Feriebolig i Loano i Ligurien

Ai Pozzi Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette splinternye (2013) feriecenter ligger 1 km fra Loanos centrum og den private strand "Bagni Sirena". I løbet af dagen går der på faste tidspunkter en shuttlebus til og fra Loanos centrum og stranden. På selve Villaggio Ai Pozzi er der også masser af liv. Som italienerne har tradition for i feriecentre på badedestinationer, så vil der være underholdning i løbet af dagen for forskellige aldersgrupper. Ofte er der tale om dans, gymnastik og andre former for underholdning. Underholdningen slutter dog ved 23:00-23:30-tiden.

Faciliteter ad libitum

Her er antallet af faciliteter næsten uendeligt. På stedet er der reception, flere forskellige fællesopholdsrum, fjernsynsstue, restaurant med såvel internationalt som lokalt køkken, kongres-/festlokaler til hele 500 personer, bar og have med stor solterrasse. På fællesområderne finder du gratis wi-fi. De små størrelser vil sikkert sætte pris på den indendørs- og udendørs legeplads og bordtennisbordene. På stedet findes også et minimarked og garage (mod betaling) samt offentlig parkering i nærheden. Der er ydermere cykelopbevaring og lille værksted til såvel cykler som motorcykler (mod betaling).

Læs mere om Ai Pozzi Village

Indendørs og udendørs underholdning

Bor man her, er der rig mulighed for at more sig: Udendørs er der anlagt et 800 m² stort svømmebassin med ferskvand, børneafdeling og rutschebane samt en parasol og to liggestole til hver lejlighed (uanset antallet af sovepladser i selve lejligheden). Bemærk at rutschebanen holdes lukket i frokostpause / siestaen. Børnene her kan også bruge alle deres kræfter på tennisbanen eller på den lille fodboldsbane, der begge kan benyttes mod betaling. Og er man til træning kan man anvende stedets fitnessrum. Wellness-centret byder på stor indendørs, opvarmet pool med saltvand, jacuzzi, tyrkisk bad, saltgrotte og meget mere - her er adgang for børn under 16 år kun tilladt om formiddagen og kun i svømmebassinet. Massage og skønhedsbehandlinger kan ligeledes bestilles (mod betaling).

Stedets SPA tilbyder en opvarmet indendørs saltvandspool samt jacuzzi, tyrkisk bad, salthule mm. - vær opmærksom på at børn under 16 år kun har adgang om formiddagen og dér kun i poolen. Massage og skønhedsbehandlinger kan også bestilles (mod betaling).

Viktig information angående SPAen.
Børn op til 16 år har kun adgang om formiddagen, du kan høre i receptionen om de nøjagtive tider, og da kun i den indendørs pool i følge med en voksen. Børn har ikke adgang til SPA-afdelingens øvrige faciliteter. I løbet af foråret og efteråret ændres åbningstiderne. Fredage til og med søndage, inklusiv helligdage er åbningstiderne 10:30 - 13:30 og 15:30 - 20:00 og det er nødvendigt at bestille mindst 24 timer i forvejen. De samme regler for børn er også gældende i disse sæsoner.

Områdets udbud

Ikke kun på stedet er der rig mulighed for at underholde sig. I området omkring Ai Pozzi Village finder du inden for en 15 km golfbane og rideskole. Under 2 km herfra kan man fornøje sig med sejlbåde og dykning og andre sjove vandsportsgrene. Badebyen Loano har et hyggeligt lille centrum med smalle stræder, der er med til at skabe en malerisk stemning. Her finder du mange forskellige restauranter, hvis du ikke selv gider lave mad og heller ikke ønsker at benytte dig af stedets restaurant. Udover spisesteder findes alt mellem himmel og jord af caféer og butikker. Et værdsat tidsfordriv er her at slentre langs med havet ned til den smukke lille havn. I Loano finder du også en bank, et post hus, apotek og flere madbutikker i forskellige størrelser.

En perlerække af små badebyer

Eftersom byerne ligger som en perlerække langs kysten, kan du benytte lejligheden til at besøge de omkringliggende. Pietra Ligure har både en nyere og en ældre bydel, og også her finder du flere gode restauranter, hvor du kan spise godt. Alassio er også en populær badeby, som har et skønt strandliv at byde på, så hvis du er sulten efter at mærke solen fra en anden strand, er dette et godt valg.

Ferielejligheder med balkon eller loggia

Lejlighederne er alle moderne indrettede og har i køkkenafdelingen køleskab, mikroovn og kogeplader. Badeværelserne har toilet, bruser og føntørrer og i lejlighederne finder man ydermere værdiboks, internetstik (ingen wi-fi derfor husk at tage en netværkskabel hjemmefra - alternativt kan du låne et mod kaution i reception), aircondition og møbleret balkon eller loggia. Alle lejligheder, undtagen dem i stueetagen og fire på første sal, er desuden betjent med elevator.

The SPA will be closed during 2020

Læs om lejlighederne på Ai Pozzi Village

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map