Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Impero

Udsigten fra vinduerne Opholdsstue
 
Terrazza Impero er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Impero er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Impero ligger midt i det historiske Levanto, blot ca. 300 m fra stranden og handelsgaderne. Togstationen, hvorfra du kan tage til Cinque Terre, ligger blot 1 km væk. Terrazza Impero er rummelig, hjemlig og har privat terrasse.

Plads til alle

Store familier og familier, der rejser sammen, har tit svært ved at finde rummelige lejligheder med central beliggenheden. Den udfordring er Terrazza Impero løsningen på: Lejligheden har hele fem soveværelser og et hav af saloner og opholdsrum. Den kan huse op til 12 personer uden at få fornemmelsen af, at man bor tæt. Der er nemlig også hele fem badeværelser. Lejligheden er elegant indrettet med antikviteter og personligt præg.

Læs mere om Terrazza Impero

Skøn terrasse

Fra køkkenet fører en udendørs gang hen til lejlighedens private terrasse, hvorfra der er vue til byen og bjergskråningerne. Terrassen er møbleret, så alle kan sidde herude og spise, om vejret skulle tillade det.

Lejligheden på Terrazza Impero

Niværelseslejlighed med 9 sovepladser

Lejligheden, som er på ca. 300 m², er herskabeligt indrettet og ligger på 2. sal i en historisk ejendom uden elevator. Den består af en entré og i alt fem soveværelser: et stort soveværelse med himmelseng, enkeltseng, eget badeværelse og både badekar og bruser på værelset; to soveværelser med dobbeltseng som begge har eget badeværelse; et enkeltværelse med eget badeværelse; og endelig et soveværelse med dobbeltseng. Derudover er der endnu et badeværelse med toilet og bruser samt fire opholdsstuer, hvoraf den ene er aflang og to af dem er en-suite med spiseafdeling i den ene. Endelig er der et mindre veludstyret køkken med opvaskemaskine, fire gasblus, mikrobølgeovn og kølefryseskab. Der er også vaskemaskine i lejligheden.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Impero

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Impero som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Impero. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Once in a life time

En fantastisk lejlighed både hvad størrelse, beliggenhed og indretning angår.
Specielt indretningen af boligen med fantastiske billeder og møbler i meget personlig stil, gør det til en uforglemmelig oplevelse at have boet her.

Læs mere
 
search map