Anmeldelser af Hotel Stella Maris Dependance

Udsigt over parken fra et af værelserne
 
Hotel Stella Maris Dependance er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Stella Maris Dependance er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Stella Maris Dependance

Læs personlige anmeldelser af Hotel Stella Maris Dependance som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Stella Maris Dependance. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kasper og Maria fra Aarhus boede på Hotel Stella Maris Dependance i Levanto fra d. 25. til d. 30. juli 2011.

Vi har haft en god oplevelse i Levanto. Dog ankom vi midt på en helligdag, hvor de små gader, som vi skulle igennem i bil, var fyldt med mennesker. Det var lidt hektisk. Levanto er en fin lille by med flere gode restauranter. Dog er byen ikke meget anderledes end mange andre badebyer i Europa.

Hotel Stella Maris Dependance var et udemærket hotel - dog var værelset lidt slidt og levede ikke op til standarden ellers på hotellet.
Morgenmaden i gårdhaven var så lækkert og personalet var himmelsk og en skøn måde at starte dagen på. Ingen panik, bare venligt og hjælpsomt personale.

Generelt var personalet søde og venlige. Dog med undtagelse af en lille uoverensstemmelse om, hvorvidt vi skulle betale for opholdet (igen) ved afrejse. Det blev dog løst uden videre problemer.

Cinque Terre er som område interessant og flot - men faktisk ikke helt som vi forventede. Der er mange turister, og de små byer var mindre autentiske og uspolerede end vi havde regnet med. Dog bestemt et besøg værd. Vi travede fra Vernazza til Monterosso (4-5km, ca. 2 timer) i bakkerne/bjergene, hvilket var en smuk og interessant tur - men også meget hård. Husk gode sko:O)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jens og familie fra Virum boede på Hotel Stella Maris Dependance i Levanto fra d. 21. til d. 25. juli 2010.

Kære In-Italia

Vi synes Levanto var et dejligt og hyggeligt sted at være. Der er meget smukt. Vi synes dog at strandene er bedre i de to nabobyer, hvor vandet også var mere klart.

Der var også nogle gode restauranter i Levanto, bla. den på torvet bag selve Stella Maris og een, der hed Le Palme. Man skal dog holde sig fra de mest åbenlyst turistprægede restauranter i byen.

Selve hotelopholdet var en meget blandet fornøjelse. Personalet var meget serviceorienterede og venlige. Specielt skal den flinke tjener/kok ved morgenmaden have ros. Hotellet havde også sin helt egen (lidt nedslidte) charme eller stil. Læg dertil gratis internetadgang som mine sønner satte pris på.

Selve hotellet er opdelt i 2 bygninger. Vi blev placeret i en separat bygning som blot var værelser. Problemet var bla at vores værelse (nr
9) havde vinduer ud til Levantos gågade og støjen var ulidelig. Der blev festet og larmet til ca kl 2 om natten. Ved 6-7 startede så dagens leverancer til supermarkedet nedenunder. Hverken mine børn eller jeg fik een eneste god nats søvn på stedet. Læg dertil, at der tydeligvis var blevet røget en del på værelset (havde bedt om et ikke-ryger værelse, men det eksisterer så ikke, fik vi at vide ved check-in). Måske hænger det sammen med, at det var lang tid siden der var blevet renoveret. Værelset trængte ret meget til en opgradering.

Alt i alt noget af en skuffelse og alt for dyr fornøjelse i forhold til kvaliteten. Min anbefaling er klart at finde noget andet end dette hotel.

In-Italia's kommentar

Jeg er rigtig ked af at høre, at værelset ikke var ikke-ryger, som vi ellers havde lovet jer, og fået bekræftet fra Italien, en sag vi selvfølgelig tager op med dem dernede. Støj fra gaden kan være irriterende, men næsten uundgåeligt, når man bor i centrum af en livlig by som Levanto. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 9 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
John og rejsepartner fra Heisdorf i Luxembourg boede på Hotel Stella Maris Dependance i Levanto fra d. 10. til d. 13. september 2008.

I første øjeblik blev vi lidt skuffede over værelset. I forhold til Canale, var det meget lille........men ok. man skal jo kun sove der.Vores skuffelse blev vendt til glæde, da vi opdagede, at hotellets restaurant havde en Michelen stjerne. Så vi spiste der naturligvis om aftenen.......SUPER. Sad nede i hotellets have.
Levanto er et rigtig godt udgangspunkt for at se Cinqueterre, de 5 små byer, der ligger ved kysten.Man kan alligevel ikke køre til dem, så det var fint at tage med toget fra Levanto ned til den sydligste by, hvorfra vi GIK de 5 1/2 time til den nordligste by.................så uendeligt smukt, så det med ord er ubeskriveligt.Man skal dog være i besiddelse af en vis kondition for at klare strabadserne og helst et par gode vandrestøvler a' la Ecco.Men man kan nøjes med at vandre mellem et par af byerne, da toget går mellem dem alle.Vi mødte under vores vandretur så mange forskellige nationaliteter, som vi kom i snak med, og ALLE havde et smil på læben, selv om vi alle svedte bravt.
Det eneste minus, vi kan komme med, er hotellets P-plads, der er meget lille.Bilerne skulle listes på plads for ikke at ramme noget, men dejligt naturligvis, at de stod i sikkerhed bag en aflåst låge.
Men da vi skulle derfra lørdag morgen, kørte vi over en høj ujævnhed i vejen, der gjorde at underbunden i vores volvo-stationcar blev ødelagt....netop den volvo-type ligger lavt.
Vi kunne simpelthen ikke fortsætte p.gr.af en meget høj "sirene-lyd" i bilen, der vækkede alle dem i Levanto og omegn, der endnu ikke var vågne.
Nå, men en venlig taxa viste os vej til et lille bil-værksted, der heldigvis havde åbent denne lørdag.Hvor heldig kan man være? De klarede problemet for os på under 1 time for blot 25 EU.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map