Feriebolig i Loano i Ligurien

Residence I Cormorani

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence I Cormorani ligger i et dejligt grønt tilbagetrukket område ca. 600 meter fra Loanos centrum, 200 meter fra butikker og bare 800 meter fra vandet.

Gode faciliteter

Udover den skønne beliggenhed, velholdte bygninger og en fin blomsterfyldt have byder Residence I Cormorani på reception, opholdsstue med bar, billard, videospil, legeplads og pool med boblebad, børneafdeling og liggestole. Mod betaling kan man desuden benytte bordtennis, fodboldspil, vaskemaskine og leje cykler. På den nærliggende strand kan man som gæst på Residence I Cormorani få rabat på leje af liggestole og parasoller.

Læs mere om Residence I Cormorani

Garageplads til hver lejlighed

Lejlighederne er simpelt møblerede og indeholder alle aircondition (mod tillæg), telefon, satellit-tv, pengeskab og varmeapparat og til hver lejlighed hører en garageplads.

Lejlighederne på Residence I Cormorani

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

er på 40 m² og ligger i stueetagen eller på første etage. De består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og fire gasblus, badeværelse og balkon/terrasse.

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse

er på ca. 55 m² og ligger aldrig i stueetagen. De er fordelt på to etager og består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne med køleskab og fire gasblus, åben hems med to senge, badeværelse og tagterrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map