Anmeldelser af Agriturismo L’Amandola

Udsigt mod havet, Levanto centrum og stationen
 
Agriturismo L’Amandola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo L’Amandola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo L’Amandola

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo L’Amandola som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo L’Amandola. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Stedet var smagfuldt indrettet - gæstfriheden dog ikke imponerende.....

Stedet var smagfuldt indrettet med smukke detaljer og en køn have.
Udmærket for de som kun ønsker at overnatte samt spise god morgenmad på den hyggelige terrasse. Et fint udgangspunkt for ture til Cinqueterre, med tæt afstand til togstationen, og fra havnen mulighed for at tage en båd. Der var også nem adgang til flere strande inden for få kilometer.

Haven/terrassen blev dog låst af kl. 20, og man var da henvist til at opholde sig i sit værelse (uden balkon). Det var f.eks. "forbudt" at sidde og nyde lidt medbragte snacks/drinks på en udendørs repos (blev vi tydeligt! informeret om, da vi gjorde det) - det stod dog kun på et ark papir vi fandt i skuffen lige inden afrejsen). Værelset var ret lille.

Så efter vores smag manglende der nogen "bevægelsesfrihed" og i mødekommenhed på stedet.In-Italia's kommentar

Det er er sandt at lågen til haven lukkes på et tidspunkt, men den er ikke låst og gæsterne har naturligvis adgang til alle fællesområder, inkl. haven. Agriturismo L’Amandola serverer både lette retter og forfriskninger - derfor er det ikke muligt selv at medbringe egen mad/drikke i haven og i den fælles stue. Dette er ganske normalt på denne type steder. Men som gæst på stedet kan man faktisk bestille snacks og drikkevarer helt frem til kl. 20:00. Vi beklager at jeres oplevelse har været middelmådig. Mvh Allan, In-Italia

Agriturismo L’Amandola
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo L’Amandola
Værelse Deluxe
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map