Hotel i Levanto i Cinque Terre

Hotel Abetaia

 
Hotel Abetaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Abetaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Abetaia er omgivet af tillokkende skov og rislende flod lettere tilbagetrukket fra landevejen mod Levanto. Her hersker den gode smag, og der er oven i købet mulighed for at spise på deres restaurant ved siden af uden at skulle ud at køre.

Sans for detaljerne

Her på stedet går man meget op i design og sansen for detaljen. Morgenmaden indtages som buffet i morgenmadssalen med pejs (hvor der også er internetpoint) eller udenfor på terrassen, hvis vejret tillader det. I området omkring hotellet er der mulighed for vandreture, men de fleste vil nok tage ned til stationen i Levanto og videre med tog (ca. 5 min.) til Monterosso for at følge de klassiske vandreruter i Nationalparken Cinque Terre.

Læs mere om Hotel Abetaia

Nabo til restaurant

Ved siden af hotellet ligger som eneste nabo midt i alt det grønne restauranten Abetaia, hvor gæsterne har mulighed for at spise a la carte uden at skulle starte bilen (man får rabat, hvis man er gæst på hotellet). Vælger man at tage turen til Levanto, finder man her et hav af spisesteder og to lido'er på stranden, som Hotel Abetaia har en aftale med. Der er naturligvis gratis parkering på stedet.

Dobbeltværelse Standard
- De otte standardværelser er moderne indrettede og har alle aircondition, sat-tv (LCD), telefon, wi-fi, minibar, værdiboks og moderne badeværelse med toilet, hårtørrer og stor bruser. Alle værelser har mulighed for en ekstra opredning, men seks af dem kan sågar huse to ekstra opredninger.
Junior Suite med terrasse
- De fire junior suiter (to i stueplan og to på 1. sal) er moderne indrettede og har alle aircondition, sat-tv (LCD), telefon, wi-fi, minibar, værdiboks og moderne badeværelse med toilet, hårtørrer og stor bruser (i forhold til standardværelserne er junior suiterne større og mere elegante). Alle værelser har møbleret terrasse og mulighed for en enkelt ekstra opredning.

Skjul teksten
 
 
search map