Feriebolig i Loano i Ligurien

Residence Riviera Palace

 
Residence Riviera Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Riviera Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Loano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tilbagetrukket fra Loanos travle kystvej finder man Residence Riviera Palace i et roligt boligkvarter og med en offentlig svømmehal som nabo. Der er tale om et moderne byggeri indrettet stilfuldt og enkelt med appelsinplantage i haven, rummelig parkeringsplads fortil og egen pool.

Faciliteterne inde som ude

På Residence Riviera Palace er der stort fokus på børnene. Således finder man indendøre en dekoreret legestue med tilknyttede toiletfaciliteter samt fjernsynsstue med små lænestole. Her kan de mindste lege i beskyttede omgivelser – og der er både tænkt på pigerne og drengene. Udenfor er der lille pool (3,5 x 8,5 m, ca. 1,3 dyb), mindre børneafdeling samt solterrasse og en meget lille legeplads, igen indrettet til de mindste. Her er desuden fællesterrasse og bar, som serverer kaffe, vand, is og kage samt morgenmad på italiensk, det vil sige et diskret udvalg med vægt på kagerne. Her er desuden indhegnet parkeringsplads og møntvaskeri. Stedet har egne cykler, som kan lånes for en times tid ad gangen. Nogle af dem bærer barnestol.

Læs mere om Residence Riviera Palace

Styrker og svagheder

Med kun ca. 600 meter til stranden og ca. 1,3 km til togstationen er dette en oplagt destination for dig, der prioriterer at få en rummelig lejlighed, der er moderne og enkelt indrettet, og hvor man fornemmer en interesse for stedet fra ejerens side – hun går selv rundt i gangene og dekorerer væggene, ligesom hun selv har malet børnerummet. Det, du på den anden side må nøjes med her, er en lille pool og den manglende udsigt, da ejendommen er beliggende omgivet af andre bebyggelser og lige ud til den fælles parkeringsplads. Endelig er det kun få lejligheder, der har egen balkon eller terrasse.

Lejlighederne
Alle 48 lejligheder har airconditionanlæg i samtlige rum, lcd-sat-tv, wi-fi internetforbindelse (gratis, og den burde række til alle lejligheder), værdiboks, køkkenhjørne med fire kogeplader, køleskab med separat frys, opvaskemaskine og elektrisk ovn samt rummeligt badeværelse med bruseniche, toilet, hårtørrer og tørrestativ. Alle lejligheder er desuden indrettet i enkle farvenuancer som brun, grå og beige.

Lejlighederne på Residence Riviera Palace

Etværelseslejlighed A3 med 2/3 sovepladser

Lejlighederne er beliggende i stueetagen eller på 1. sal og består af et enkelt rum, der er indrettet med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa og sovestol samt badeværelse. Lejligheden har fransk balkon, der vender ud mod atriumgården i midten af komplekset.

Toværelseslejlighed B4 med 2/4 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse. Nogle af disse lejligheder har en balkon med bord og stole i solid kvalitet, der vender ud mod en atriumgården, hvorfor der er meget lidt privatliv og ej heller udsigt derude.

Toværelseslejlighed B5 med 2/5 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa samt sovestol, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse.

Toværelseslejlighed B5S med 2/5 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne ligger alle i stueetage og består af opholdsrum med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa samt sovestol, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse. Disse adskiller sig fra typologien B5 grundet terrassen, der er møbleret med kvalitetsmøbler samt parasol. Terrasserne vender enten ud mod parkeringspladsen eller bag til.

Skjul teksten
 
 
search map