Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Casa Mediterraneo

 
Casa Mediterraneo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Mediterraneo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne feriebolig ligger i Levantos bycentrum, knap 50 meter fra havet og stranden i et roligt område. Der er tale om en velmøbleret lejlighed beliggende på fjerde sal (der er elevator i ejendommen), hvorfra man har en skøn udsigt over havet og bugten.

Rummelig lejlighed

Lejligheden er rummelig og består af spisekøkken med tv, ovn og udgang til aflang balkon, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med vaskemaskine. Det er desuden muligt at benytte udtrækssengen på gangen, men kun til børn.

Læs mere om Casa Mediterraneo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Mediterraneo

Læs personlige anmeldelser af Casa Mediterraneo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Mediterraneo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Casa Mediterraneo

Meget tilfreds

Vi er meget tilfredse med vores ophold på Casa Mediterraneo. Rent og pænt. Manglede nogle køkkenredskaber såsom Vinåbner, men det fikset på kontoret. Manglende vinglas, men vi klare det uden. Manglede stole til balkon møbler, tog køkkenstole i stedet.

Betalt 50 euro pr person ved ankomsten, modtaget kvittering men ikke specificeret.
Spekulerer på, hvad 200 euro ville dække ???? Vi var klar over sengelinned og badehåndklæder.

Læs mere

Supertilfredse

Vi er meget tilfredse hele familien fik gode tips fra jer og bestiller igen næste år venter bare en lille smule, og tjekke op tak igen for en gode tips på rejsen med mange gode udflugter til Cinque Terre. Nemt at nå med tog og båd

Læs mere

God beliggenhed lidt små detaljer, der kan korrigeres

God beliggenhed i landsbyen, flot udsigt og føles rart at bo med andre ikke-turister. Balkon var nok til os 5. Masser af plads. Tæt på havet.
Anmærkningen angår mest det vi betalte ekstra for: Det var rent, men man havde ikke tjekket at alle lamper fungerede (vi købte flere pærer). Måtte gå til agenturet og bestille sengetøj, og dem, der var var ikke kontrolleret, om at de var rene. Et ganske vist stort håndklæde er ikke nok til en uge. Instruktionerne til vaskemaskinen (som vi ikke brugte) og TV osv var kun på italiensk.

Læs mere

Skifte til Passano

Vi fik mulighed for at vælge en anden lejlighed, som var meget større og tættere på centrum. Passano heder den og udsigten fra balkonen var fantastisk! Vi er rigtig glade!
5 stjerner ud af 5!

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Perfekt beliggenhed nær stranden og centrum, men stadig meget stille og fredeligt. God standard på lejligheden med fantastisk udsigt fra balkonen. Havde booket parkering eftersom som vi kørte herned. Det viste sig at være et stykke fra lejligheden, men det var fint at køre op og læsse din bil ved indkvarteringen. Så var bilen sikker i en aflåst gård, bestemt de 70 euro værd for en uge. Intet problem med kørsel i byen, selv om nogle dele blev lukket for biltrafik. Byen føltes tilpas stor og ikke spoleret. Følte som om det var italienske turister i byen. Tog en togtur til Cinque Terre, fungerede godt med familienkortet også anvendes på vandrestier. Super strande med variation og mulighed for at gå gennem tunneller til den nærliggende landsby Bonassola, hvor badningen også var kanon. Vi havde en dejlig uge og vil gerne vende tilbage!

Læs mere

Ok lejlighed til prisen.

Dejlig lejlighed med flot udsigt over bugten. Et stort værelse med dobbeltseng og et mindre, mørkt værelse med to enkeltsenge. Lejligheden ligger midt i lokalmiljø.

Læs mere
 
search map