Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Terrazza Bella Levanto

 
Terrazza Bella Levanto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Bella Levanto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden fordeler sig på to plan: 3. og 4. sal og med den panoramiske terrasse øverst oppe. Ejendommen har ingen elevator, hvilket betyder at lejligheden ikke anbefales til børnefamilier med små børn eller til gangbesværede. Men for alle andre venter her en ganske særlig feriebolig.

En central beliggenhed

Lejligheden ligger i det centrale Levanto med behagelig gåafstand til togstationen, hvorfra du nemt kommer til de fem byer i Nationalparken Cinque Terre. Lokalmiljøet er autentisk og stemningsfuldt - og man møder lokalbefolkningen på gaden. I den absolutte nærhed af lejligheden finder du både indkøbsmuligheder og kaffebarer/spisesteder. Nogle hunderede meter væk ligger Levantos sandstrand og venter.

Fireværelseslejlighed med terrasse
Lejlighedens nederst plan består af opholdsrum med TV og DVD samt funktionelt open space-køkken (4 kogeplader, ovn, køleskab med fryser og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng (himmelseng), soveværelse med to enkeltsenge samt badeværelse med toilet og bruser.
En smal trappe fører op til næste etage med soveværelse med dobbeltseng (kan adskilles til to enkeltsenge), badeværelse med toilet og bruser samt en lille trappe, som fører op til den fine terrasse med havemøbler og udsigt over både bykernen og havet.

 
 
search map