Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Cavour

 
Terrazza Cavour er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Cavour er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Cavour er på mange måder unik. Den udmærker sig ved en ekstrem central placering samt en skøn terrasse med udsigt til byens centrum. Vi anbefaler lejligheden til større familier, som vil opleve Levanto og Cinque Terre.

Midt i Levanto

Lejligheden ligger centralt i Levanto med gåafstand til alt, hvad du har brug for. Miljøet i bydelen er præget af det pulserende liv på torvet og de mange livlige gader med både restauranter, caféer og butikker. En kort gåtur fører dig til byens sandstrand og togstation. Med toget kommer du blandt andet nemt og bekvemt til de fem byer i Nationalparken Cinque Terre

Treværelseslejlighed med tagterrasse

Lejligheden ligger på tredje sal i en ejendom uden elevator. Den er fordelt på to etager og består af soveværelse med dobbeltseng og fransk balkon, badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med køjeseng (til børn) og fransk balkon, badeværelse med toilet og badekar samt opholdsrum med dobbelt sovesofa (bedst til børn) og stort funktionelt køkken (4 kogeplader, ovn, opvaskemaskine og køleskab) med tilhørende bardisk med barstole og spiseplads. Herfra leder en smal trappe op til en lille hems med en sovesofa til en person. Bemærk: trappen fra køkkenet som fører op til tagterrassen er både smal og trang. Trappen er hverken optimal for gangbesværede eller små børn da den er meget stejl. Oppe på terrassen venter en tagterrasse på ca. 40 m² som er udstyret med bord og stole, grill samt en flot udsigt til bl.a. torvet Piazza Cavour.

Lejligheden på Terrazza Cavour

Treværelseslejlighed med 5/6 sovepladser (med tagterrasse)

Lejligheden ligger på tredje sal i en ejendom uden elevator. Den er fordelt på to etager og består af soveværelse med dobbeltseng og fransk balkon, badeværelse med toilet og bruser, soveværelse med køjeseng (til børn) og fransk balkon, badeværelse med toilet og badekar samt opholdsrum med dobbelt sovesofa (bedst til børn) og stort funktionelt køkken (4 kogeplader, ovn, opvaskemaskine og køleskab) med tilhørende bardisk med barstole og spiseplads. Herfra leder en smal trappe op til en lille hems med en sovesofa til en person. Bemærk: trappen fra køkkenet som førere op til tagterrassen er både smal og trang. Trappen er hverken optimal for gangbesværede eller små børn da den er meget stejl. Oppe på terrassen venter en tagterrasse på ca. 40 m² som er udstyret med bord og stole, grill samt en flot udsigt til bl.a. torvet Piazza Cavour. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider

 
 
search map