Villa i Levanto i Cinque Terre

Villa Paradiso

 
Villa Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Paradiso ligger i den stille del af Levanto, lidt op ad en skråning med fantastisk udsigt over bugten, strandpromenaden og det lille færgeleje, hvorfra der sejles til de 5 små byer "Cinque Terre".

Trapperne der fører fra strandpromenaden op til huset, fortsætter til én af Levantos seværdigheder "Il Castello San Giorgio". Nabogrunden med tilhørende luksusvilla og privat park ejes af én af italiens mest velhavende famlier, Fiat-familien Agnelli - så vi befinder os altså i den rigtig fine del af byen!
Lejligheden ligger i stueetagen med adgang til dejlig stor og skyggefuld møbleret terasse med havudsigt. Haven tilhører ejeren, der selv bor i lejligheden på 1. sal. I lejligheden er der vaskemaskine, opvaskemaskine, tv og terrasse.

Læs mere om Villa Paradiso

Lejligheden består af opholdsstue med sovesofa til to personer, køkken, soveværelse med dobbeltseng samt udgang til terrasse, soveværelse med to enkeltseng, der er adskilt fra gangen af gardin, pænt badeværelse med brus og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map