Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Casa Bianca

 
Terrazza Casa Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Casa Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Terrazza Casa Bianca ligger på anden sal, uden elevator. Styrken ligger i den centrale placering samt den indbydende terrasse, hvorfra du kan nyde atmosfæren i Levanto efter en dag fuld af oplevelser i nærområdet.

Central beliggenhed

Lejligheden ligger i det centrale Levanto med gåafstand til alt. Miljøet i bydelen er hyggeligt og autentisk. Her møder du den lokale befolkning på gaden. Der er både indkøbsmuligheder, caféer og restauranter lige uden for døren. Et par hundrede meter væk ligger byens sandstrand og venter. Med toget kommer du nemt til de fem byer i Cinque Terre.

Toværelseslejlighed med terrasse

Lejligheden ligger på anden sal uden elevator. Den er på ca. 60 m² og består af et lyst opholdsrum med køkken (4 kogeplader, ovn, og køleskab med fryseboks) sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til privat terrasse med bord og stole samt kig til havet. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider.

Lejligheden på Terrazza Casa Bianca

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden ligger på anden sal uden elevator. Den er på 60 m² og består af et lyst opholdsrum med køkken (4 kogeplader, ovn, og køleskab med fryseboks) sovesofa til en person, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt udgang til privat terrasse med bord og stole. Blandt faciliteter i lejligheden kan vi nævne vaskemaskine, TV samt varme til de køligere årstider.

 
 
search map