Hotel i Levanto i Cinque Terre

Park Hotel Argento

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Park Hotel Argento slog dørene op for første gang i 2009 og tilbyder det, som de fleste i dette område ønsker: Et kvalitetshotel i fredelige omgivelser med swimmingpool og tæt på de fem byer i Nationalparken Cinque Terre. Det ligger skønt i bjergene tæt på byen Levanto og afstanden til stranden og centrum er blot ca. 800 m, mens togstationen, hvorfra der er forbindelse til byerne i Cinque Terre blot ligger ca. 300 m væk.

Nyd tilværelsen ved den dejlige pool

Hotellet ligger fredeligt og tilbagetrukket, men alligevel blot ca. 800 fra havet (stranden i Levanto). Ønsker du et godt alternativ til Middelhavets saltvand og Levantos populære strande, lægger det flotte poolområde med trægulv op til afslapning i panoramiske omgivelser. Her kan du hygge dig på en af de mange solsenge men en god bog og evt. en kølig drink i hånden. Hvis du ankommer i bil, kan du enten vælge den udendørs parkeringsplads som er gratis, eller den lukkede garage (mod tillæg). Ellers er afstanden til togstationen i Levanto blot ca. 300 m, som nås ad en lille sti. Hotellet har også en shuttlebus som kører til centrum af Levanto flere gange om dagen.

Læs mere om Park Hotel Argento

Uden mad og drikke...

Morgenmaden serveres som buffet i den store sal eller udendørs på terrassen, når vejret tillader det, og sådan er det heldigvis som oftest. Du kan også købe en kop kaffe eller et godt glas vin i hotellets hyggelige bar, og du har heller ikke nødig at forlade stedet for at spise, for Park Hotel Argento har en glimrende restaurant, som byder på både italienske og internationale retter. Hotellet har også en wellness-afdeling med Spa, som er åben fra midt på eftermiddagen, og her kan du både komme både i sauna og tyrkisk bad. Der er ikke decideret havudsigt fra hotellet, men mange værelser har kig til havet og i øvrigt de smukke omkringliggende bjerge, som grænser op til Nationalparken Cinque Terre.

Komfortable værelser i klassisk stil
Hotellet har i alt 47 værelser i forskellige kategorier og de er alle pænt og enkelt indrettet i klassisk stil. Alle værelser har som minimum aircondition, telefon, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks, samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Flere af værelserne har også balkon.

Læs om værelserne på Park Hotel Argento

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map