Feriebolig i Levanto i Cinque Terre

Appartamenti Planet

 
Appartamenti Planet er ikke tilgængelig i øjeblikket
Appartamenti Planet er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Bygningen ligger lige over for stranden i centrum af Levanto. Her bor du lige ved havnepromenaden og i kort afstand til caféer, isbarer og spisesteder. Et par hundrede meter og så er du i gågaderne med endnu flere spisesteder og butikker. I huset findes der elevator.

Centralt og ud til stranden med leben og aktivitet

Lejlighederne er enkelt møblerede, men de udgør den perfekte løsning for dem, der ønsker at bo lige ved stranden og som kan tåle den støj, som badende om dagen og de unge om aftenen skaber. I højsæsonen skal man forvente musik og leben indtil midnatstid. Lejlighederne råder over en pæn balkon med havudsigt (undtagen Sirio, der dog har en større og mere lys opholdsstue med havudsigt), køkkenhjørne med ovn i opholdsstuen, TV og badeværelse /toilet. Der er desværre ikke mulighed for ekstra seng i lejlighederne.

Læs mere om Appartamenti Planet

NB: Gebyret for liggestole og parasol inkluderer også adgang til swimmingpoolen.

Læs om lejlighederne på Appartamenti Planet

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Appartamenti Planet

Læs personlige anmeldelser af Appartamenti Planet som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Appartamenti Planet. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Appartamenti Planet

Oplagt badeferie

Lejligheden ligger meget centralt ved livligt besøgt torv i Levanto. Byen er hyggelig og livlig med masser af lokalt autentisk liv. Kan klart anbefales ift. de øvrige fem byer i Cinque Terre, hvis man er til mere autentisk italiensk miljø. De øvrige byer i Cinque Terre er smukke og charmerende, men meget "turist-mættede" i løbet af dagen.
Levanto er et godt udgangspunkt for at se sig omkring enten med tog, til fods eller cykel. Bilen kan med fordel langtids parkeres, fordi det er både hurtigere og billigere at bruge toget til at udforske de mange nabobyer langs kysten. Reservering af parkeringskælder kan i øvrigt anbefales, idet det er vanskeligt og dyrt at finde egnet parkeringsplads i Levanto nær ved lejligheden.
Gode badestrande tæt ved lejligheden - både gratis offentlige og betalingsstrande. Gode muligheder for snorkeldykning langs klippekyst kun 1 km fra lejligheden.

Læs mere

Malerisk italiensk!

Velfungerende god bolig! Stor og rummelig!

Læs mere

flot havudsigt

Min søster og jeg havde 8 dejlige dage i Levanto. Lejligheden ligger meget centralt og udsigten fra altanen til hav og surfere var dejlig. Vejret var blandet, men da altanen var klart det bedste ved lejligheden,.
tilbragte vi meget tid der, godt nok med tæpper på. Vi savnede læselamper i stuen, da vi begge er store læseheste. Ligeledes ville det have været dejligt med en nøgle til hver.
Mvh.Birgit

Læs mere

Dejlig uge!

Vi kom til en velfungerende lejlighed, der var rent og fuldt funktionsdygtig. Imidlertid kunne en seng have været længere. Den var kortere end de to normalhøje voksne personer, der måtte sove med fødderne udenfor. Hele vandrestien var til vores store overraskelse lukket! Vi så ingen oplysninger om dette online. Men det passer vores familie fint at vandre lidt mere krævende ruter op ad bjerget. Så ferien blev endnu bedre af det!
Virkelig god modtagelse af agenturets med stor vilje til at være fleksible og løse tingene. Meget venlig by og hyggelige butikker. Ekstra kredit til den lokale slagter! Sikke en glad mand !!
Det lokale disco var et minus, der gjorde vores nattesøvn lidt ustabil et par aftener. Selv italienerne drikker sig rigtig fulde, kan vi konstatere...

Læs mere

Super Italienske riviera

Området omkring Levanto og Cinque Terre er virkelig super flot med bjerge, klipper og lækkert badevand. Vi var heldige at være der i uge 30 hvor der også var Festa Del Mare med masser af lokale arrangementer samt musik. Det er ikke sidste gang vi kommer der. Lejligheden ligger lige ved vandet med fin lille altan og enkelt indrettet lejlighed. Indkvarteringen gik fint.

Læs mere

Bedømmelse af Appartamenti Planet

En lejlighed med en suveræn placering ud mod Middelhavet, omgivet af en by med atmosfære og gode indkøbsmuligheder og restauranter. Infrastrukturen er i top med gode togforbindelser til alle byer. Den sydvestvendte terrasse tæt på havet var lejlighedens bedste sted.

Rengøringen i bade og toiletrummet var ikke helt ok, der lå således gammelt skidt på flisekantens afslutning.

Læs mere
 
search map