Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Costa Morroni

 
Residence Costa Morroni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Costa Morroni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvad gør man, når man gerne vil bo i Cinque Terre og samtidig ikke vil give afkald på swimmingpoolen? Sådan er der mange, der har det - og den drøm kan opfyldes på Costa Morroni, der ligger mellem Levanto og Monterosso i de smukkeste bakkedrag i Ligurien.

Hvor er vi?

Beliggenheden er landlig og idyllisk - og alligevel ligger togstationen i Levanto blot ca. 2 km herfra. Her kan du tage toget ét stop til Monterosso (ca. 5 minutter), og så står du allerede i Cinque Terre, hvor du kan vælge at slænge dig på den brede sandstrand, udforske den gamle bydel eller vandre mod en af nabobyerne og således nyde alle panoramaudsigterne, som alle taler om. Levantos hyggelige centrum og flotte sandstrande ligger blot 3 km væk fra Residence Costa Morroni. Stedet tilbyder shuttlebus til både centrum af Levanto, stranden og togstationen ca. 4 gange dagligt. Det betyder, at I ikke behøver at skulle lede efter parkering i centrum, hvor der i sommermånederne er rift om pladserne. Har I ikke lyst til selv at lave mad og ikke vil ind til centrum af Levanto, så ligger der et spisested blot ca. 1 km fra Costa Morroni, som også laver pizzaer. Bemærk, at omgivelserne i det hele taget er smukke og indtagende - men lige før Costa Morroni ligger der en ikke alt for køn lagerhal, som dog ikke udsender støjgener.

Læs mere om Residence Costa Morroni

Pool og næsten tusind andre faciliteter

Residence Costa Morroni udspiller sig på et skrånende terræn med parkeringspladsen nederst, lejlighederne i midten og poolen og fællesterrassen øverst oppe. Swimmingpoolen er ikke kæmpestor men meget indbydende og benyttes kun de af 12 lejligheder på stedet. Den har en beliggenhed, hvorfra du kan skue ud over de liguriske bakkedrag og en nærliggende smuk, gammel landsbykirke. Her er der naturligvis liggestole og parasoller, og af andre interessante faciliteter kan vi nævne: bar, udendørs fitnesshjørne, bordtennis, legeplads, Wi-Fi på fællesterrassen, vaskeri, grill-plads, have, fællesterrasse med liggestole og udsigt. Hertil tilbyder hotellet også 1 gratis parkeringsplads til hver lejlighed.

Til de aktive ...

I kan benytte jer af områdets rige net af vandrestier. Ud over betalingsstien mellem Monterosso og Riomaggiore, som er smuk, men også meget velbesøgt, så kan vi anbefale den gratis og mindre befærdede (men mindst lige så betagende) vandrerute mellem Levanto og Monterosso. Endelig udspringer der en rute fra selve stedet, som cirkulerer i lokalsamfundet.

Komfortable lejligheder

Du bor i komfortable lejligheder med mulighed for egen madlavning. Desuden er de alle indrettet, enten med møbleret terrasse eller have. Det er desuden mulighed for at grille. Wi-Fi finder du i fællesområderne og på værelserne, som også har air-condition og Sat-TV. Ekstrasengene er som sovesofa.

Læs om lejlighederne på Residence Costa Morroni

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Costa Morroni

Læs personlige anmeldelser af Residence Costa Morroni som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Costa Morroni. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Residence Costa Morroni

fredfyldt og smukt

Dejlige velindrettede lejligheder med stor og brugbar terrasse.
Området er velindrettet og med fint tilpasset afskærmning til de øvrige lejligheder.
Ejerne er meget servicemindede og pålidelige, men taler desværre overhovedet ikke engelsk. Særlig fungerer shuttlebus ordningen fint
Poolen er lille men ren og lækker.
Gode vandre stier lige i nærheden.

Læs mere

ferieophold Costa Morroni.

Vi har nydt 13 dage på Costa Morroni. Vi tror at vi havde fået det bedste værelse med 2 store terrasser med fliser. (værelse nr. 4). Dejligt sted at være, og i gangafstand til Levanto. Ca. 45 min. og i bil 10 min.
I jeres annonce står der nævnt at der er er pizzeria 500 m fra stedet. Dette er dog ikke korrekt. Det ligger 1,2 km. fra stedet. Men et ganske udmærket sted at spise, med et kæmpe udvalg af forskellige pizzaer. Ligeledes står nævnt at der er shuttle transport fra stedet. Det er også korrekt. Dog skal bemærkes at transporten koster 3 euro til Levanto, og 5 euro hvis man ønsker tur/retur pr. person.
Området er helt fantastisk. Vi besøgte alle 5 byer i Cinque Terre, ved hjælp af tog, og vandreture mellem byerne. En dejlig og afslappende ferieform. Men pas på tyve i togene. Vi mistede desværre vores pung med kontanter, dankort og kørekort.
Hvis man er til fred og ro, når man ikke er på udflugter, kan stedet varmt anbefales.

Læs mere

Mangel på hygge, langt fra alting,

Jeres egen anmeldel af dette sted levede ikke op til vores forventninger desvaerre.
"Du vil få en fornemmelse af at få i både pose og sæk...." skriver I paa jeres hjemmeside..
MEN vi mindes ikke at vi har boet et sted der havde mindre charme et dette sted. Ligger langt fra alting, naermeste nabo er en traelast laengere nede af vejen. Bestemt ingen hygge i en lukket have med 2,5 mtr hoej haek og kun toer jord som skulle forestille at vaerre en lille graesplaene, absolut ingen udsigt derfra. Meget billig kogegrej i koekkenet. Myrer flere steder. Bruser slange og hoved var nedslidt saa det kraevede en haand bare at holde den over hovedet og brusedoeren kunne ikke lukke taat saa en masse vand paa gulvet som var netop foran toilettet. Absolut ingen aflaegger plads paa badevaerelset saa med 4 personer laa der tandboerste m.v. baade i koekkenet og i toilet tasker rundt paa gulvene. Da der var saa mange mangler saa vi desvaerre ingen nytte i at naevne dette for personalet. Vi koerte foer tid videre til andet sted. I skal skrive sandheden og ikke naevne dette som et lille slot, naar det bare er en beton bolig paa en bjergskraaning! ABSOLUTE ikke value for pengene! Venlig og hjaelpsom personale saa det kan dog blive til `en stjerne

Læs mere

Regnvejr i Italien 2014

Vi havde en fin oplevelse i Italien. Dette år var vejret ikke med os. Costa morroni er ok, søde mennesker / personale.
Jeg vil dog kun give den tre stjerner +, da jeg synes standarden var væsentlig højere på Anfiteatro i Piemonte, som vi besøgte 2012.
Jeg vil klart anbefale In-Italia, I er søde og hjælpsomhed. Særlig tak til Allan.

Smil
Lene

Læs mere

Kærlig hånd

Hej ..
Vi var generelt godt tilfredse. Havde 2 lejligheder på 1.sal og det fungerede virkeligt godt. (Børn installeret i den ene lejlighed og de voksne i den anden. )
Perfekt .
Vi var glade for at vi havde 1. sals lejligheder. Terasserne fungerede virkeligt godt, specielt når vi spiste afstensmad. Et hold venner boede i stue-etage med en lille have til, men kunne praktisk talt ikke bruge den. Den var sjaskvåd pga regn. Græset var sparsomt , så det var primært bar jord med græspletter (læg dog fliser i hele haven :-)
Generelt burde de svinge kosten lidt oftere på havegangene , ligesom der var lavet flere reparationer på murværk, hvor man lige burde køre en malerpensel henover.

Læs mere
 
search map