Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Villa Azalea

 
Terrazza Villa Azalea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Villa Azalea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Azalea ligger på 1. sal i en statelig villa i det centrale Levanto på den italienske riviera. Her bor du i en god lejlighed i den rolige del af byen, og samtidig har du gåafstand til strandpromenaden.

Egen terrasse med havudsigt

Du kommer til at elske, og sikkert også tilbringe en hel del tid på din egen terrasse med havudsigt. Her kan du begynde dagen med morgenmad, og måske afslutte den med en kølig drink efter en dag på stranden eller på vandring i Cinque Terre.

Du er tæt på alt

Inden for få minutters gang har du Levantos indbydende centrum med alt fra togstation, butikker, restauranter og caféer. Ankommer du i bil, er der desuden privat parkeringsplads.

Lejligheden på Terrazza Villa Azalea

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden består af et lyst opholdsrum med sofagruppe og TV, køkken med spiseplads, 4 kogeplader, ovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og køleskab med fryser. Der er to soveværelser med enkeltsenge og et soveværelse med dobbeltseng og yderlige et soveværelse med dobbeltseng. Lejligheden har hele tre badeværelser (to med badekar og et med bruser). Fra opholdsrummet, køkkenet og et af soveværelserne har du udgang til den store terrasse med havudsigt. På terrassen er er både loungemøbler, solsenge og spiseplads.

 
 
search map