Anmeldelser af Appartamento Giada

 
Appartamento Giada er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Giada er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Giada

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Giada som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Giada. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Torben med rejsefælle fra Vejle boede på Appartamento Giada i Levanto fra d. 14. til d. 21. april 2007.

Pragtfuld område.
Der er gode muligheder for vandreture i bjergene, som kan ses fra byen. Byen er lille og hyggelig og opfrodre til at komme ned i tempo. Byens logo er "Levanto the city of slow living".
Jeg synes det var pragtfuld. Dejligt at være et sted hvor der ikke er et feriecenter, men "kun" lejligheder og hoteller i byen. Synes det er dejligt at der var ca. 0,5-1 km til byen fra lejligheden. Stille område hvor der mest bor lokale, som for øvrigt er meget venlige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map