx en brødkurv, og at der var en toaster i papkassen og ikke kun selve kassen, komfortable møbler til terrassen, toiletsædet var løst, dør til brusekabine defekt. Småting, men alligevel noget der ville højne oplevelsen. Stierne til de omkringliggende byer var ikke tilgængelige - meget ærgerligt eftersom det var en stor del af vores prioritering i valget af præcis Manarola - burde have været oplyst.

Læs mere

Diverse

Manarola, lejligheden og ikke mindst den fantastiske udsigt levede fuldt ud op til vores forventninger.
Derimod kunne det med fordel beskrives lidt bedre ang. parkerings forhold ved ankomst. Der står i beskrivelsen at der er 20 P - pladser ved bureauet, der kan benyttes til aflæsning af bagage. Dette er ikke tilfældet og så er der langt at bære bagage.
Endvidere forventer vi, at når vi på forhånd har lejet garage og betalt for den, at vi så også kan bruge den. Vi var i den situation at en anden bil havde parkeret FORAN vores garage så vi ikke kunne få vores bil. MEGET uheldigt når vi står med en aftale på et bestemt tidspunkt. Vi tror uden helt at vide det, at det var en person tilknyttet bureauet eller på anden vis var en person med kendskab til nr. på garagerne.
Ellers er Manarola en skøn by, gode muligheder for at spise og et OK lille supermarked.

Læs mere

Bedømmelse af Balcone Belvedere

Læs mere

ystein og >Marit fra Aagotnes i Norge boede på Balcone Belvedere i Manarola fra d. 18. til d. 31. august 2012.

Vi havde en fantastisk tur til Manarola i perioden 18.08.12 til 31.08.12. Vi fik meget god hjælp fra In-Italia.dk specielt da vi blev 2 timer forsinket for normal indcheckning første dag og måtte arrangere speciel indcheckning som gik godt. det viste sig at august er den store ferietid i Italien og der var enormt lange køer på togstationerne og det medførte at vi ikke nåede de toge vi havde planlagt at rejse med, så derfor kom vi for sent til indcheckning, men det blev klaret uden problemer. Et tips er at det kan betale sig at købe togbilletter via internettet før afrejse, så slipper man for at stå i kø. Man skal også have pladsbilletter, vi fik plads på gangen og der var dårlig plads til vores rygsække. Vi fløj direkte fra Bergen til Nice med Norwegian, som gik meget fint. Taxi fra lufthavnen i Nice til Nice Ville togstation. Det gik fint, men taxi er dyr i Frankrig. Taxi er meget billigere i Italien, man har ikke brug for taxi i Manarola som er bilfri. Fra Nice Ville gik turen til Ventimiglia med fransk tog. Her på den første station i Italien skal man skifte til Italiensk tog og der var kun en person der solgte billetter her og køen gik langt uden for stationen og det tog lang tid at få billetter. Vi købte billetter helt frem til Manarola, men vi skulle skifte tog i Genova-Brignole og i Sestri Levante, hele dagen gik med at rejse selv om de to første toge i Italien var hurtigtog.

Manarola var en fantastisk by, hvor det var let at gå op i gaderne. Vi tog også trapperne, men de var mere anstrengende da trappetrinene var gamle og meget høje. Der var stort set kun en fødevarebutik som var charmerende og gammeldags, men havde det vi havde brug for. Der var mange gode restauranter som alle havde god mad, som for det meste bestod af fisk, sardiner og andet godt fra havet. Men som regel havde de en eller to kødretter, men det meste var fisk og sardiner. Sardiner serveres i mange udgaver og fyldte sardiner kan anbefales. Restauranterne kørte en turnus og det er ok at have lukket en gang om ugen.
Vi havde hørt at man kunne gå langs kysten til de andre byer i Cinque Terre, men bortset fra kærlighedsstien mellem Manarola og Riomaggiore, så var disse lukket pga. stormen i 2011 havde medført jordskred så vejene var spærret. Man kunne gå over bjerget til Corniglia som havde en stigning på ca. 800 meter og mange trapper op og ned, det var meget anstrengende i varmen. Vi havde sol hele tiden og 35 grader. Det var fint at bade i Manarola, men der var ingen sandstrand, og havet var varmt. Vi tog turistbåden som gik mellem de 6 Cinque Terre byer eller rettere sagt 5 byer plus Portovenere med de 2 øer udfor. Den eneste sandstrand fandt vi i Monterosso hvor vi lejede solsenge og parasol og hvor det var fantastisk at bade. Vernazza er byen før Monterosso og var den by der fik flest skader under stormen sidste år. Noget man kunne se på de billeder der var sat op over alt. Men i denne lille by, som egentlig ikke ser så stor ud, men er større når man kommer ind i den, har et godt udvalg af butikker og restauranter og hvor man finder det meste af det man måtte ønske. Udover at tage bådene kan man også tage toget mellem de 5 byer. Togbilletterne er billige og der går tog hele tiden. Det var en fantastisk ferie vi havde og Manarola kan anbefales

Læs mere
 
search map