Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Prealba

Terrasse til lejligheden B8 Terrasse til lejligheden A9 Terrasse til lejligheden C8 Terrasse til lejligheden B8 Terrasse til lejligheden A12 Havudsigt fra lejligheden A12 Terrasse til lejligheden B9
 
Residence Prealba er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Prealba er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Prealba ligger kun 150 meter fra Levantos charmerende centrum, hvor du vil opleve at mange bor hele året rundt. Butikkerne, spisestederne og caféerne holder derfor åbent hele året rundt og gør byen et besøg værd såvel om sommeren som i skuldersæsonerne.

Fin og rolig beliggenhed kort fra stranden

På Residence Prealba kan du parkere din bil i den underjordiske garage uden at skulle kæmpe for en parkeringsplads i byen. Vi anbefaler at du bestiller garage hvis du ankommer i bil. Du har kun 200 meter ned til den gode sandstrand og endnu kortere til den første kop espresso på dagen. Ankommer du uden bil, skal du vide, at togstationen ligger 2 km fra centrum, og at du vil være nødt til at gå for at komme ned til din ferielejlighed. Trods du her bor kort fra både byen og stranden, befinder du dig afsides fra det travle torv i et roligt område.

En god ferie lige ved Le Cinque Terre

Kommer du for at vandre i berømte og skønne Cinque Terre, så bor du på den rigtige side af Levanto. Du kommer nemlig nemt til stien, der fører til Monterosso over Punta Mesco, og du kan vandre - eller hoppe på toget - videre til de andre fire byer i naturparken: Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Du kan også vælge at gå i den modsatte retning mod Bonassola, som nu er forbundet til Levanto via en to km lang tunnel i klippen, tilgængelig kun for cykler og fodgængere.

Stilrige lejligheder med god terrasse

Lejlighederne er lyse og har et godt indeklima. Indretningen er stilig, men også individuel, da den bærer præg af ejerens præferencer. De er således ikke ens indrettet og udstyret. Fælles for alle er dog, at der enten er en terrasse eller et privat udeområde, aircondition, elektriske rullegardiner, vaskemaskine og et veludstyret køkken (visse lejligheder har også opvaskemaskine). Lejlighederne, der ligger øverst i bygningen, har endog opgang til en enorm tagterrasse med havudsigt.

Læs om lejlighederne på Residence Prealba

 
 

Gæstebedømmelser af Residence Prealba

Læs personlige anmeldelser af Residence Prealba som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Prealba. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence Prealba

Kedelig lejlighed

Lejligheden vendte forkert, stort set ingen sol på terrassen.
@Sengen i stuen var mildest talt elendig. Vi havde
Mærker efter efter fjedrene når vi vågnede om morgenen.
Meget spartansk indrettet, kedelig.

Læs mere

Super lejlighed og dejlig by.

Lejligheden var super fin, og indeholdt alt hvad vi skulle bruge. Parkeringskælder med elevator op til lejligheden og tag terrassen var dejlig med udsyn hele vejen rundt. Lejligheden havde til oplysning for In-Italia både opvaskemaskine og hårtørrer. Alt i alt et dejligt ophold.
Kun få skridt fra bymidten med mange restauranter og cafe'er og tæt på vandet. Der var selvfølgelig turister som os, men ikke noget i forhold til selve Cinque Terre. Dejligt at gå på oplevelse i byen, og handle hos bageren, supermarkedet eller markedet med fisk og grøntsager. Vi fandt en lille stambar, hvor vi fik vores aftenkaffe og cognac, og efter 2 aftener behøvede vi ikke sige, hvad vi skulle have, for det vidste den meget kvikke tjener.

Læs mere

God beliggenhed

Superfin lejlighedskompleks i den skønne - og ikke så overrendte by - Levanto. Centralt, men stille beliggende - et stenkast fra strand, restauranter og indkøbsmuligheder.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Prealba

Levanto er meget god at bo i, hvis du ikke ønsker at bo i Cinque Terre, men stadig være i nærheden.
Dejlig strand - men mange folk (august) og svært at få solsenge.
Den offentlige strand er god.
Hyggelig landsby med mange restauranter og barer.
Meget moderne lejlighed med lidt ringere udstyr i køkkenet. Savnede vinglas og fornuftig størrelses gryde.

Læs mere
 
search map