Hotel i Loano i Ligurien

Hotel Loano 2

Pris fra pr. pers.
Junior Junior Junior Classic Classic Classic Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel & Residence Loano 2 er både kendt og meget omtalt. Resortet er stort og det var først i 2006 at hoteldelen blev bygget. Grunden til at Loano 2 er så omtalt er på grund af de meget flotte ydre og alle de faciliteter soom er med til at gøre ferien afslappende og behagelig.
Trods sin størrelse er alting velorganiseret og godt vedligeholdt.

Svøm i et af liguriens største poolområder

Det måske mest bemærkelsesværdige, foruden det ydre, er poolområdet. Her er tre store pools - faktisk et af de største poolområder i Ligurien - samt børnepool og vandmassage. Bemærk at den ene af poolene er overdækket og opvarmet, hvilket specielt er praktisk hvis man rejser uden for højsæsonen, oktober til maj.
I sommerhalvåret når underholdningen går igang har I mulighed for at deltage i vangymnastik og få gratis svømmelektioner. Hvis I er mere til stranden kan I høre med receptionen og de vil give jer gode råd om hvor det er bedst at begive sig hen. Resoret har et samarbejde med en af Loano "strandene" således at I kan få rabat. På Loanos strand er det muligt at windsurfe, spille beach volley, dykke og sejle, dog ikke i resortes regi. I hæjsæsnong kører der shuttlebus tre gange om dagen, hør med receptionen om priser og køreplan.

...og meget mere at gå i gang med

Ud over sol og vand kan du aktivere dig med meget andet. Her er tennisbane (gratis i løbet af dagen og mod betaling om aftenen da den skal oplyses), fodboldbaner, bocciabaner, bordtennis, og legeplads. Der er desuden cykler til fri afbenygning (alt efter tilgængelighed) hvis du vil se omgivelserne på to hjul.

Læs mere om Hotel Loano 2

Praktiske bekvemmeligheder som indkøb og restaurant

En anden fordel, der især værdsættes af børnefamilier, er at der ligger et minimarked på området. Perfekt for jer som handle lidt drikkevarer og snacks til at forsøde eftermiddagen med.
På Loano 2 er der desuden en stor restaurant der hedder "Portofino", et pizzaria og en bar. Både morgenmad og aftensmad serveres som buffet i restauranten. På Loano 2 anvendes ikke kontakter, men et slags kreditkort som afregnes i receptionen.

Andre bekvæmmeligheder til rådighed er vaskeri og parkeringsplads. Mod ekstrabetaling på stedet er det muligt at anvende garage, såfremt der er ledigt. Der er desuden en gratis trådløs internetforbindelse ved receptionene og baren, dog ikke i selve værelserne.

I kan vælge at bo i værelser eller i lejlighed

Alt afhængigt af jeres ønsker kan I vælge at bo i hotelværelser eller i lejligheder, disse bliver beskrevet seperat. Værelserne ligger i en treetagers bygning med elevator og omringet af en stor, velholdt græsplæne med palmer og blomster. Alle er udrustet med aircondition (fra juni til september), telefon, Sat-TV, sikkerhedsboks, køleskab, balkon eller terrasse med havemøbler samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Værelserne er opdelt i tre forskellige typer alt afhængigt af størrelse og antal sovepladser. Mod tillægsbetaling kan man også få adgang til køkkenfaciliteter.

Vælg den indkvartering der stemmer til jeres behov

Steder tilbyder nu ophold med morgenmad eller halvpension, med mulighed for kortere ophold i lavsæsonen. I højsæsonen arvejder de med fast skiftedag lørdag eller søndag. Nogle af værelserne har stadig et lille tekøkken, som kan anvendes mod betaling. Både morgenmad og aftensmad serveres som buffet på stedets restaurant "Portofino".

- Junior-værelse med 2 + 1 sovpladser:
Værelset har dobbeltseng, enkeltseng og badeværelse samt balkon med bord og stole.

Classic-værelse med 2 + 2 sovepladser:

Værelserne råder over to rum adskilt af en skydedør. I soveværelset er der dobbeltseng, og i opholdsrummet dobbeltsovesofa og udgang til møbleret balkon, og badeværelse med brus og toilet.

- Superior-værelse med 2 + 4 sovpladser:
Værelset er opdelt i tre rum, opholdsrum med dobbelt sovesofa og balkon, to soveværelser med to sovepladser i hver (dobbeltseng eller to enkeltsenge) og badeværelse med toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure

Villa Giada

Imperia

search map