Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza San Giacomo

Privat terrasse med udsigt til de omkringliggende skråninger Udsigten fra køkkenet/opholdsrummet
 
Terrazza San Giacomo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza San Giacomo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På en yndig bakketop midt i det historiske Levanto ligger lejligheden Terrazza San Giacomo. Central beliggenhed, havudsigt og privat terrasse er blandt dine fordele ved et ophold i denne lejlighed.

Attraktiv beliggenhed

Midt i Levantos gamle bydel rejser landskabet sig en anelse. Oppe på den lille bakketop ligger lejligheden i fredelige omgivelser, men inden for 300 m kommer man både til stranden og til Levantos handelsgader og restauranter. Parkering er inkluderet i prisen. Man får en parkeringstilladelse på kontoret, hvor man checker ind og kan derefter parkere i de afmærkede båse i byen. Det anbefales at parkere ved Piazza Colombo, hvorfra der blot er ca. 100 m op til lejligheden. Lejligheden ligger på 2. sal i en ejendom uden elevator. Parkeringstilladelsen giver ikke adgang til en bestemt plads - man må finde plads, hvor der er ledigt. Hvis man derimod ønsker en reserveret plads - enten parkering eller garage, så er tarifferne som i prislisten. Oplys venligst ved bestilling, hvilken type p-plads, der ønskes.

Læs mere om Terrazza San Giacomo

Nydelse til begge sider

Fra Terrazza San Giacomos opholdsrum er der en fin havudsigt fra to franske balkoner, mens der til den anden side er en privat møbleret terrasse. Der er udgang til terrassen både fra opholdsrummet og fra soveværelset. Bemærk, at lejligheden både har havudsigt og terrasse, men ikke havudsigt fra terrassen. Fra terrassen kan man nyde det historiske kirketårn San Giacomo og de omkringliggende skråninger. Lejligheden vurderer vi til 3½ sol pga. beliggenheden, havudsigten, terrassen og visse dele af lejligheden, som fremstår helt nyrenoverede.

Lejligheden på Terrazza San Giacomo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse og havudsigt)

Lejligheden er lys og rummelig. Den består af et opholdsrum med køkkenhjørne, to franske balkoner og sovesofa til to personer, samt et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Køkkenhjørnet råder over ovn, glaskeramisk komfur og kølefryseskab. Der er desuden vaskemaskine, wi-fi-forbindelse og lcd-tv med italienske kanaler i lejligheden. Lejligheden har aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza San Giacomo

Læs personlige anmeldelser af Terrazza San Giacomo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza San Giacomo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza San Giacomo

Bedømmelse af Terrazza San Giacomo

Vores ferieophold i Levanto har været super. Efter en venlig modtagelse af lejlighedens ejer ankom vi til den overraskende flotte lejlighed nr 7 i Terrazza San Giacomo. Lejligheden ligger i den øverste etage i den flot istandsatte ejendom. Lejligheden har en flot udsigt over havet fra køkken-alrummet, samt glimt ud over byens middelalderlige miljøer. Til have siden har lejligheden en fin stor terrasse med havemøbler. Vi er en familie på 5, der havde det fint i denne 2 værelses lejlighed. For andre kan det være et problem kun at have så få rum. Alt fungerede fint, ved evt problemer var det altid muligt at komme i kontakt med ejeren. Vi savnede dog et lidt bedre udstyrret køkken.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza San Giacomo

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza San Giacomo

Læs mere
 
search map