Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Prealba

Terrasse til lejligheden B8 Terrasse til lejligheden A9 Terrasse til lejligheden C8 Terrasse til lejligheden B8 Terrasse til lejligheden A12 Havudsigt fra lejligheden A12 Terrasse til lejligheden B9
 
Residence Prealba er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Prealba er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Prealba ligger kun 150 meter fra Levantos charmerende centrum, hvor du vil opleve at mange bor hele året rundt. Butikkerne, spisestederne og caféerne holder derfor åbent hele året rundt og gør byen et besøg værd såvel om sommeren som i skuldersæsonerne.

Fin og rolig beliggenhed kort fra stranden

På Residence Prealba kan du parkere din bil i den underjordiske garage uden at skulle kæmpe for en parkeringsplads i byen. Vi anbefaler at du bestiller garage hvis du ankommer i bil. Du har kun 200 meter ned til den gode sandstrand og endnu kortere til den første kop espresso på dagen. Ankommer du uden bil, skal du vide, at togstationen ligger 2 km fra centrum, og at du vil være nødt til at gå for at komme ned til din ferielejlighed. Trods du her bor kort fra både byen og stranden, befinder du dig afsides fra det travle torv i et roligt område.

En god ferie lige ved Le Cinque Terre

Kommer du for at vandre i berømte og skønne Cinque Terre, så bor du på den rigtige side af Levanto. Du kommer nemlig nemt til stien, der fører til Monterosso over Punta Mesco, og du kan vandre - eller hoppe på toget - videre til de andre fire byer i naturparken: Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Du kan også vælge at gå i den modsatte retning mod Bonassola, som nu er forbundet til Levanto via en to km lang tunnel i klippen, tilgængelig kun for cykler og fodgængere.

Stilrige lejligheder med god terrasse

Lejlighederne er lyse og har et godt indeklima. Indretningen er stilig, men også individuel, da den bærer præg af ejerens præferencer. De er således ikke ens indrettet og udstyret. Fælles for alle er dog, at der enten er en terrasse eller et privat udeområde, aircondition, elektriske rullegardiner, vaskemaskine og et veludstyret køkken (visse lejligheder har også opvaskemaskine). Lejlighederne, der ligger øverst i bygningen, har endog opgang til en enorm tagterrasse med havudsigt.

Læs om lejlighederne på Residence Prealba

 
 
search map