Feriebolig i Loano i Ligurien

Residence Loano 2

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Feriecentret Residence Loano 2 strækker sig over 5 hektar, og ligger 1,3 km fra havet i udkanten af den charmerende lille by Loano. I dag har feriecentret både en hoteldel og en lejlighedsdel, der ligger harmonisk mellem hinanden og tilbyder indlogering til to eller flere med og uden børn. På trods af sin størrelse er alting velorganiseret og veldrevet. Hotelværelserne er oprettet seperat

Liguriens største poolområde

Her findes tre store svømmebassiner - et af de største poolområder i hele Ligurien - samt børnebassin og vandmassage til dem der vil forkæles. Bemærk, at det ene af svømmebassinerne er overdækket og opvarmet mellem oktober og maj. Når du har brug for sand mellem tæerne kan du tage ned på Loanos strand. Forhør dig på hotellet og få råd om det bedste sted at tage hen da de samarbejder med en af "strandende" hvilket giver en reduceret pris til dig. I højsæsonen findes der en shuttlebus om tre gange dagligt kører til havet. Få information om tid og pris i receptionen på Loano 2.

Tag dagen som den kommer

Foruden sol, sand og vand kan du aktivered dig med dejlige vandreture, cykelture eller tennis (gratis om dagen, mod betaling om aftenen da den oplyses), fodboldbaner, bocciabane, bordtennisborde og legeplads. Desuden er der cykler til fri afbenyttelse, konferencesal, minimarkedet, vaskeri og parkeringsplads.
Der er gratis trådløs internetforbindelse ved receptionen og baren, men ikke i selve lejlighederne.

Når du bliver sulten kan du selv forberede frokost og middag i din lejlighed og hvis du har glemt at få købt ind i byen kan du handle i resortest minimarked. Du kan alternativt lade andre stå for madlavningen og besøge en af resortets restauranter/pizzarier

Restaurant, pizzeria og bar

På Loano 2 er der desuden stor restaurant "Portofino", og pizzeria samt bar. Tilvælger du både morgenmad og aftensmad serveres disse måltider buffet på stedets restaurant. Under middagen er vand og husets vin inkluderet i halvpensionstillægget.

Foruden indkøb og restaurant er her også bar og vaskeri. Parkeringsplads er mulig for dig som ankommer i bil og mod en tillægsbetaling er det muligt af få en garage (hvis de er ledige).

Læs mere om Residence Loano 2

Eget interne betalingssystem

På Residence Loano 2 bruges ingen kontanter, men et slags kreditkort, som afregnes med receptionen og som i praksis er et armbånd, gæsterne bedes bære under hele deres ophold. Lejlighederne ligger i bygninger på 3 etager med elevator, og er omgivet af en stor og velholdt have med græsplæne, palmer og blomster. Mod betaling af tillæg er det muligt at få garageplads.

Lejlighedernes indretning

Lejlighederne råder alle over skabskøkken med mikroovn, badeværelse med bruser samt hårtørrer, fjernsyn, værdiboks, aircondition samt bred balkon. Der findes også lejligheder i stueetage med direkte udgang til haven, som er særligt velegnede for familier med småbørn og gangsbesværede.

Læs om lejlighederne på Residence Loano 2

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map