Anmeldelser af Garden Lido

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Garden Lido

Læs personlige anmeldelser af Garden Lido som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Garden Lido. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Garden Lido

Vi er meget tilfredse med vores tur til Italien. Det bliver ikke sidste gang. Garden Lido levede op til vores forventninger. Dejligt værelse, fantastisk udsigt, god morgenmad og hyggeligt personale. Havet og stranden var super. Det eneste minus er, at parkeringen var så dyr. I hvert fald for os, der skulle være der i en uge.

Loano som feriedestination

Loano er en dejlig by. Gå ind i baggaderne. Der ligger der små butikker og restauranter overalt. Vi blev meget overraskede over, hvor oplagt det var for børn at være på strandene og strandpromenaden. Stor tommelfinger op!!

Garden Lido
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Garden Lido
Dobbeltværelse (classic) m. balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map