Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Appartamento Majestic

 
Appartamento Majestic er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Majestic er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamento Majestic ligger i Levantos bycentrum (via Ulivieri), 50 meter fra stranden og havet. Der er tale om en lejlighed med rigtig god plads til alle gæster og med en central beliggenhed. Bygningen ligger i en rolig gade bag bycentrum ud mod vandet. Lejligheden er meget chamerende og hjemligt indretttet, men fremstår i lidt slidt stand.

Lejligheden har hele 9 sovepladser og består af to soveværelser med dobbeltseng og udgang til balkon, et soveværelse med to enkeltsenge, et soveværelse med køjeseng, et soveværelse med enkeltseng, et badeværelse med toilet og badekar, et badeværelse med toilet og lille badekar, solrig opholdsstue, køkken med vaskemaskine og - tre trin ned udenfor køkkenet, egen stor overdækket terrasse med bord og stole til alle, så man kan nyde sine måltider udendørs. Lejligheden egner sig godt til storfamilien, der vil bo centralt og rummeligt.

Læs mere om Appartamento Majestic

Skjul teksten
 
 
search map