Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Villa Mandola

 
Villa Mandola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mandola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne smukke villa ligger lige uden for den centrale del af Levanto, omkring 1,5 km fra stranden. I kort afstand herfra er der indkøbsmuligheder, butikker og restauranter. Villaen ligger på en stille sidevej ved siden af hospitalet i byen.

Omkring villaen, som er opdelt i to lejligheder, ligger en frodig og velholdt have med god plads til at børn kan lege. Man skal dog lige være opmærksom på at der i haven er trapper. Her er perfekte omgivelser til at spise og hygge sig ude i de gode vejr. Kun en lejlighed udlejes til feriegæster. I lejligheden er der tv, ovn, balkon og vaskemaskine.

Læs mere om Villa Mandola

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser:
- Lejligheden er i tre etager og består af opholdsstue, køkken og badeværelse i stueetagen. På første sal er der soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med badekar. Ad vindeltrappe kommer man til lille kvistværelse med sovesofa og bar.

Skjul teksten
 
 
search map