Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Casa Bianca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Casa Bianca ligger på anden sal, uden elevator. Styrken ligger i den centrale placering samt den indbydende terrasse, hvorfra du kan nyde atmosfæren i Levanto efter en dag fuld af oplevelser i nærområdet.

Central beliggenhed

Lejligheden ligger i det centrale Levanto med gåafstand til alt. Miljøet i bydelen er hyggeligt og autentisk. Her møder du den lokale befolkning på gaden. Der er både indkøbsmuligheder, caféer og restauranter lige uden for døren. Et par hundrede meter væk ligger byens sandstrand og venter. Med toget kommer du nemt til de fem byer i Cinque Terre.

Toværelseslejlighed med terrasse

Lejligheden ligger på anden sal uden elevator. Den er på ca. 60 m² og består af et lyst opholdsrum med køkken (4 kogeplader, ovn, og køleskab med fryseboks) sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til privat terrasse med bord og stole samt kig til havet. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider.

Lejligheden på Terrazza Casa Bianca

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger på anden sal uden elevator. Den er på 60 m² og består af et lyst opholdsrum med køkken (4 kogeplader, ovn, og køleskab med fryseboks) sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til privat terrasse med bord og stole. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Terrazza Villa Azalea

Levanto, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Appartamenti Planet

Levanto, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map