Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Residence Costa Morroni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvad gør man, når man gerne vil bo i Cinque Terre og samtidig ikke vil give afkald på swimmingpoolen? Sådan er der mange, der har det - og den drøm kan opfyldes på Costa Morroni, der ligger mellem Levanto og Monterosso i de smukkeste bakkedrag i Ligurien.

Hvor er vi?

Beliggenheden er landlig og idyllisk - og alligevel ligger togstationen i Levanto blot ca. 2 km herfra. Her kan du tage toget ét stop til Monterosso (ca. 5 minutter), og så står du allerede i Cinque Terre, hvor du kan vælge at slænge dig på den brede sandstrand, udforske den gamle bydel eller vandre mod en af nabobyerne og således nyde alle panoramaudsigterne, som alle taler om. Levantos hyggelige centrum og flotte sandstrande ligger blot 3 km væk fra Residence Costa Morroni. Stedet tilbyder shuttlebus til både centrum af Levanto, stranden og togstationen ca. 4 gange dagligt. Det betyder, at I ikke behøver at skulle lede efter parkering i centrum, hvor der i sommermånederne er rift om pladserne. Har I ikke lyst til selv at lave mad og ikke vil ind til centrum af Levanto, så ligger der et spisested blot ca. 1 km fra Costa Morroni, som også laver pizzaer. Bemærk, at omgivelserne i det hele taget er smukke og indtagende - men lige før Costa Morroni ligger der en ikke alt for køn lagerhal, som dog ikke udsender støjgener.

Læs mere om Residence Costa Morroni

Pool og næsten tusind andre faciliteter

Residence Costa Morroni udspiller sig på et skrånende terræn med parkeringspladsen nederst, lejlighederne i midten og poolen og fællesterrassen øverst oppe. Swimmingpoolen er ikke kæmpestor men meget indbydende og benyttes kun de af 12 lejligheder på stedet. Den har en beliggenhed, hvorfra du kan skue ud over de liguriske bakkedrag og en nærliggende smuk, gammel landsbykirke. Her er der naturligvis liggestole og parasoller, og af andre interessante faciliteter kan vi nævne: bar, udendørs fitnesshjørne, bordtennis, legeplads, Wi-Fi på fællesterrassen, vaskeri, grill-plads, have, fællesterrasse med liggestole og udsigt. Hertil tilbyder hotellet også 1 gratis parkeringsplads til hver lejlighed.

Til de aktive ...

I kan benytte jer af områdets rige net af vandrestier. Ud over betalingsstien mellem Monterosso og Riomaggiore, som er smuk, men også meget velbesøgt, så kan vi anbefale den gratis og mindre befærdede (men mindst lige så betagende) vandrerute mellem Levanto og Monterosso. Endelig udspringer der en rute fra selve stedet, som cirkulerer i lokalsamfundet.

Komfortable lejligheder

Du bor i komfortable lejligheder med mulighed for egen madlavning. Desuden er de alle indrettet, enten med møbleret terrasse eller have. Det er desuden mulighed for at grille. Wi-Fi finder du i fællesområderne og på værelserne, som også har air-condition og Sat-TV. Ekstrasengene er som sovesofa.

Læs om lejlighederne på Residence Costa Morroni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map