Feriebolig i Loano i Ligurien

Residence I Cormorani

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence I Cormorani ligger i et dejligt grønt tilbagetrukket område ca. 600 meter fra Loanos centrum, 200 meter fra butikker og bare 800 meter fra vandet.

Gode faciliteter

Udover den skønne beliggenhed, velholdte bygninger og en fin blomsterfyldt have byder Residence I Cormorani på reception, opholdsstue med bar, billard, videospil, legeplads og pool med boblebad, børneafdeling og liggestole. Mod betaling kan man desuden benytte bordtennis, fodboldspil, vaskemaskine og leje cykler. På den nærliggende strand kan man som gæst på Residence I Cormorani få rabat på leje af liggestole og parasoller.

Læs mere om Residence I Cormorani

Garageplads til hver lejlighed

Lejlighederne er simpelt møblerede og indeholder alle aircondition (mod tillæg), telefon, satellit-tv, pengeskab og varmeapparat og til hver lejlighed hører en garageplads.

Lejlighederne på Residence I Cormorani

Lejlighed m. 1 soveværelse og 2/4 sovepladser

er på 40 m² og ligger i stueetagen eller på første etage. De består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og fire gasblus, badeværelse og balkon/terrasse.

Lejlighed m. 1 soveværelse og 3/5 sovepladser

er på ca. 45 m² og ligger i stueetagen eller på første eller anden etage. De består af soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og fire gasblus, badeværelse og balkon/terrasse.

Lejlighed m. 2 soveværelser og 4/6 sovepladser

er på ca. 55 m² og ligger aldrig i stueetagen. De er fordelt på to etager og består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og fire gasblus, åben hems med to senge, badeværelse og tagterrasse.

Lejlighed m. 2 soveværelser og 5/7 sovepladser

er på ca. 60 m² og ligger aldrig i stueetagen. De er fordelt på to etager og råder over udgang til balkon. De består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og fire gasblus, åben hems med to senge, badeværelse. Den 7. seng opstilles enten i soveværelset eller på hemsen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Residence Giuele

Finale Ligure, Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Populært i Ligurien

search map