Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Bella Levanto

 
Terrazza Bella Levanto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Bella Levanto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden fordeler sig på to plan: 3. og 4. sal og med den panoramiske terrasse øverst oppe. Ejendommen har ingen elevator, hvilket betyder at lejligheden ikke anbefales til børnefamilier med små børn eller til gangbesværede. Men for alle andre venter her en ganske særlig feriebolig.

En central beliggenhed

Lejligheden ligger i det centrale Levanto med behagelig gåafstand til togstationen, hvorfra du nemt kommer til de fem byer i Nationalparken Cinque Terre. Lokalmiljøet er autentisk og stemningsfuldt - og man møder lokalbefolkningen på gaden. I den absolutte nærhed af lejligheden finder du både indkøbsmuligheder og kaffebarer/spisesteder. Nogle hunderede meter væk ligger Levantos sandstrand og venter.

Fireværelseslejlighed med terrasse
Lejlighedens nederst plan består af opholdsrum med TV og DVD samt funktionelt open space-køkken (4 kogeplader, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng (himmelseng), soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.
En smal trappe fører op til næste etage med soveværelse med dobbeltseng (kan adskilles til to enkeltsenge), badeværelse med toilet og bruser samt en lille trappe, som fører op til den fine terrasse med havemøbler og udsigt over både bykernen og havet.

 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Bella Levanto

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Bella Levanto som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Bella Levanto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazza Bella Levanto

Dejlig lejlighed!

Efter næsten 70 trin går du ind i en smuk lejlighed med dejlig værelsedeling og hyggelig atmosfære. Vores lejlighed er stor for os 6 damer, med 3 soveværelser fordelt over 2 niveauer. Man skal være forberedt på trapper og adskillige trapper, og heldigvis var vi.
Tagterrassen blev flittigt brugt til alle morgenmad og en efterfølgende om aftenen. Simpelthen smukt!

Læs mere

Perfekt udgangspunkt for Cinque Terre

En smuk og stor lejlighed med en fantastisk tagterrasse. Her har man udsigt over både by havet og bjergene. Den angivet plads under morgenmaden, men selvfølgelig også om aftenerne.
Nem adgang til både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, når man er mange. (Efter hårde, fantastiske svedige ture er det fantastisk at være i stand til at vaske sit tøj)
Centralt beliggende tæt på alt.
Et godt "udgangspunkt" for at bo tæt på alle stierne i Cinque Terre, og du behøver slet ikke flytte rundt til forskellige steder.
OBS! Du bør være opmærksom på, at prisen for den fantastiske tagterrasse er mange trapper op, først til lejligheden, så yderligere trapper i lejligheden ... men det var hvert skridt værd ....

Læs mere

Lidt herskapeligt

Flot sted og lejligheden overraskede os positivt. Blev godt modtaget af værtskabet og lejligheden så stor og pæn at vi følte os lidt herskabelige. Top udsigt fra terrassen. Negativt med mange trapper, som gør det besværligt med kufferter. Kommer gerne tilbage

Læs mere

Levanto 23.7.-30.7.2016,

Booking og bekræftelse samt overdragelsen osv fungerede godt. Lejligheden er meget rummelig med tagterrasse.

Læs mere
 
search map