Hotel i Loano i Ligurien

Hotel Loano 2

Junior Junior Junior Classic Classic Classic Superior
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel & Residence Loano 2 er både kendt og meget populært. Resortet er stort, og det var først i 2006 at hoteldelen blev bygget. Grunden til at Loano 2 er så populært skyldes bl.a. det flotte ydre og alle de faciliteter, som er med til at gøre ferien afslappende og behagelig. Trods sin størrelse er alting velorganiseret og godt vedligeholdt.

Svøm i et af liguriens største poolområder

Det måske mest bemærkelsesværdige, foruden det ydre, er poolområdet. Her er tre store pools - faktisk et af de største poolområder i Ligurien - samt børnepool og vandmassage. Bemærk at den ene pool er overdækket og opvarmet, hvilket specielt er praktisk, hvis du rejser uden for højsæsonen, fra oktober til maj.
I sommerhalvåret når underholdningen går igang har du mulighed for at deltage i vangymnastik og få gratis svømmelektioner. Hvis du er mere til stranden kan du høre med receptionen, som gerne giver gode råd om, hvor det er bedst at begive sig hen. Resoret har et samarbejde med en af Loano "strandene" således at du kan få rabat. På Loanos strand er det muligt at windsurfe, spille beach volley, dykke og sejle, dog ikke i resortes regi. I højsæsonen kører der shuttlebus tre gange om dagen. Hør med receptionen om priser og køreplan.

...og meget mere at gå i gang med

Ud over sol og vand kan du aktivere dig med meget andet. Her er tennisbane (gratis i løbet af dagen og mod betaling om aftenen, da den skal oplyses), fodboldbaner, bocciabaner, bordtennis, og legeplads. Der er desuden cykler til fri afbenyttelse (alt efter tilgængelighed) hvis du vil se omgivelserne på to hjul.

Læs mere om Hotel Loano 2

Praktiske bekvemmeligheder som indkøb og restaurant

En anden fordel, der især værdsættes af børnefamilier er, at der ligger et minimarked på området. Perfekt for dig som vil handle lidt drikkevarer og snacks til at forsøde eftermiddagen med.
På Loano 2 er der desuden en stor restaurant der hedder "Portofino", et pizzaria og en bar. Både morgenmad og aftensmad serveres som buffet i restauranten. På Loano 2 anvendes ikke kontanter, men en slags kreditkort som afregnes i receptionen.

Andre bekvemmeligheder til rådighed er vaskeri og parkeringsplads. Mod ekstrabetaling på stedet er det muligt at anvende garage, såfremt der er ledigt. Der er desuden en gratis trådløs internetforbindelse ved receptionen og baren, dog ikke i selve værelset.

Du kan vælge at bo i værelser eller i lejlighed

Du kan vælge at bo i hotelværelse eller i lejlighed, og disse bliver beskrevet separat. Værelserne ligger i en treetagers bygning med elevator og omgivet af en stor, velholdt græsplæne med palmer og blomster. Alle har aircondition (fra juni til september), telefon, Sat-TV, sikkerhedsboks, køleskab, balkon eller terrasse med havemøbler samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Vælg indkvartering efter behov

Stedet tilbyder nu ophold med morgenmad eller halvpension, med mulighed for kortere ophold i lavsæsonen og skiftedag lørdag eller søndag i højsæsonen. Nogle af værelserne har stadig et lille tekøkken, som kan anvendes mod betaling. Både morgenmad og aftensmad serveres som buffet på stedets restaurant "Portofino".

Værelserne er opdelt i forskellige kategorier afhængig af størrelse og antal sovepladser. For brug af minibar betales en afgift på 20 euro, som inkluderer 4 flasker vand, 4 sodavand og 2 juice.

Læs om værelserne på Hotel Loano 2

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Loano 2

Læs personlige anmeldelser af Hotel Loano 2 som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Loano 2. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Hotel Loano 2

Dejligt sted

Stort resort, meget børnevenligt og meget venligt personale.

Læs mere

Dejligt resort

Dejligt resort, men stort - en by i byen nærmest. Kvalitet på lejlighed og omgivelser var helt i top. Dejligt stort pool område med egne liggestole, hvilket vi ikke har oplevet andre steder. Det er helt sikkert et kæmpe plus og det fungerede så godt.
Vi havde en dejlig udsigt fra vores store altan, hvilket vi nød hver dag.
Underholdning foregår på italiensk.
Læs mere

Bedømmelse af Hotel Loano 2

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Loano 2

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Loano 2

Læs mere

Perfekt afslapning

Vi var der for 2. gang og oplevelsen var lige så god som sidste år.
Det er perfekt, at man har sin faste solvogn hele perioden man er der.
En fordel, at man kan lidt italiensk da alt underholdning foregår på italiensk.
Folk i receptionen og ved bikinnibaren er gode til engelsk.
Lækkert mad og det kan anbefales at tage halvpension.

Læs mere
 
search map