Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Martini

 
Terrazza Martini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Martini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lejlighed ligger på tredje sal i en stemningsfuld gade centralt i Levanto. Fra lejlighedens aflange og private terrasse kan I følge med i livet i byen samt nyde stemningen og hinandens selskab.

Central beliggenhed

Lejligheden ligger i det centrale Levanto med gåafstand til alt. Blandt andet ligger byens sandstrand kun ca. 250 m væk. Atmosfæren i bydelen er præget af lokalbefolkningen, som du møder på gaden, samt områdets flere restauranter og caféer. Der er indkøbsmuligheder og andre butikker lige uden for døren. Med toget kommer du nemt til de fem byer i Cinque Terre.

Fireværelseslejlighed med terrasse

Lejligheden ligger på tredje sal i en bygning uden elevator. Den består af opholdsrum med sovesofa og TV, separat køkken med spiseplads (4 kogeplader, ovn, mikroovn og køleskab med fryseboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og værelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsrummet kommer man ud til den aflange terrasse med bord og stole. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider.

Lejligheden på Terrazza Martini

Fireværelseslejlighed med 5 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger på tredje sal i en bygning uden elevator. Den består af opholdsrum, separat køkken med spiseplads (4 kogeplader, ovn, mikroovn og køleskab med fryseboks), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og soveværelse med enkeltseng samt badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsrummet kommer men ud til den aflange terrasse med bord og stole. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider.

 
 
search map