Hotel i Levanto i Cinque Terre

Hotel Stella Maris

Standard Junior Suite
 
Hotel Stella Maris er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Stella Maris er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her sætter hotelmutter Renza en sand ære i at give stedets gæster en anderledes hoteloplevelse. Hun har blandt andet formået at forvandle haven til en sand oase, der både fungerer som morgenmadsramme og aftenbar. Og så ligger stranden kun fem minutters gang herfra.

Herskabelige miljøer

Overalt er der højt til de freskomalede lofter og de otte værelser er alle forskelligt indrettede, men fælles for dem alle er det antikke præg. Hotellet ligger på første sal, men har en skøn have, hvor morgenmaden (serveres som buffet) kan nydes, hvis vejret tillader det. Skulle vejret vise sig usommerligt, så kan man tilbringe tid i deres fine opholdsstue med fladskærm, bibliotek og internetpoint.

Læs mere om Hotel Stella Maris

Barhave med stor tiltrækningskraft

I haven foran hotellet ligger baren/caféen Little Apple med pavilloner og elegante møbler. Morgenmaden serveres for hotellets gæster her, når det er godt vejr. Der er kun adgang til haven udefra, så man skal ud af hotellet og omkring hjørnet for at nå haven. I eftermiddagstimerne serveres der let frokost og andre anretninger og i aftentimerne drinks og madsnacks for både hotellets gæster og udefrakommende. Stemningen er sydlansk, afslappet og lidt eksklusiv.

Værelser

- De 8 værelser er alle forskelligt indrettede - Junior Suiterne er større end Superior-værelserne, som igen er lidt større end Standard-værelserne. I alle værelser er der værdiboks, internetadgang (stik - alternativt er der wifi i den store fællessal) og badeværelse med toilet, hørtørrer og bruser/badekar med massagefunktion.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Stella Maris

Læs personlige anmeldelser af Hotel Stella Maris som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Stella Maris. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Stella Maris

Bedømmelse af Hotel Stella Maris

Læs mere

Trang tilværelse

Jeg må sige at jeg var lidt skuffet over så lidt plads der var når der var 4 på værelset, selvom der kun havde været 3 havde det stadig været et problem at få plads. Hjælpsomhed på hotellet. OK morgenmad.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Stella Maris

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Stella Maris

Læs mere
 
search map