Feriebolig i Loano i Ligurien

Residence Riviera Palace

 
Residence Riviera Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Riviera Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Loano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tilbagetrukket fra Loanos travle kystvej finder man Residence Riviera Palace i et roligt boligkvarter og med en offentlig svømmehal som nabo. Der er tale om et moderne byggeri indrettet stilfuldt og enkelt med appelsinplantage i haven, rummelig parkeringsplads fortil og egen pool.

Faciliteterne inde som ude

På Residence Riviera Palace er der stort fokus på børnene. Således finder man indendøre en dekoreret legestue med tilknyttede toiletfaciliteter samt fjernsynsstue med små lænestole. Her kan de mindste lege i beskyttede omgivelser – og der er både tænkt på pigerne og drengene. Udenfor er der lille pool (3,5 x 8,5 m, ca. 1,3 dyb), mindre børneafdeling samt solterrasse og en meget lille legeplads, igen indrettet til de mindste. Her er desuden fællesterrasse og bar, som serverer kaffe, vand, is og kage samt morgenmad på italiensk, det vil sige et diskret udvalg med vægt på kagerne. Her er desuden indhegnet parkeringsplads og møntvaskeri. Stedet har egne cykler, som kan lånes for en times tid ad gangen. Nogle af dem bærer barnestol.

Læs mere om Residence Riviera Palace

Styrker og svagheder

Med kun ca. 600 meter til stranden og ca. 1,3 km til togstationen er dette en oplagt destination for dig, der prioriterer at få en rummelig lejlighed, der er moderne og enkelt indrettet, og hvor man fornemmer en interesse for stedet fra ejerens side – hun går selv rundt i gangene og dekorerer væggene, ligesom hun selv har malet børnerummet. Det, du på den anden side må nøjes med her, er en lille pool og den manglende udsigt, da ejendommen er beliggende omgivet af andre bebyggelser og lige ud til den fælles parkeringsplads. Endelig er det kun få lejligheder, der har egen balkon eller terrasse.

Lejlighederne
Alle 48 lejligheder har airconditionanlæg i samtlige rum, lcd-sat-tv, wi-fi internetforbindelse (gratis, og den burde række til alle lejligheder), værdiboks, køkkenhjørne med fire kogeplader, køleskab med separat frys, opvaskemaskine og elektrisk ovn samt rummeligt badeværelse med bruseniche, toilet, hårtørrer og tørrestativ. Alle lejligheder er desuden indrettet i enkle farvenuancer som brun, grå og beige.

Lejlighederne på Residence Riviera Palace

Etværelseslejlighed A3 med 2/3 sovepladser

Lejlighederne er beliggende i stueetagen eller på 1. sal og består af et enkelt rum, der er indrettet med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa og sovestol samt badeværelse. Lejligheden har fransk balkon, der vender ud mod atriumgården i midten af komplekset.

Toværelseslejlighed B4 med 2/4 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse. Nogle af disse lejligheder har en balkon med bord og stole i solid kvalitet, der vender ud mod en atriumgården, hvorfor der er meget lidt privatliv og ej heller udsigt derude.

Toværelseslejlighed B5 med 2/5 sovepladser

Lejlighederne består af opholdsrum med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa samt sovestol, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse.

Toværelseslejlighed B5S med 2/5 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne ligger alle i stueetage og består af opholdsrum med køkkenhjørne, spiseplads og sovesofa samt sovestol, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse. Disse adskiller sig fra typologien B5 grundet terrassen, der er møbleret med kvalitetsmøbler samt parasol. Terrasserne vender enten ud mod parkeringspladsen eller bag til.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Riviera Palace

Læs personlige anmeldelser af Residence Riviera Palace som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Riviera Palace. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Riviera Palace

Rigtigt god sted hvis du har små børn

Stedet lever op til beskrivelsen. Lejlighederne er dejligt rummelige og med god stor terasse. Der er ingen egentlig udsigt som beskrevet men der er dog hyggeligt alligevel. Swimmingpoolen er ikke specielt stor, men er hyggelig og perfekt til små børn. Personalet er meget venlige og hjælpsomme og i receptionen tales der godt engelsk. Der er også et legerum til børnene.
Vi valgte stedet som alternativ til Loano 2 village som vi synes ligger alt for langt fra byen og stranden (2 km). Især med to små børn. Her er man nede i byen og ved stranden på nogle minutter.
WiFi er gratis og fungerer efter italienske forhold ganske godt.
300 m til det nærmeste udemærkede mindre supermarked.

Læs mere

Meget fin lejlighed i hyggelig by

Meget fin lejlighed og pæn bygning med gode parkeringsforhold. Lejlighederne er velindrettede og meget rummelige. Medbringer man et par luftmadrasser, kan der let sove 1-2 ekstra på værelserne. Personalet er meget imødekommende og taler glimrende engelsk. Alt omkring booking, bekræftelse og ankomst / afrejse fungere upåklageligt.
Den nærliggende strand er fin men det er dyrt at leje liggestole - 15 Euro pr person per dag.

Læs mere

Lækkert sted til børnefamilier

Vi havde en lækker tur til Loano og boede fint på Residence Riviera Palace.
Vi boede i en lejlighed til 5 personer med terrasse, hvilket var et kæmpe plus. Vil ikke anbefale man bestiller lejlighederne med balkon, da disse vender ind mod et overdækket område uden udsigt og "luft".
Lækkert køkken og fine forhold mht. bad/opvask. Lækkert med græsområde og masser af solsenge og parasoller. Dejlig afstand til restauranter og stranden, som dog var temmelig dyrat ligge på(15 euro pr. dag pr. solseng).
Et minus ved lejlighedskomplekset var den meget lille pool, da vi var 4 voksne afsted. Men til børnefamilier er det nok optimalt.
Et andet minus var at der intet trådløst internet var på værelserne(kun i fællesområdet). En lille ting som man burde kunne ændre uden de store omkostninger. Ejeren selv var en rigtig sød dame. Hendes mandlige kollega var svær at få et smil ud af!!!

Læs mere

Bedømmelse af Residence Riviera Palace

Læs mere
 
search map