Hotel i Levanto i Cinque Terre

Hotel Stella Maris Dependance

Udsigt over parken fra et af værelserne Haven ved hovedbygningen, hvor morgenmaden kan nydes i  sommerhalvåret Hotel Stella Maris, hvor der checkes ind og serveres morgenmad Den elegante hall i hotellets dependance Bagtrappen til hotellets dependance Hotellets restaurant
 
Hotel Stella Maris Dependance er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Stella Maris Dependance er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Levanto ligger strategisk korrekt, hvis du vil nyde Liguriens fashionable og forrevne klippekyst og lagunestrande. Midt i Levanto, få skridt fra både strand og den gamle bydel, ligger det historiske Hotel Stella Maris. Blot 100 meter fra hotellet ligger deres anden bygning, en såkaldt dependance, med værelser, som er pæne og nydelige, men mindre antikvarisk og eventyrligt indrettede og derfor også en priskategori lavere.

Morgenmad i historisk palæ

Check-in foretages i hovedbygningen, på første sal, hvor morgenmaden (buffet) også serveres. Hovedbygningen er et historisk palæ og morgenmadssalen er fint møbleret, så man virkelig får følelsen af, at her en gang har boet private familier. Værelserne i hotellets dependance ligger alle på første sal uden elevator. Der er en elegant fordelingsgang med møbler og infotavler om aktiviteter i området. Der er godt 100 meter mellem hovedbygningen og dependance.

Læs mere om Hotel Stella Maris Dependance

Værelser Classic
Der er seks dobbeltværelser, to tresengsværelser og et firesengsværelse (med dobbeltseng og køjesenge) i hotellets dependance. De vender alle enten bagud til p-pladsen, hvor der hersker fred og ro, eller ud til den grønne park, som er køn og livlig.

Værelserne har alle dobbeltseng, badeværelse med bruser med vandmassage, føntørrer og toilet, satellit-tv, internetforbindelse, telefon, minibar og værdiboks.

Skjul teksten
 
 
search map