Ligurien - Vælg det bedste

Camogli Relais San Damian Villa Rosmarino
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

I Ligurien møder øjnene først og fremmest det klare Middelhav, hvor klippekysten fra tid til anden afløses af fine sandstrande. Men det er ikke det eneste, som frister i Ligurien: du finder også et indbydende køkken, maleriske kystbyer og ikke mindst de verdensberømte Le Cinque Terre (de fem byer), hvor panoramiske udsigter og vandremuligheder går hånd i hånd. De følgende ferieforslag er de helt oplagte valg for brudeparret, som skal på bryllupsrejse eller for dem, som i deres tomsomhed bare vil koble af i smukke omgivelser.

Relais San Damian ved Imperia: På Relais San Damian nyder man livet - enten i swimmingpoolen med kig til Middelhavet og Imperias smukke bydel Porto Maurizio eller på terrassen med et glas vin. Der er der kun ca. 5 km ned til betalingssandstranden i Imperia.

Opholdets absolutte klimaks må utvivlsomt være morgenmåltidet, som serveres i eksotiske omgivelser, der mest af alt minder om Mauritius. Personalet går i gang i god tid med at dekorere bordene og de mange hjemmelavede marmelader og tærter (fx ricottatærte med appelsin) med blomsterkranse og rosmarinkviste, så det hele mest af alt dufter lidt eventyrligt. Her er der tænkt over den mindste detalje.

Villa Rosmarino ved Camogli: I gåafstand til Camoglis stemningsfulde strandpromenade og byens karakterfulde kulørte facader ligger Villa Rosmarino svøbt i design og stilfuld indretning. Den smukke liguriske villa og swimmingpoolen fuldender det scenografiske setup.

Villa Rosmarino er en designerdrøm! Denne majestætiske, liguriske villa med en fortid som olivenpresse er blevet restaureret fra top til tå og siden fyldt med designermøbler, kunst og kærlighed. Her hersker den gode smag.

 
search map