Feriebolig i Loano i Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Pris fra pr. pers.
Lido <em>Bagni Sirena</em> Lido <em>Bagni Sirena</em> Lido <em>Bagni Sirena</em> Lido <em>Bagni Sirena</em> Lido <em>Bagni Sirena</em>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette splinternye (2013) feriecenter ligger 1 km fra Loanos centrum og den private strand "Bagni Sirena". I løbet af dagen går der på faste tidspunkter en shuttlebus til og fra Loanos centrum og stranden. På selve Villaggio Ai Pozzi er der også masser af liv. Som italienerne har tradition for i feriecentre på badedestinationer, så vil der være underholdning i løbet af dagen for forskellige aldersgrupper. Ofte er der tale om dans, gymnastik og andre former for underholdning. Underholdningen slutter dog ved 23:00-23:30-tiden.

Faciliteter ad libitum

Her er antallet af faciliteter næsten uendeligt. På stedet er der reception, flere forskellige fællesopholdsrum, fjernsynsstue, restaurant med såvel internationalt som lokalt køkken, kongres-/festlokaler til hele 500 personer, bar og have med stor solterrasse. På fællesområderne finder du gratis wi-fi. De små størrelser vil sikkert sætte pris på den indendørs- og udendørs legeplads og bordtennisbordene. På stedet findes også et minimarked og garage (mod betaling) samt offentlig parkering i nærheden. Der er ydermere cykelopbevaring og lille værksted til såvel cykler som motorcykler (mod betaling).

Læs mere om Villaggio Ai Pozzi

Indendørs og udendørs underholdning

Bor man her, er der rig mulighed for at more sig: Udendørs er der anlagt et 850 m² stort svømmebassin med ferskvand, børneafdeling og rutschebane samt en parasol og to liggestole til hver lejlighed (uanset antallet af sovepladser i selve lejligheden). Bemærk at rutschebanen holdes lukket i frokostpause / siestaen. Børnene her kan også bruge alle deres kræfter på tennisbanen eller på den lille fodboldsbane, der begge kan benyttes mod betaling. Og er man til træning kan man anvende stedets fitnessrum. Wellness-centret byder på stor indendørs, opvarmet pool med saltvand, jacuzzi, tyrkisk bad, saltgrotte og meget mere - her er adgang for børn under 16 år kun tilladt om formiddagen og kun i svømmebassinet. Massage og skønhedsbehandlinger kan ligeledes bestilles (mod betaling).

Områdets udbud

Ikke kun på stedet er der rig mulighed for at underholde sig. I området omkring Villaggio Ai Pozzi finder du inden for en 15 km golfbane og rideskole. Under 2 km herfra kan man fornøje sig med sejlbåde og dykning. Badebyen Loano byder på mange forskellige restauranter, cafeer og butikker, hvis du ikke selv gider vil lave mad og heller ej ønsker at benytte dig af stedets restaurant.

Ferielejligheder med balkon eller loggia

Lejlighederne er alle moderne indrettede og har i køkkenafdelingen køleskab, mikroovn og kogeplader. Badeværelserne har toilet, bruser og føntørrer og i lejlighederne finder man ydermere værdiboks, internetstik (ingen wi-fi derfor husk at tage en netværkskabel hjemmefra - alternativt kan du låne et mod kaution i reception), aircondition og møbleret balkon eller loggia. Alle lejligheder, undtagen dem i stueetagen og fire på første sal, er desuden betjent med elevator.

Læs om lejlighederne på Villaggio Ai Pozzi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Marina di Castagneto C., Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map