Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Magnolia

 
Residence Magnolia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Magnolia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Magnolia ligger på én af hovedgaderne i centrum af Levanto blot 100 meter fra stranden og tæt ved indkøbsmuligheder, butikker samt restauranter. Ankommer du i bil kan du nemt parkere ved lejlighederne - vi anbefaler at bestille parkeringsplads på forhånd.

Praktiske ferielejligheder

Lejlighederne ligger på flere forskellige etager fra høj kælder til anden sal. Der er elevator i bygningen. Bag ved huset er der en aflukket gård til parkering samt et lille græsareal, der ikke er velegnet til udendørsophold eller spisning.

Læs mere om Residence Magnolia

Toværelseslejlighed n. 1 med 4 sovepladser (1. sal)
- Lejlighed nr. 1 ligger på første sal, men niveauet kunne sagtens kaldes en forhøjet stueetage. Lejligheden fremstår enkelt indrettet og lys, dog holder badeværelset ikke helt samme standard som resten af lejligheden. Den råder over vaskemaskine og tv. Man skal regne med lidt støj fra gaden, som den vender ud mod, til trods for at der er termoruder. Den består af opholdsrum med køkkenhjørne og ovn samt dobbeltsovesofa (bedst til børn), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bad, toilet og vaskemaskine, der er dog intet vindue i rummet. Det er ikke muligt at få en ekstra seng i lejligheden.

Treværelseslejlighed n. 8 med 4/6 sovepladser (2. sal)
- Lejlighed nr. 8 ligger på anden sal. Den er praktisk møbleret og råder over opholdsrum med køkkenhjørne (med ovn og opvaskemaskine) og sovesofa med to sovepladser (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser samt vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza Casa del Duomo

Manarola, Ligurien

Hotel Due Mari

Sestri Levante, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map