Feriebolig i Loano i Ligurien

Residence Loano 2

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Feriecentret Residence Loano 2 strækker sig over 5 hektar, og ligger 1,3 km fra havet i udkanten af byen Loano. I dag har feriecentret både en hoteldel og en lejlighedsdel, der ligger harmonisk mellem hinanden og tilbyder indlogering til to eller flere med og uden børn.

Liguriens største poolområde

Her findes tre store svømmebassiner - faktisk det største poolområde i hele Ligurien - samt børnebassin og vandmassage. Bemærk, at det ene af svømmebassinerne er overdækket og opvarmet. Man kan desuden benytte sig af stedets tennisbane (gratis om dagen, mod betaling om aftenen), fodboldbaner, bocciabane, bordtennisborde og legeplads. Desuden er der cykler til fri afbenyttelse, konferencesal, minimarkedet, vaskeri og parkeringsplads. Der er gratis trådløs internetforbindelse ved receptionen og baren, men ikke i selve lejlighederne.

Restaurant, pizzeria og bar

På Loano 2 er der desuden stor restaurant "Portofino", og pizzeria samt bar. Tilvælger du både morgenmad og aftensmad serveres disse måltider buffet på stedets restaurant. Under middagen er vand og husets vin inkluderet i halvpensionstillægget.

Eget interne betalingssystem

På Residence Loano 2 bruges ingen kontanter, men et slags kreditkort, som afregnes med receptionen og som i praksis er et armbånd, gæsterne bedes bære under hele deres ophold. Lejlighederne ligger i bygninger på 3 etager med elevator, og er omgivet af en stor og velholdt have med græsplæne, palmer og blomster. Mod betaling af tillæg er det muligt at få garageplads.

Lejlighedernes indretning

Lejlighederne råder alle over skabskøkken med mikroovn, badeværelse med bruser samt hårtørrer, fjernsyn, værdiboks, aircondition samt bred balkon. Der findes også lejligheder i stueetage med direkte udgang til haven, som er særligt velegnede for familier med småbørn og gangsbesværede.

Lejlighederne på Residence Loano 2

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 22 m² store. De er i grunden et stort alrum bestående af skabskøkken og spisebord samt to enkeltsenge, med mulighed for en tredje soveplads i en udtræksseng. Der er desuden badeværelse med toilet og bruser samt udgang til bred balkon.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er ca. 32 m² store og de består af opholdsstue med skabskøkken og spisebord samt to sovepladser i sovesofa (bedst til børn), soveværelse adskilt fra stuen af skydedør med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til terrasse.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

search map