Hotel i Levanto i Cinque Terre

L'Antico Borgo B&B

 
L'Antico Borgo B&B er ikke tilgængelig i øjeblikket
L'Antico Borgo B&B er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne lille indbydende B&B ligger i en historisk bjerglandsby ca. 5 km fra Levantos strande og pulserende sommerliv. Midt i denne klynge huse kaldet Dosso finder man L'Antico Borgos syv charmerende værelser og en tidsopfattelse som hverken kender til stress eller jag.

Heroppe i 300 m.o.h. er der fra L'Antico Borgo kig til havet og Levanto. På fællesterrassen serveres der i de lune måneder morgenmadsbuffet til gæsterne og i fællesstuerne er der pejs, læsestof og sofagrupper. I Dosso finder man 50 faste indbyggere og ellers ingen aktiviteter som forretninger og restauranter. Der er gratis offentlig parkering på en lille plads, når man ankommer til landsbyen. Derimod finder man et trattoria i nabolandsbyen Lavaggiorosso (ca. 2 km), hvis man ikke ønsker at køre helt ned til Levanto for at spise.

Læs mere om L'Antico Borgo B&B

Værelser
- De syv værelser er alle forskelligt indrettede med antiktiveter og andre smagfulde effekter. De ligger fordelt på tre etager og har alle wi-fi, sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Flere af værelserne har aircondition. Fire af værelserne har mulighed for en ekstra opredning, og to af værelserne har mulighed for to ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map