Feriebolig i Loano i Ligurien

Residence I Cormorani

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence I Cormorani ligger i et dejligt grønt tilbagetrukket område ca. 600 meter fra Loanos centrum, 200 meter fra butikker og bare 800 meter fra vandet.

Gode faciliteter

Udover den skønne beliggenhed, velholdte bygninger og en fin blomsterfyldt have byder Residence I Cormorani på reception, opholdsstue med bar, billard, videospil, legeplads og pool med boblebad, børneafdeling og liggestole. Mod betaling kan man desuden benytte bordtennis, fodboldspil, vaskemaskine og leje cykler. På den nærliggende strand kan man som gæst på Residence I Cormorani få rabat på leje af liggestole og parasoller.

Læs mere om Residence I Cormorani

Garageplads til hver lejlighed

Lejlighederne er simpelt møblerede og indeholder alle aircondition (mod tillæg), telefon, satellit-tv, pengeskab og varmeapparat og til hver lejlighed hører en garageplads.

During 2020; no shuttle service, limited animations and activities on spot, bath cap obligatory.

Lejlighederne på Residence I Cormorani

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

er på 40 m² og ligger i stueetagen eller på første etage. De består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og fire gasblus, badeværelse og balkon/terrasse.

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse

er på ca. 55 m² og ligger aldrig i stueetagen. De er fordelt på to etager og består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og fire gasblus, åben hems med to senge, badeværelse og tagterrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence I Cormorani

Læs personlige anmeldelser af Residence I Cormorani som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence I Cormorani. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 45 anmeldelser fra Residence I Cormorani

Skønt sted men mærkeligt disponeret lejlighed.

Skøn, velholdt og frisk sted. Stor og god balkon, derimod var lejligheden mærkeligt disponeret. Stor overetage med lille vindue og 3 senge. Meget ubrugelig plads der oppe. Lille køkken/alrum med sofa til to. Og i øvrigt køkkenstole og køkkenbord. Ubekvemt og trængt, forudsætter med andre ord godt vejr, Soveværelse i underetagen og toilet/dusch helt ok.

Læs mere

Flot intim ferie ressort

Super flot lille intim privat ferie ressorts. Dejlig pool i meget smuk haveanlæg. Fine enkelt indrettede lejligheder. I gå afstand til gågade og Middelhavet. Rigtig mange resturanter og små lokal butikker, som bager, slager mm. Lige rundt om hjørnet
Flot udsigt til bjergene og de øverste lejligheder har også kig til havet.

Læs mere

Fantastisk poolområde, ok lejlighed.

Dejligt lejlighedshotel med fantastisk poolområde. Nogle ok restauranter i nærhområdet men der er kun en kort gangafstend til centrum med et godt udbud. Stranden er fin men domineret af ganske mange private udlejere som tager sig godt betalt.

Læs mere

Dejligt feriested med plads til alle

I Cormorani er et super dejligt sted at holde ferie. Fra start hvor man får tildelt parkeringsplads i kælderen og egne solsenge ved poolen (så man er sikker på at have en solseng hver dag - vi fik tildelt tre solsenge da vi havde en lejlighed med plads til 6). Lejligeheden vi havde var i 2 plan med udsigt over middelhavet og den var dejlig rummelig. Servicen på stedet er god. Ejeren deltager i det daglige arbejde.

Læs mere

Bedømmelse af Residence I Cormorani

Rigtigt dejligt poolområde. Det var dejligt med designerede solstole, så man altid havde sin plads ved poolen, uanset hvornår man kommer derned. Store og fine lejligheder der var godt udrustet. Dog havde vi lidt bøvl med gas komfuret.
Hvad der derimod ikke var så sjovt var, at vi fik ødelagt lakken og forruden på bilen i garagen på hotellet. Noget dryppede ned fra loftet, hvilket vi først troede var kondens men som viste sig ikke at gå væk da vi kom hjem og fik vasket bilen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence I Cormorani

Læs mere
 
search map