Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Magnolia

 
Residence Magnolia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Magnolia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Magnolia ligger på én af hovedgaderne i centrum af Levanto blot 100 meter fra stranden og tæt ved indkøbsmuligheder, butikker samt restauranter. Ankommer du i bil kan du nemt parkere ved lejlighederne - vi anbefaler at bestille parkeringsplads på forhånd.

Praktiske ferielejligheder

Lejlighederne ligger på flere forskellige etager fra høj kælder til anden sal. Der er elevator i bygningen. Bag ved huset er der en aflukket gård til parkering samt et lille græsareal, der ikke er velegnet til udendørsophold eller spisning.

Læs mere om Residence Magnolia

Toværelseslejlighed n. 1 med 4 sovepladser (1. sal)
- Lejlighed nr. 1 ligger på første sal, men niveauet kunne sagtens kaldes en forhøjet stueetage. Lejligheden fremstår enkelt indrettet og lys, dog holder badeværelset ikke helt samme standard som resten af lejligheden. Den råder over vaskemaskine og tv. Man skal regne med lidt støj fra gaden, som den vender ud mod, til trods for at der er termoruder. Den består af opholdsrum med køkkenhjørne og ovn samt dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bad, toilet og vaskemaskine, der er dog intet vindue i rummet. Det er ikke muligt at få en ekstra seng i lejligheden.

Treværelseslejlighed n. 8 med 4/6 sovepladser (2. sal)
- Lejlighed nr. 8 ligger på anden sal. Den er praktisk møbleret og råder over opholdsrum med køkkenhjørne (med ovn og opvaskemaskine) og sovesofa med to sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Magnolia

Læs personlige anmeldelser af Residence Magnolia som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Magnolia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Residence Magnolia

Levanto er et herligt sted

Lejligheden var super fin, vi havde det alle super godt der. Vi havde nok sat pris på at blive gjort opmærksomme på at elevatoren var lille lige nok i forhold til at have en barnevogn derinde. På billederne ser det ud til, at der er to dobbeltsenge, det er der dog ikke. På det ene værelse er der en dobbeltseng og på den anden er der to enkeltsenge, som ikke kan sættes sammen. Det havde været meget rart at vide idet, at vi rejser med en baby, som gerne sover imellem os. Det kunne også have været godt, hvis der havde været lidt opvaskemiddel, klude til at gøre rent, en lighter til at tænde komfuret osv. Det havde nok hjulpet, hvis nogle af disse ting havde været der, så havde man ikke været så irriteret over det. Den næste lejlighed som vi boede i havde nemlig disse ting, og det koster bare meget lidt at have det klart. Men lejligheden her var som sagt helt fin, og vi oplevede god service på stedet.

Læs mere

Rigtig fin lejlighed, centralt beliggende.

Godt udgangspunkt for at besøge Cinque Terre området.

Læs mere

5 landsbyer

En meget fin modtagelse ved ankomsten af venlige personal. Behjælpelige med spørgsmål, vi havde. En fantastisk oplevelse i alle landsbyer. Meget interessante vandrestier i en varieret natur. Hyggelige restauranter med god mad. En rejse man kunne tænke sig at gøre igen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Magnolia

Dejlig by med god, 100 pct. italiensk stemning.

Læs mere

Dejlig lejlighed i Levanto

Dette er en meget fin lejlighed med højt til loftet. Den ligger i byen og en gåtur på 5 min til stranden. Der er højt til loftet, store rum og smukke vinduer i flere af lejlighederne. Dog ingen terrasse, som man kan savne. Dog er der ikke aircon, hvilket er et minus i sommerperioden.

Læs mere

Rummelig lejlig til 2 personer og ligger centralt og ikke så lant fra stranden

Rummelig og rimelig standard
Vaskemaskine fik vi dog aldrig til at virke.
Vi var også lidt fortørnet over at der ingen gang var en rulle toiletpapir da vi ankom til lejligheden. Godt nok skal man selv holde sig med fornødenheder når det er en lejlighed, meeeeen.......en rulle toiletpapir havde været dejligt, især fordi min hustru skulle på toilettet da vi ankom. Det kom hun så ikke.
Ellers tilfreds

Læs mere
 
search map