Hotel i Loano i Ligurien

Garden Lido

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du vil ind til centrum af den hyggelige by Loano, kan du spadsere langs havet, så er der blot ca. 400 meter til Piazza del Pozzo, hvilket tager omkring 5 minutter, hvis ikke du stopper undervejs for at nyde udsigten over havet.

Tæt på både centrum og strand

Garden Lido er et 4-stjernet hotel, som vi har valgt at give 3 sole, da det er et forholdsvis enkelt hotel. Beliggenheden er som nævnt god, hvis du hører til dem, der gerne vil være tæt på byens centrum med de smalle gader og fine torvepladser, men også tæt på stranden. I Loano er der mange caféer og restauranter at vælge imellem, ligesom butikker af forskellig slags. Specielt om aftenen fyldes gader og torvepladser af glade feriegæster, som nyder vejret og omgivelserne. Med andre ord, er der en skøn feriestemning i den fine lille by. På hotellet er der mulighed for at låne el-cykler på forespørgsel.

Læs mere om Garden Lido

Hotellet har egen restaurant

Hotellets restaurant hedder Ristorante dei Bagni Varesina, og den er åben både til frokost og middag. I sommerperioden fra 15/6-15/8 ligger den på stranden. Om aftenen kan du også bestille en god pizza.

Hotellet samarbejder med en anden restaurant, som hedder Sirena, og som ligger ca. 450 meter derfra. Denne restaurant har åbent mellem 19 og 21, og her skal du bestille bord. Der er lukket en dag om ugen.

Mange dejlige sol og badetimer

Hotellet har en udendørs pool på 16x7 m, hvor du kan køle dig af, og liggestole hvor du kan slikke sol. I for- og eftersæsonen indgår der strandservice i prisen, og åbningstiderne afhænger af vejret. I højsæsonen kan du leje solsenge og parasoller på stedet. Nede på stranden er der en legeplads, børnepool med saltvand, bar og mulighed for at spille beach volley (mod afgift).

Hotellets lille wellnesscenter er åbent mandag til lørdag mellem kl. 10 og 20. Søndage dog kun på forespørgsel. Her kan du bestille massage, hvis du har lyst til at forkæle dig selv og slappe af. Tider og dage kan ændres i løbet af sæsonen, så spørg i receptionen, hvis du er interesseret.

Faciliteterne på hotellet

Hotellet har en reception, TV-rum, morgenmadsrestaurant og have med solterrasse, hvor du kan nyde en kølig forfriskning fra baren. Der er wi-fi men også internetpoint. Der er også mulighed for at parkere mod tillæg.

Værelser - også til familier

Hotellet har i alt 67 værelser i tre etager. De værelser som har delvis havudsigt, kan have en meget begrænset udsigt, mens andre har direkte udsigt. Vi kan desværre ikke garantere hvilket værelse du får. I de værelser, hvor der kan bo 4 personer, er det for 2 voksne samt 2 børn som ikke må være fyldt 16. Ekstrasengene er køjesenge. Alle værelser har wi-fi, aircondition, minibar, satellit TV, værdiboks og badeværelse med bruser/kar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Garden Lido

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Garden Lido

Læs personlige anmeldelser af Garden Lido som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Garden Lido. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Garden Lido

Vi er meget tilfredse med vores tur til Italien. Det bliver ikke sidste gang. Garden Lido levede op til vores forventninger. Dejligt værelse, fantastisk udsigt, god morgenmad og hyggeligt personale. Havet og stranden var super. Det eneste minus er, at parkeringen var så dyr. I hvert fald for os, der skulle være der i en uge.

Læs mere
 
search map