Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Casa Francia

 
Casa Francia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Francia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Francia ligger i Levanto centrum ca. 50 meter fra stranden og havet. Du kan ikke bo mere centralt i byen og alle faciliteter ligger lige for hånden: spisesteder, isbar, indkøbsmuligheder og hyggelige gader. I huset er der to lejligheder, der ligger i stueetagen og som udlejes på ugebasis.

Toværelseslejlighed Luigi XIV med 2 + 1 sovepladser:
- Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsstue med enkeltsovesofa og køkkenhjørne samt udgang til privat have, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejer du denne bolig i den kolde årstid, bør du være opmærksom på, at opvarmingen er elektrisk og derfor ret dyr.

Læs mere om Casa Francia

Toværelseslejlighed Luigi XV med 2 + 2 sovepladser:
- Lejligheden ligger i stueetagen og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne samt udgang til privat have, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejer du denne bolig i den kolde årstid, bør du være opmærksom på, at opvarmingen er elektrisk og derfor ret dyr.

Skjul teksten
 
 
search map