Hotel i Loano i Ligurien

Hotel Loano 2

Pris fra pr. pers.
Junior Junior Junior Classic Classic Classic Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det velkendte Residence Loano 2 blev delvist ombygget fra lejlighedskompleks til hotel i 2006. Og de har gjort det ganske godt. Hotelværelserne er således en del bedre og mere indbydende i sin standard end lejlighederne er og var.

Vælg logi efter behov

Stedet tilbyder som hotel nu ophold med morgenmad og/eller halvpension. Da her tidligere var lejligheder, vil nogle værelser fortsat have et køkkenhjørne til rådighed, som kan benyttes mod betaling.

Læs mere om Hotel Loano 2

Feriecenter og hotel i ét

Der er tale om et feriecenter, som strækker sig over 5 hektar, beliggende 1,3 km fra havet. På Hotel Loano 2 bruges ingen kontanter, men et slags kreditkort, som afregnes med receptionen. Værelserne ligger i bygninger på 3 etager med elevator, og er omgivet af en stor og velholdt have med græsplæne, palmer og blomster.

Liguriens største poolområde

Her findes tre store svømmebassiner - faktisk det største poolområde i hele Ligurien - samt børnebassin og vandmassage. Bemærk, at det ene af svømmebassinerne er overdækket og opvarmet. Man kan desuden benytte sig af stedets tennisbane (gratis om dagen, mod betaling om aftenen), fodboldbaner, bocciabane, bordtennisborde og legeplads. Desuden er der cykler til fri afbenyttelse, konferencesal, minimarkedet, vaskeri og parkeringsplads. Mod betaling af tillæg er det muligt at benytte sig af garageplads. Der er gratis trådløs internetforbindelse ved receptionen og baren, men ikke i selve værelserne.

Restaurant, pizzeria og bar

På Loano 2 er der desuden stor restaurant "Portofino", og pizzeria samt bar. Både morgenmad og aftensmad serveres som buffet på stedets restaurant. Under middagen er vand og husets vin inkluderet i prisen.

Værelserne

Alle værelserne er udstyret med aircondition (fra juni til september), telefon, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, køleskab, balkon eller terrasse med havemøbler, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Både morgenmad og aftensmad serveres som buffet på stedets restaurant "Portofino". Vand og husets vin til aftensmad er inkluderet i prisen.

Værelserne er delt i tre typer efter størrelse og antal sovepladser. Mod betaling af tillæg kan man få stillet køkkenfaciliteter til rådighed.

Junior-værelse med 2 + 1 sovepladser:

Værelserne råder over dobbeltseng, enkeltseng og badeværelse samt balkon med bord og stole.

Classic-værelse med 2 + 2 sovepladser:

Værelserne råder over to rum adskilt af en skydedør. I soveværelset er der dobbeltseng, og i opholdsrummet dobbeltsovesofa og udgang til møbleret balkon, og badeværelse med brus og toilet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Diano Marina, Ligurien

Hotel Manuelina La Villa

Recco, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence Hotel Amalfi

Lido di Savio, Emilia-Romagna

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Populært i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare

search map