Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Appartamento Parmigiana

 
Appartamento Parmigiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Parmigiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamento Parmigiana er beliggende på anden sal (ingen elevator) i centrum af Levanto, blot 50 meter fra sandstranden og havet. Det betyder rig mulighed for både shopping og sandliv dagen lang.

Toværelseslejlighed med fire sovepladser
- Lejligheden er hyggeligt indrettet og består af opholdsstue med udtrækssovesofa til to personer. Lille køkken med balkon, soveværelse med dobbeltseng, toilet og brusebadeværelse med vaskemaskine. Der er også tv i lejligheden. Det er desværre ikke muligt at få en ekstra seng i lejligheden.

Læs mere om Appartamento Parmigiana

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamento Parmigiana

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Parmigiana som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Parmigiana. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Appartamento Parmigiana

Læs mere

Bruno og rejsefællen fra Brønshøj boede på Appartamento Parmigiana i Levanto fra d. 19. juni til d. 3. juli 2010.

Vi synes Levanto er et perfekt valg for en ferie i Cinque Terre området. Dels på grund af den tætte placering på området (vandring eller tog), men især fordi den ikke dagligt fyldes af masservis af turister, som de fem byer. Det er en mere 'normal' italiensk lille by med et fornuftigt udbud af restauranter og forretninger - og så en god badestrand.

Kombinationen af at kunne vandre på de mange bjergstier den ene dag og så slappe af/bade den næste passede perfekt til vores feriebehov. Dertil kommer at man fra Levanto kan nå byer som Lucca og Pisa inden for et par timer med tog.

Lejligheden lå centralt i byen og for stranden - den var udstyret med det, man har brug for.

Læs mere

Christian fra Farum boede på Appartamento Parmigiana i Levanto fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Har I været glade for byen og området? JA
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? JA
Har I tips til de næstkommende? Tage højde for dårlige parkeringsforhold, forberede sig på, at køkkenet ikke gener sig til større madlavning.
Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Bedre forhåndsorientering om meget vanskelige parkeringsforhold ønskelig. Man kunne have ønsket sig et større og bedre udrustet køkken.

Læs mere
 
search map