Agriturismo i Levanto i Cinque Terre

Agriturismo L’Amandola

Udsigt mod havet, Levanto centrum og stationen Den smukke fællesterrasse Her ses afstanden til vandet Bjergrigt landskab som er typisk for Ligurien Jacuzzi i haven Haven med citron, kakifrugt og oliven Den store fælles pejsestue, hvor gæsterne også modtages
 
Agriturismo L’Amandola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo L’Amandola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Levanto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den personlige tilgang til tingene, den tillokkende stemning i haven og de omgivende vinmarker kan få enhver gæst til at smelte. Du skal vælge Agriturismo L’Amandola, hvis du leder efter det modsatte af et standardiseret hotel.

Ligurisk villa fra 1600-tallet

Agriturismo L’Amandola drives af makkerparret den smukke Valentina og den unge Lorenzo, som begge sætter en ære i at få gæsterne til at føle sig godt tilpas. Fra stueplan går der en trappe op til de herskabelige gemakker på 1. sal, hvor der både er pejsestue og modtagelse af gæsterne. Værelserne er alle forskellige i udtryk, størrelse, detaljer og beliggenhed, da der er tale om en historisk villa bygget til helt andre formål - og netop dette er en charme ved stedet. Værelserne ligger fordelt i stueplan, 1. og 2. sal - og mange af lokalerne i villaen har smukke, hvælvede lofter. Der er ikke elevator på stedet.

Yderst behagelige afstande

Fra Agriturismo L’Amandola har du den skønne fornemmelse af at bo helt ude på landet omgivet af naturscenarier og ligurisk bjerglandskab - og alligevel kommer I nemt både til centrum af Levanto, til de flotte sandstrande og til togstationen, hvorfra du efter 4 minutters togtur står i Monterosso midt i Cinque Terre nationalpark. Afstanden helt ned til vandet er ca. 1½ km, mens butikslivet allerede begynder efter ca. 1 km - og togstationen ligger blot 700 m væk. Det betyder faktisk, at I om aftenen kan tage ud og spise i enten Levanto eller i nabobyerne uden at skulle tage bilen. Det heldige ved afstanden til stationen er, at den ligger tæt nok på til at være i behagelig gåafstand men tilpas langt væk til, at man kun hører toget passere i det fjerne. Hvis I ankommer med offentlig transport, så bemærk at terrænet stiger en smule fra stationen og op til stedet.

Lokalproduktion - smag den til morgenmaden eller tag et madlavningskursus

Betegnelsen agriturismo afslører, at der produceres fødevarer. Her gælder det olivenolie, marmelader, frugt og grønt. Selve produktionen af olien foregår ikke på stedet men afleveres til en lokal olivenpresse. Marmeladerne og deres ferme sans for bagværk på stedet (især værtinden Valentina kan fremtrylle de lækreste kager, tærter og andre godter) kommer til gæsternes gunst under morgenmaden, der serveres som buffet. Er vejret til det, så kan I spise morgenmaden på den indbydende terrasse under åben himmel. På stedet arrangeres der også lettere madlavningskurser, hvor I blandt andet kan lære at lave pasta, pesto eller marmelade, som italienerne selv laver det. Og hvis I skulle få smag for deres egne produkter, så er det naturligvis muligt at købe dem på stedet og tage med hjem for at "forlænge ferieoplevelsen".

Paradisets have - og nyttige faciliteter

I haven giver oliventræerne, kakifrugttræerne, citrontræerne og roserne stedet masser af karakter. Den velplejede have er i flere niveauer, og nede for enden finder I et jacuzzi, som kan bestilles i tidsrummet fra 14:00 til 20:00 - og hvorfra der er kig mod Levanto og havet. Adgang til jacuzzi er ganske gratis, men skal forudbestilles. Ud over jacuzzi er det muligt (mod tillæg) at forudbestille massage i tidsrummet fra 16:00 til 20:00. Endelig stiller stedet også cykler til rådighed (mod et mindre tillæg), så I kan udforske nærområdet og tage til stranden som et alternativ til bil uden at skulle tænke på at finde parkeringsplads. Og hvis I gerne vil vandre uden at tage til den populære rute mellem de fem byer i Cinque terre, så er der også vandreruter, der netop udspringer fra lokalområdet ved Agriturismo L’Amandola. Endelig er der naturligvis en fælles p-plads på stedet, hvor der er plads til alle.

Værelserne på Agriturismo L’Amandola

Værelse Economy

Dette værelse ligger i samme plan som haven og morgenmadssalen og består af en dobbeltseng, aircondition, lcd sat-tv, wi-fi, køleskab, elkedel og badeværelse. Det er et smukt værelse - og koster lidt mindre end de andre, da det ikke har nævneværdig udsigt. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Værelse Deluxe

Disse to værelser ligger på 1. sal og består af en dobbeltseng, lcd sat-tv, wi-fi, lille køleskab, elkedel og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller badekar. De vender begge ud mod haven - og i det ene er der plads til en ekstra opredning til et barn op til 11 år.

Junior Suite

Dette værelse har separat indgang bagfra og ligger i stueplan med høje vinduer (hvilket er typisk for denne type villaer), som kan give en kælderfornemmelse, men værelset er hvælvet og rummeligt. Det består af en himmelseng, aircondition, lcd sat-tv, wi-fi, lille køleskab, elkedel og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Det er muligt med en ekstra opredning på en sovesofa (bedst til børn).

Suite Classic

Denne suite består af to rum (ikke adskilt af en dør). Desuden er der lcd sat-tv, wi-fi, lille køleskab, elkedel og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Det er muligt med et ekstra opredning til i alt tre personer (bedst til børn).

Suite

Suiterne består af to rum. Desuden er der lcd sat-tv, wi-fi, lille køleskab, elkedel og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse suiter er lidt større end de andre og grundprisen er for tre personer, mens det er muligt med en ekstra opredning til i alt fire personer (bedst til to voksne og to børn på maks. 12 år). Suiterne fordeler sig på alle etagerne.

 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo L’Amandola

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo L’Amandola som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo L’Amandola. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Stedet var smagfuldt indrettet - gæstfriheden dog ikke imponerende.....

Stedet var smagfuldt indrettet med smukke detaljer og en køn have.
Udmærket for de som kun ønsker at overnatte samt spise god morgenmad på den hyggelige terrasse. Et fint udgangspunkt for ture til Cinqueterre, med tæt afstand til togstationen, og fra havnen mulighed for at tage en båd. Der var også nem adgang til flere strande inden for få kilometer.

Haven/terrassen blev dog låst af kl. 20, og man var da henvist til at opholde sig i sit værelse (uden balkon). Det var f.eks. "forbudt" at sidde og nyde lidt medbragte snacks/drinks på en udendørs repos (blev vi tydeligt! informeret om, da vi gjorde det) - det stod dog kun på et ark papir vi fandt i skuffen lige inden afrejsen). Værelset var ret lille.

Så efter vores smag manglende der nogen "bevægelsesfrihed" og i mødekommenhed på stedet.Læs mere
 
search map