Hotel i Levanto i Cinque Terre

Hotel Stella Maris

Standard Junior Suite
 
Hotel Stella Maris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Stella Maris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her sætter hotelmutter Renza en sand ære i at give stedets gæster en anderledes hoteloplevelse. Hun har blandt andet formået at forvandle haven til en sand oase, der både fungerer som morgenmadsramme og aftenbar. Og så ligger stranden kun fem minutters gang herfra.

Herskabelige miljøer

Overalt er der højt til de freskomalede lofter og de otte værelser er alle forskelligt indrettede, men fælles for dem alle er det antikke præg. Hotellet ligger på første sal, men har en skøn have, hvor morgenmaden (serveres som buffet) kan nydes, hvis vejret tillader det. Skulle vejret vise sig usommerligt, så kan man tilbringe tid i deres fine opholdsstue med fladskærm, bibliotek og internetpoint.

Læs mere om Hotel Stella Maris

Barhave med stor tiltrækningskraft

I haven foran hotellet ligger baren/caféen Little Apple med pavilloner og elegante møbler. Morgenmaden serveres for hotellets gæster her, når det er godt vejr. Der er kun adgang til haven udefra, så man skal ud af hotellet og omkring hjørnet for at nå haven. I eftermiddagstimerne serveres der let frokost og andre anretninger og i aftentimerne drinks og madsnacks for både hotellets gæster og udefrakommende. Stemningen er sydlansk, afslappet og lidt eksklusiv.

Værelser

- De 8 værelser er alle forskelligt indrettede - Junior Suiterne er større end Superior-værelserne, som igen er lidt større end Standard-værelserne. I alle værelser er der værdiboks, internetadgang (stik - alternativt er der wifi i den store fællessal) og badeværelse med toilet, hørtørrer og bruser/badekar med massagefunktion.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Il Nido

Tellaro di Lerici, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map