Anmeldelser af Appartamento Cinema Paradiso

 
Appartamento Cinema Paradiso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamento Cinema Paradiso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Appartamento Cinema Paradiso

Læs personlige anmeldelser af Appartamento Cinema Paradiso som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamento Cinema Paradiso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen
Paul og rejsefæller fra Højbjerg boede på Appartamento Cinema Paradiso i Levanto fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi har alt i alt en positiv oplevelse. Byen og området er jo i top.
P-plads og garage fungerede fint.
Lejligheden ved biografen bør dog forbedres med bedre madrasser i sengene i værelset med enkeltsenge - dobbeltsengen var ok.
Desuden var kedlen utæt, og der var ikke en eneste gryde! så en opdatering af køkkengrej er nødvendig, da det jo er en lejlighed man lejer, og ikke et hotelværelse.
Endelig var der mug i rammen på ovnen, så den havde vi ikke lyst til at bruge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Henning fra Kolding sammen med familie tilbragte en uge på Appartamenti Cinema Paradiso fra d.30. juni til d. 7. juli 2001 inden de kørte videre til Fivizzano, i den nordlige del af Toscana. Han meddelte om oplevelsen:

I den første uge var vi i Levanto i "Appartamento Cinema Paradiso", som er en absolut perle. Lejlighedens beliggenhed midt i byen, uden bilstøj og tæt ved stranden, er perfekt. Masser af små butikker lige uden for døren og cafeen i stueetagen var et rart sted at være. Selve lejligheden er utrolig hyggelig og meget komfortabel med lækre badeværelsesfaciliteter.
Beliggenheden i forhold til Cinque Terre er indlysende god. Det tager 5 minutter at gå til banegården, som bringer dig til Cinque Terre byerne. Det er hurtigere og behageligere end at køre i bil. I har vurderet stedet til 4 stjerner og det er fuldt berettiget.
Absolut et sted, som vi har lyst til at vende tilbage til!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Rasmus og familie fra København boede på Appartamenti Cinema Paradiso fra d.16. til d. 23. juni 2001 og afsluttede ferien i Milano. De skrev om turen:

Først og fremmest en stor tak til In-italia i forbindelse med valg af rejsemål - uden jeres rådgivning var vi som førstegangs rejesende til Italien med stor sandsynlighed endt i et eller andet charter-helvede. Det slap vi for - og endte i stedet i Levanto, som var alt det vi knap nok havde turde håbe på...Meget romantisk, uspoleret, uamerikaniseret, næsten bilfri lille badeby med en rolig og afslappet atmosfære uden at være fuldkommen røvsyg. D.v.s et passende udbud af små specialforretninger og hyggelige fiskerestauranter.
Desuden var udsigten til bjergene var formidabel og stranden meget fin, uden sten og med store flotte bølger.
Selve lejligheden var også en positiv overraskelse af de helt store. Rigeligt med plads, alle tænkelige faciliteter (karbad, vaksemaskine, gaskomfur, opvaskemaksine o.s.v) og til vores vores store forbløffelse meget personlig og imødekommende i sin indretning. Reolerne var fyldt med CD'er og bøger i massevis og møblerne var på ingen noget bras, der egentlig skulle have været på lossepladsen. Meget smagfuldt på en ferieagtig måde.
Oven i er beliggenheden fantastisk - to etager over en (rolig) gågade og med blot få hundrede meter til vandet. Superlækkert - et sted jeg gerne ville bo hele året.
I øvrigt skal det også nævnes at løftet om en børnevenlig by blevet fuldkommen indfriet - gaderne var (som lovet) bilfri, ikke særlig stejle og nemme at bruge for rejsende med klapvogn. Alle i byen var vildt søde og det var aldrig et problem at hive junior med ind på restauranterne. Til trods for det, er der på ingen måde tale om et udpræget børnerejsemål, hvor forældrene nærmest kommer i anden række - så er stilen åbenbart bare.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2001
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map