Feriebolig i Luni Mare i Cinque Terre

Residence Italia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lokalområdet byder muligvis ikke på de skønneste naturscenarier, men stranden ligger blot 1 km væk og udflugter til Cinque Terres maleriske fiskerlejer, Lucca og Pisa er oplagte. Der er altså masser af feriestimuli at hente for hele familien.

Hvor er vi?

Luni Mare er mest af alt et beboelseskvarter. Dog ligger der meget belejligt et Conad-supermarked blot ca. 150 m herfra. Og nærmeste sandstrand ligger blot 1 km væk. Vejen til stranden er trafikeret, men der er dog en gangsti til gående strandgæster. Fra Residence Italia kører en gratis strandshuttle to gange om dagen til den nærmeste strand. På stranden er der både en offentlig og en privat del med strandservice, hvor man kan leje liggestole og parasol mod tillæg. Selve Residence Italias lokalområde er ikke så spændende - der er nogle trafikerede veje i nærheden, men ikke lige op til stedet. De høres lidt summende i baggrunden. Selve bygningen er ikke specielt køn, men den er praktisk og stedet vinder med de mange faciliteter, aktiviteter og det store poolområde.

Læs mere om Residence Italia

Alskens faciliteter og sportsaktiviteter - deriblandt stor swimmingpool

Der er mange årsager til, at børnene er vilde med Residence Italia. Ud over at chancerne for at finde andre sommerlegekammerater, så kan børnene afhængig af alder boltre sig med swimmingpool, børnepool, fitnessområde, tennis, forboldbane, bordtennis, hoppepude, legeplads og i det hele taget store græsplæner. Ja, legelisten er alenlang. Hele molevitten befinder sig inde på et lukket område, så forældrene trygt og roligt kan nyde soltimerne på deres private balkon eller på liggestolene ved poolen. Af de mere praktiske faciliteter kan det fælles vaskeri og elevator fremhæves.

Spise og drikke

På stedets restaurant kan man i sommermånederne spise a la carte eller bestille halvpension direkte på stedet. Der er mulighed for at nyde sit måltid enten inde eller ude, afhængig af vejr og humør. Restauranten er også åben til frokost. Ud over restaurant så er der også en kaffebar på stedet. Her kan man fx købe italiensk morgenmad (kaffer, juice og croissant), hvis man ikke selv ønsker at købe ind til dagens første måltid.

Lejlighederne på Residence Italia

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

Langt de fleste af lejlighederne tilhører denne kategori. Der er i alt 56 toværelseslejligheder, som ligger på 1., 2. eller 3. sal. De har alle en stor, møbleret balkon med udsigt til enten haven, poolen, nabobygninger eller p-pladsen. De er indrettet med et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, ovn og fire gasblus), et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. I opholdsrummet er der i øvrigt tv med italienske kanaler, spiseplads og udtrækssovesofa til to personer (bedst til børn og unge), som er inkluderet i prisen. Bemærk, at lejlighederne har aircondition mod tillæg.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med balkon)

Der er blot 9 treværelseslejligheder, som ligger på 1., 2. eller 3. sal. De har alle en stor, møbleret balkon med udsigt til enten haven, poolen, nabobygninger eller p-pladsen. De er indrettet med et opholdsrum med køkkenhjørne (køleskab, ovn og fire gasblus), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. I opholdsrummet er der i øvrigt tv med italienske kanaler, spiseplads og udtrækssovesofa til to personer (bedst til børn og unge), som er inkluderet i prisen. Bemærk, at lejlighederne har aircondition mod tillæg.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Villaggio Ippotur

Castelnuovo Magra, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Anbefalinger til dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Populært i Ligurien

search map