Hotel i Levanto i Cinque Terre

Hotel Al Terra di Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et sted hvor man kan føle sig hjemme

Det er let at føle sig hjemme på Al Terra di Mare, som ligger lidt inde i baglandet. Hotellet ligger fordelt i forskellige små, gule og lyserøde bygninger. Her er en del trapper, da bygningerne ligger i flere forskellige niveauer. Du befinder dig ca. 1½ km fra Levanto centrum, en lille by med barer, restauranter og butikker. Ned til havet er der ca. 2 km, men du kan også slappe af ved poolkanten med eller uden parasol.

Nyd udsigten fra terrassen

Hotellet har reception og bar, som serverer kolde anretninger fra kl. 18:30 i perioden fra juni til september. Perfekt til dig hvis du ikke vil tage turen ned til byens restauranter. I baren kan du også bestille forskellige drikkevarer, som kan nydes på terrassen, hvorfra du har en smuk udsigt over landskabet og havet. På hotellet er der et morgenmadslokale og morgenmaden serveres fra kl. 08:00-10:30 og er en amerikansk buffet.

Lad bilen stå

Der er gratis parkering på stedet, og du kan leje en plads i garagen efter anmodning og mod betaling. Ønsker du at lade bilen stå, kan du benytte den shuttleservice, som hotellet tilbyder mod et beskedent gebyr, der afregnes lokalt. Alternativt kan du leje en cykel, ca. 1½ km væk og udfordre dig selv i bakkerne. Du kan også leje en scooter ca. 1½ km væk.

OBS: Vil vil gerne gøre opmærksom på, at hotellet er bygget med niveauforskelle, og der er derfor en del trapper både til værelserne og til poolen.

Læs mere om Hotel Al Terra di Mare

Du bor i hyggelige værelser

Der er kun 31 værelser på Al Terra di Mare. De er hyggeligt indrettede og rummelige på ca. 20-25 kvm, og alle har aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med bruser samt hårtørrer. Vær opmærksom på at værelset med balkon ikke har en direkte udgang til terrassen, da de kan ligge lidt væk.

Værelserne på Hotel Al Terra di Mare

Dobbeltværelse (standard)

Værelset ligger ud mod dalen eller ind imod de andre bygninger. De er på ca. 20-25 kvm

Dobbeltværelse (deluxe)

Værelset har udsigt over havet eller dalen. De er på ca. 23 kvm.

Dobbeltværelse m. balkon/terrasse og panormaudsigt

Værelset har udsigt over havet eller dalen. De har ikke direkte adgang til balkonen/terrassen, der er udrustet med et bord og 2 stole (der ikke er adskilt fra naboens område). Ca. 20-25 kvm

Dobbeltværelse (superior)

Værelset har udsigt over dalen. Ca. 33 kvm.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel La Giada del Mesco

Punta Mesco, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Relais del Maro

Borgomaro

Residence Riviera

Pietra Ligure

search map