Hotel i Levanto i Cinque Terre

Hotel Al Terra di Mare

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et sted hvor man kan føle sig hjemme

Det er let at føle sig hjemme på Al Terra di Mare, som ligger lidt inde i baglandet. Hotellet ligger fordelt i forskellige små, gule og lyserøde bygninger. Her er en del trapper, da bygningerne ligger i flere forskellige niveauer. Du befinder dig ca. 1½ km fra Levanto centrum, en lille by med barer, restauranter og butikker. Ned til havet er der ca. 2 km, men du kan også slappe af ved poolkanten med eller uden parasol.

Nyd udsigten fra terrassen

Hotellet har reception og bar, som serverer kolde anretninger fra kl. 18:30 i perioden fra juni til september. Perfekt til dig hvis du ikke vil tage turen ned til byens restauranter. I baren kan du også bestille forskellige drikkevarer, som kan nydes på terrassen, hvorfra du har en smuk udsigt over landskabet og havet. På hotellet er der et morgenmadslokale og morgenmaden serveres fra kl. 08:00-10:30 og er en amerikansk buffet.

Lad bilen stå

Der er gratis parkering på stedet, og du kan leje en plads i garagen efter anmodning og mod betaling. Ønsker du at lade bilen stå, kan du benytte den shuttleservice, som hotellet tilbyder mod et beskedent gebyr, der afregnes lokalt. Alternativt kan du leje en cykel, ca. 1½ km væk og udfordre dig selv i bakkerne. Du kan også leje en scooter ca. 1½ km væk.

OBS: Vil vil gerne gøre opmærksom på, at hotellet er bygget med niveauforskelle, og der er derfor en del trapper både til værelserne og til poolen.

Læs mere om Hotel Al Terra di Mare

Du bor i hyggelige værelser

Der er kun 31 værelser på Al Terra di Mare. De er hyggeligt indrettede og rummelige på ca. 20-25 kvm, og alle har aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, sikkerhedsboks og badeværelse med bruser samt hårtørrer. Vær opmærksom på at værelset med balkon ikke har en direkte udgang til terrassen, da de kan ligge lidt væk.

Læs om værelserne på Hotel Al Terra di Mare

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Al Terra di Mare

Læs personlige anmeldelser af Hotel Al Terra di Mare som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Al Terra di Mare. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Al Terra di Mare

Bedømmelse af Hotel Al Terra di Mare

Læs mere

4 stjerner er lige i overkanten

Havde glædet os til en tur i poolen efter vore daglige vandreture - den måtte ikke benyttes.
Ingen mulighed for at lave the og kaffe på værelserne
Savnede vin og chips/peanuts i minibaren
Aircondition “larmer” selv om det ikke benyttes
Liggestole for billige modeller - ingen komfort
Bøvl med løst lagen med dyne over - ingen dynebetræk
Roligt område, men lidt for afsides - dog super shuttleservice
Godt og flot morgenbord, dog ingen mulighed for mad ud over morgenmaden - der bruges 1-2 timer på transport ifm. aftensmad

Læs mere
 
search map