Anmeldelser af Casa Chocolate

 
Casa Chocolate er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Chocolate er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Chocolate

Læs personlige anmeldelser af Casa Chocolate som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Chocolate. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lene og familie fra Ebberup boede på Casa Chocolate i Levanto fra d. 20. til d. 27. september 2008.

Det er 4. gang vi bestiller ferie hos in-italia. Denne gang skulle turen gå til Levanto, hvor vi boede i lejligheden Casa Chocolate. Lad mig sige det med det samme. Det var en fantastisk ferie. Det var i uge 39 og bortset fra et par eftermiddage hvor regnen væltede ned, så var det meget flot vejr. Vi brugte ugen til at vandre imellem de fem små fiskebyer som ligger i nationalparken Cinque Terre. Det var nogle meget hyggelige små byer og udsigterne fra vandrestierne er ubeskrivelige (De skal opleves) Mange steder på turen er der mulighed for at få sig en dukkert i middelhavet, og som sagt, selv i uge 39 havde vandet en dejlig temperatur og det virkede meget rent. Vi var enige om, at den bedste og mest udfordrende tur var fra Levanto til Monterosso. Det er en god ide ´ at købe et togkort så man kan køre frit mellem byerne fra Levanto i nord og til La Spezia i syd. Specielt er det rart at benytte sig af togforbindelserne om aftenen når man besøger restauranterne i de små byer, hvor der virkeligt bliver serveret frisk fisk, så fuglerne synger. Byen Levanto, hvor vi boede, havde en god størrelse, hvor der var gode muligheder for at gøre sine indkøb. Der var masser af små forretninger, et par lidt størrer "købmandsbutikker" og om onsdagen var der et pænt stort marked. Og selvfølgelig masser af restauranter og cafeer. Man skal dog være opmærksom på, at det er meget sparsomt med pakeringspladser og de pladser som findes er meget dyre. Så vores anbefaling er BESTIL P.PLADS HJEMMEFRA. Ønsker man at føle sig som Italiener skal man bo i lejligheden Casa Chocolate. Den ligger meget centralt, er meget rummeligt, fuldt møbleret og alt udstyret er iorden og i opgangen bor der kun italienere. En meget hyggelig lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map