Feriebolig i Manarola i Cinque Terre

Balcone Alba

 
Balcone Alba er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Alba er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Manarola og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Inden for 100-300 m finder man både hovedgaden Discovolo, havnen med naturbassiner, færgeleje med turistbåde til de andre Cinque Terre-byer, restauranter, butikker og togstation. Og en anelse længere til den offentlige parkering. Du har alt inden for rækkevidde.

Balkon hvorfra man kan følge med i byens liv

Denne treværelseslejlighed ligger på 3. sal eller på 1. sal afhængig af hvilken vinkel, man anskuer bygningen fra. Lejligheden har balkon, hvorfra man kan følge livet i hovedgaden og på torvepladsen foran, og der er tilmed kig til havet. Lejlighedens indgang er bagfra ad Via Belvedere, som man kommer op til fra hovedgaden uden at passere trin. Under torvepladsen Piazza Cappellini passerer toget, som forbinder byerne i Cinque Terre, men det er ikke synligt. Når toget passerer, mærker man en svag rysten på pladsen og i ejendommen, men da lejligheden ligger højt, skulle det efter sigende ikke give gener.

Læs mere om Balcone Alba

Lejligheden på Balcone Alba

Treværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltsovesofa, opholdsrum med sofa og køkkenhjørne (med bl.a. køleskab og ovn) samt badeværelse med toilet og lille badekar med bruser. Der er desuden tv og vaskemaskine i lejligheden. Fra lejligheden er der balkon med udsigt over byen og kig til havet.

Skjul teksten
 
 
search map